Re: Blevyzgos...
Linai> ir taip dar buna :? ;D
man snd kalbamoji... :? o mano kolege kaskur uz eterio ribu...
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Blevyzgos...
Puslapiai Ankstesnis 1 … 222 223 224 225 226 … 279 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Linai> ir taip dar buna :? ;D
man snd kalbamoji... :? o mano kolege kaskur uz eterio ribu...
Vaiva!!!kas per nemokamas netas? :?kodel man jis mokamas
ale sujuokinot tai negaliu ;Daukseliai jus forumo :|Lineli, nesakiau, nes bijau, kad pabegsi ....beto, ne viskas is karto
uz tai tau ir kalbamoji, kad man ne :ptam ir esam po du eteryje
Ingrida> ne visiems tokie dalykai pasitaiko,o kaip gauti nemokama nesakysiu,...zinai as visuomenej nusipelnusi esu
o kuo mes jau sujuokinau tavim?m? o del kalbamosios tai zinai vis tiek turi palaikyti eterio bent fona.. ;D
aa, gal as kada busiu nusipelniusioji :?gal...
nu sujuokinot :Dis zmogaus pavirtau puszmoge :Dnet Linelis zodziu nebeteko :Do tas labai mazai kada taip buna
joa, isivaizduok, kad as diiidelis fonas :Dnors patupesiu as cia tyliai
Ingrida> atsiprasau juokiuosi nes pas mus tokiu sveciu..kad negaliu... jau uzsikosedama zvengiu...
kas per sveciai?
Ingrida> na tas kaimo kvailelis..linksmino mus...
Kaip diena?ir kodel blevyzgose nieko nera ?m?
aaa, aisku :)tik nevadink daugiau jo taip, negrazu :?
galvos nebeskauda :pliuks vakaras, liudna
O tai kaip sakyti? supranti jei ji sakysiu kaip visi ji zino tai niekas nesupras pamanysit kad zmogus mano koks geras biciulis...
O tai gerai kad neskauda... ir kodel liudna?man tai kaskiek nuobodu...noriu veiksmo
na, nzn nzn, vardu gal ji pasaukit
man ta pati priezastis..na, bent jau kitas prasides, tai linksmiau bus ;D
va prisiminiau mama istrauke mano vaikystes suknele su bite maja..siaube kokia ji mikroskopine ;D ;D
ooo, cia ta, kur pasakojai :|tai o sakai, kad tu ne kaulas
taip ta pati..kokia diena jums nufotkinsiu jei idomu Ingrida nu vaikystej kauliukas buvau tikrai
ir dabar ne kitokia ;)tai zinoma, kad idomu..ryt jau lauksiu foto :Dna, lekiu miegot as, labanakt, blevyzgu lankytojai ir siaip mieli zmogiukai
saaaa...nes nematei manes realiai,kai susitiksim tada sakysi viesai oki? o del foto tai gal ryt ir bus...zinai pagal nuotaika kaip ten bus... reiks ir man jungti radio..sudie mielieji musu klausytojai ;D
Vaivuk, nesiginyk su vyresniais ok, kai susitiksim, gausi per subine :Dnagi nagi, o kur foto :?
tai jau zinokis jei foto dalinsies tai ir manes prasyciau nepamirsti nes as antraip uzpyksiu :?
Áuri, cia tik tarp musu, mergaiciu
ne ne ne nereikia pasaku, ok?
nu ok, lauksim kol ides :ptik dingus ji kazkur..turbut mama prie kompo uzleidus
Puslapiai Ankstesnis 1 … 222 223 224 225 226 … 279 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Blevyzgos...