3901

Re: Blevyzgos...

kiek tas silta? big_smile va, mano vaikystes drauge grizo, tai rode savo foto..sakau as..o kur juoda spalva? big_smile sake ten nenesioja tokios spalvos rubu, nes karsta..ot, negerai, negerai cia tongue

3902

Labutis smile kaip malonu kad kaskas pasigenda manes..

3903

labutis :::405

3904

labas, Kestai big_smile kiek cia tu Kestu dabar turesime wink

3905

Ingrida tik 2 kestai..Linu daugiau cia lankosi...
Kestai gal uzsideki koki paveiksliuka?m?

3906

nu dar maciau, kad kazkoks Kestas kazkur kitur reiskias :Dko cia kimbi iskart prie zmogaus :?

3907

Ingrida> tai kad as su juo private susirasineju... ir nemanau kad kimbu tik paprasiau ir jam bus gerai ir mums greiciau atsikirsime...

3908

hmm big_smile na, ziuriu tave kibina ir kibina visi wink

3909

Ingrida> eik jau ka cia kazin kybina m? tave tongue o as pamirsta visai

3910

Vaiva, nejuokink big_smile kad tau i privata rasa, o ne man ;D ai, as ir nenoriu, juk turiu Evalduka wink

3911

Ingrida> kad paraso i privata tai dar nieko nereiskia, va o cia visi vyrukai tau po kojoms..et pavydas ima... o kur Evaldas? sad

3912

labukas Vaiva, kaip sekas?ir tau labas Ingrida dar karteli:))na tai apie ka snekuciuojames?:)

3913

Labutis Kestuti, o nenoretum isideti paveiksliuko kokio nes matai dar vienas atejo tavo bendravardis tai truputi sunkokai.. jau vienoj temoj viena zmogu pavadinau tavo vardu... o Ingrida kaskur nese i kojas...

3914

as cia as cia big_smile juk kitas ziurejau ;D big_smile Vaiva, tu kazka painioji big_smile jau kurie cia tiek vyrukai man po kojomis ;Do Evaldas dar negrizo, matyt neutral
joa, Kestuti, labas dar kart...tai jau man pirst tau Vaiva? big_smile

3915

Ingrida> gal nereikia tokiu skubutumu... tongue
ak tu kitinais ir ka gero suzinojai? :?

3916

na ka galima ten suzinot big_smile ai...net nezinau ka cia parasyt apie tuos musu save zeminancius lietuvaicius big_smile na, galima tik ziuret is tos puses, kad pasilinksmina..kita zemindami :?

3917

pirst???na per pc as nemegstu pisliautis geriau realybeje:)

3918

as suprantu, kad PISLIAUTIS geriau realybej, o ne per pc kaip dauguma dabar megsta ;D;D;D (vel garbanos..nai nai nai big_smile ..bet juk cia Kestutis su klaidom raso tongue  )

3919

Ingrida> tau reiks greit nuskusti visus plaukus..

3920

:::044:::044:::044 na dar neismokau rasyt ir ziureti tv:::034nors juokinga kazkam