Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
nei kiek nebijau :] mano miegu galima tik zavetis ir ji myleti o juokingo ten nieko nera ~
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Puslapiai Ankstesnis 1 … 723 724 725 726 727 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
nei kiek nebijau :] mano miegu galima tik zavetis ir ji myleti o juokingo ten nieko nera ~
o kas pas tave pernai meete siurbli apsikabines miegojo (chuckle)
sita ir as prisimenu ;D ;D ;D
isdavikes
pft ;] kalba ejo apie si savaitgali o ne belenkiek metu senumo yvykius kuriuos visi zino ir niekam nebestebina ;D
Lina, 25 parašė:o kas pas tave pernai meete siurbli apsikabines miegojo (chuckle)
pft ;] kalba ejo apie si savaitgali o ne belenkiek metu senumo yvykius kuriuos visi zino ir niekam nebestebina ;D
ne visi zinojo ir tikrai stebina :Dgalejai bent ka kita apsikabint ;D
ten tik atrodo kad as apsikabines. istiesu tai tiesiog didziulis melas. As tiesiog miegojau salia siurblio ir ten tam tikras kampas ir atitinkama propoganda sudaro ispudi kad as apsikabines ji ;D
manau laisva salis kas ka nori ta ir apsikabina... o cia del siurblio vos ne skandalas iskeltas...
cia ne skandalas cia sensacija ;D ;D ;D nematau ko cia susinevuoti ;D viskas draugiskai ir taikiai
viska supratau :)Auri, jos, kaip namu darkytojos :Dpacios norejo ta siurbli apsikabinti :Dviskas su jumis aisku, mielosios, kaip visada pavydas ;D
norit as parodsiu kas mano lovoj daznai buna ?
oho cia toks gundantis pasiulymas :] taip taip taip taip :}
Viskas prasidejo nuo sito... kai gavau dovana nuo mamos,jis palaiko siluma todel as visur seniau ji tampydavausi ir dabar va lovoj jis yra O paskui atsirado ir sis,nes neapkente vienas zmogus kad as su meskinu miegu..o man gerai nes jis mane sildo tai atsirado sis... (tikiuos zmogus nesupyks kad idejau jei ka cia ne as o drauge idejau todel kad dydi palygintumet koks jis nes visi mano kad jis mazas) bet sis meskinas ne visada lovoje randamas ir dar vienas mano meskinas kuris gyvena mano lovoje nezinau kodel bet meskinus gaunu dovanom ir gerai
P.s turiu ir daugiau meskinu bet sitie mano lovoj aptinkami
jauciu zinau kas tai kazkoks zaislas kur tavo foto buvo anketoj?
Aaaaaaaaaaaaaaa.... vat kokie cia padarai veisiasi tavo lovoje... :? :? Hmmm... zn... as irgi galiu kartais apsimest meskinu ;D
Ingrida> tu teisi tas pas meskinas cia jau yra
atsiprasau nejo taip greitai sukrauti foto teko kitas mazinti
Aaaaaaaaaaaaaaa.... vat kokie cia padarai veisiasi tavo lovoje... :? :? Hmmm... zn... as irgi galiu kartais apsimest meskinu ;D
mano suo labai myli meskinus ;D
Kaip keistai nuskambejo zaislas jis meskinas o ne zaislas ;D ;D
Auri sakai tau pavyktu?
Jeigu Rasos suniui pavyksta tai ir man pavyks ;D
Auri> jos suniui patinka meskinai jis juk meskinu nepasivercia..nors bendrai ka as zinau
Puslapiai Ankstesnis 1 … 723 724 725 726 727 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~