Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
as ir vel nebuvau logiskai pamascius o jeigu tik tarp musu mergaiciu..per kiek laiko ponas A surinko savo taskus? :?
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
as ir vel nebuvau logiskai pamascius o jeigu tik tarp musu mergaiciu..per kiek laiko ponas A surinko savo taskus? :?
reiskis reiskis ;D zinok naktys vistiek yra mano juridikcija ;D tik naktis isaus ir auris privarys pora stuku postu ;D
sakes reik kazka mastyt man...kuom cia ta Auri uzimt naktim :D:D
nu nu - kuom?
Auri, neprovokuok, tik issitiesinau plaukus ;D
tik db pastebejau kaip graziai, pirmame puslapyje, pristatyta Vaiva
tai jau kas dabar - pavydas sueme?
ne pavydas, pastebejimas cia
Gavau laiska ir stai kai ka radau: "linkejimai nuo nilkiaus :H labai visu pasiilgo ir ji dar sugris " ...tai ka ...laukiam laukiam..
Auri, neprovokuok, tik issitiesinau plaukus ;D
tik db pastebejau kaip graziai, pirmame puslapyje, pristatyta Vaiva
Ingrida> nesupratau,ir kuo jau taip grazuas?a?as jau neberaudonuoju ir nebestoviu prie sviesaforu arti ;D;D ;D ;D ;D ;D ;D
jau tipo Klaipedoj atsidurei ir iskart atsigavus tokia ane?
eik jau ko ta Klaipeda?ji tas pats **** tik kitoj rankoj
neatleis tau Auris Vaivuk uz ta suda ;D;D;Ddieve dieve, tai bus linksma :Do ka, negraziai ten apie tave parase :?
Ingrida>na tai bet as tikrai nenusileisiu jei as tipo jau mokausi Klaipedoj tai as turiu pasikeisti po velniu as tokia... o tas **** tai tikrai taip ir yra...o del dievo gal dar nesikreipkim i ji...
.............
.............
postas Aurio, bet kreipiuos i Vaiva ;D Vaivuk, jau saukis dievo :D:D beje, labas Auri
Ingrida> em a..kad man seniai jau ji kreiptis..taip ar taip manes Auris seniai vengia
Auri, greit ant kilimelio! :? kodel jus vengiate paneles Vaivos ir nesusitinkate su ja KLAIPEDOJE??
Ingrida> geriau neklauski... sss... tyliai...
nei as vengiu nei as ka, bet kai zmogus taip negraziai sneka tai kas nores susitikt?....
...esu taip priblokstas tokio Vaivos akiplesiskumo, kad net neturiu ka pasakyti...... :?
Ingrida> geriau neklauski... sss... tyliai...
cia dar reiktu issiaiskint viska, visu pirma, tai, ar tu, Vaiva, siulei jam susitikti ir jis nesutiko (n kartu, zinoma..)...
nei as vengiu nei as ka, bet kai zmogus taip negraziai sneka tai kas nores susitikt?....
...esu taip priblokstas tokio Vaivos akiplesiskumo, kad net neturiu ka pasakyti...... :?
tarkim tau siule, o tu neturejai laiko ir db Vaiva masto, kad tu nenori...o del Klaipedos tokio paminejimo, tai Vaiva juk visad lepteli ka, tad nereik imt i sirdi beto, gyvenkime draugiskai man rodos, kad jums reik susitikt, suvalgyt ledu ir pasisneket
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~