4,461

Re: Blevyzgos...

Linai> ir taip dar buna :? ;D
man snd kalbamoji... :? o mano kolege kaskur uz eterio ribu...

4,462

Vaiva!!!kas per nemokamas netas? :?kodel man jis mokamas big_smile
ale sujuokinot tai negaliu ;Daukseliai jus forumo :|Lineli, nesakiau, nes bijau, kad pabegsi ....beto, ne viskas is karto tongue
uz tai tau ir kalbamoji, kad man ne :ptam ir esam po du eteryje big_smile

4,463

Ingrida> ne visiems tokie dalykai pasitaiko,o kaip gauti nemokama nesakysiu,...zinai as visuomenej nusipelnusi esu big_smile
o kuo mes jau sujuokinau tavim?m? o del kalbamosios tai zinai vis tiek turi palaikyti eterio bent fona.. ;D

4,464

aa, gal as kada busiu nusipelniusioji :?gal...
nu sujuokinot :Dis zmogaus pavirtau puszmoge :Dnet Linelis zodziu nebeteko :Do tas labai mazai kada taip buna tongue
joa, isivaizduok, kad as diiidelis fonas :Dnors patupesiu as cia tyliai big_smile

4,465

Ingrida> atsiprasau juokiuosi nes pas mus tokiu sveciu..kad negaliu... jau uzsikosedama zvengiu...

4,466

kas per sveciai? tongue

4,467

Ingrida> na tas kaimo kvailelis..linksmino mus... 
Kaip diena?ir kodel blevyzgose nieko nera ?m?

4,468

aaa, aisku :)tik nevadink daugiau jo taip, negrazu :?
galvos nebeskauda :pliuks vakaras, liudna big_smile

4,469

O tai kaip sakyti? supranti jei ji sakysiu kaip visi ji zino tai niekas nesupras pamanysit kad zmogus mano koks geras biciulis...
O tai gerai kad neskauda... ir kodel liudna?man tai kaskiek nuobodu...noriu veiksmo

4,470

na, nzn nzn, vardu gal ji pasaukit big_smile
man ta pati priezastis..na, bent jau kitas prasides, tai linksmiau bus ;D

4,471

va prisiminiau mama istrauke mano vaikystes suknele su bite maja..siaube kokia ji mikroskopine ;D ;D

4,472

ooo, cia ta, kur pasakojai :|tai o sakai, kad tu ne kaulas big_smile

4,473

taip ta pati..kokia diena jums nufotkinsiu jei idomu Ingrida smile nu vaikystej kauliukas buvau tikrai smile

4,474

ir dabar ne kitokia ;)tai zinoma, kad idomu..ryt jau lauksiu foto :Dna, lekiu miegot as, labanakt, blevyzgu lankytojai ir siaip mieli zmogiukai tongue

4,475

saaaa...nes nematei manes realiai,kai susitiksim tada sakysi viesai oki? o del foto tai gal ryt ir bus...zinai pagal nuotaika kaip ten bus... reiks ir man jungti radio..sudie mielieji musu klausytojai ;D

4,476

Vaivuk, nesiginyk su vyresniais :::a16ok, kai susitiksim, gausi per subine :Dnagi nagi, o kur foto :? tongue

4,477

tai jau zinokis jei foto dalinsies tai ir manes prasyciau nepamirsti nes as antraip uzpyksiu :?

4,478

Áuri, cia tik tarp musu, mergaiciu big_smile

4,479

ne ne ne nereikia pasaku, ok? big_smile

4,480

nu ok, lauksim kol ides :ptik dingus ji kazkur..turbut mama prie kompo uzleidus big_smile