14,481

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

nei kiek nebijau :] mano miegu galima tik zavetis ir ji myleti o juokingo ten nieko nera big_smile~

14,482

o kas pas tave pernai meete siurbli apsikabines miegojo (chuckle)

14,483

Lina, 25 wrote:

sita ir as prisimenu ;D ;D ;D

14,484

isdavikes big_smile

14,485

Lina, 25 wrote:

pft ;] kalba ejo apie si savaitgali o ne belenkiek metu senumo yvykius kuriuos visi zino ir niekam nebestebina ;D

14,486

Auris, 21 wrote:
Lina, 25 wrote:

pft ;] kalba ejo apie si savaitgali o ne belenkiek metu senumo yvykius kuriuos visi zino ir niekam nebestebina ;D

ne visi zinojo ir tikrai stebina :Dgalejai bent ka kita apsikabint ;D

14,487

ten tik atrodo kad as apsikabines. istiesu tai tiesiog didziulis melas. As tiesiog miegojau salia siurblio ir ten tam tikras kampas ir atitinkama propoganda sudaro ispudi kad as apsikabines ji ;D

14,488

manau laisva salis kas ka nori ta ir apsikabina... o cia del siurblio  vos ne skandalas iskeltas...

14,489

cia ne skandalas cia sensacija ;D ;D ;D nematau ko cia susinevuoti ;D viskas draugiskai ir taikiai big_smile

14,490

viska supratau :)Auri, jos, kaip namu darkytojos :Dpacios norejo ta siurbli apsikabinti :Dviskas su jumis aisku, mielosios, kaip visada pavydas ;D

14,491

norit as parodsiu kas mano lovoj daznai buna ?

14,492

oho cia toks gundantis pasiulymas :] taip taip taip taip :}

14,493

Viskas prasidejo nuo sito... kai gavau dovana nuo mamos,jis palaiko siluma todel as visur seniau ji tampydavausi ir dabar va lovoj jis yra http://forumas.ieskok.lt/imgload/4688 O paskui atsirado ir sis,nes neapkente vienas zmogus kad as su meskinu miegu..o man gerai nes jis mane sildo smile tai atsirado sis...http://forumas.ieskok.lt/imgload/4689 (tikiuos zmogus nesupyks kad idejau jei ka cia ne as o drauge idejau todel kad dydi palygintumet koks jis nes visi mano kad jis mazas) http://forumas.ieskok.lt/imgload/4690  bet sis meskinas ne visada lovoje randamas smile ir dar vienas mano meskinas kuris gyvena mano lovoje smile nezinau kodel bet meskinus gaunu dovanom ir gerai smile http://forumas.ieskok.lt/imgload/4691 
P.s turiu ir daugiau meskinu bet sitie mano lovoj aptinkami  smile

14,494

jauciu zinau kas tai big_smile kazkoks zaislas kur tavo foto buvo anketoj? big_smile

14,495

Aaaaaaaaaaaaaaa.... vat kokie cia padarai veisiasi tavo lovoje... :? :? Hmmm... zn... as irgi galiu kartais apsimest meskinu ;D

14,496

Ingrida> tu teisi tas pas meskinas cia jau yra smile
atsiprasau nejo taip greitai sukrauti foto teko kitas mazinti smile

14,497

Auris, 21 wrote:

Aaaaaaaaaaaaaaa.... vat kokie cia padarai veisiasi tavo lovoje... :? :? Hmmm... zn... as irgi galiu kartais apsimest meskinu ;D

mano suo labai myli meskinus ;D

14,498

Kaip keistai nuskambejo zaislas smile jis meskinas o ne zaislas ;D ;D
Auri sakai tau pavyktu?

14,499

Jeigu Rasos suniui pavyksta tai ir man pavyks ;D

14,500

Auri> jos suniui patinka meskinai jis juk meskinu nepasivercia..nors bendrai ka as zinau