14681

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

as ir vel nebuvau logiskai pamascius big_smile o jeigu tik tarp musu mergaiciu..per kiek laiko ponas A surinko savo taskus? :? big_smile

14682

reiskis reiskis ;D zinok naktys vistiek yra mano juridikcija ;D tik naktis isaus ir auris privarys pora stuku postu ;D

14683

sakes :::819reik kazka mastyt man...kuom cia ta Auri uzimt naktim big_smile:D:D

14684

nu nu - kuom? big_smile big_smile big_smile

14685

Auri, neprovokuok, tik issitiesinau plaukus ;D
tik db pastebejau kaip graziai, pirmame puslapyje, pristatyta Vaiva neutral

14686

tai jau kas dabar - pavydas sueme? big_smile

14687

ne pavydas, pastebejimas cia tongue big_smile

14688

Gavau laiska ir stai kai ka radau: "linkejimai nuo nilkiaus :H labai visu pasiilgo :::207 ir ji dar sugris :::b18 " ...tai ka ...laukiam laukiam.. :::b18

14689

Ingrida, 22 parašė:

Auri, neprovokuok, tik issitiesinau plaukus ;D
tik db pastebejau kaip graziai, pirmame puslapyje, pristatyta Vaiva neutral

Ingrida> nesupratau,ir kuo jau taip grazuas?a?as jau neberaudonuoju ir nebestoviu prie sviesaforu arti ;D;D ;D ;D ;D ;D ;D

14690

jau tipo Klaipedoj atsidurei ir iskart atsigavus tokia ane? big_smile big_smile

14691

eik jau ko ta Klaipeda?ji tas pats **** tik kitoj rankoj tongue

14692

neatleis tau Auris Vaivuk uz ta suda ;D;D;Ddieve dieve, tai bus linksma :Do ka, negraziai ten apie tave parase :?

14693

Ingrida>na tai bet as tikrai nenusileisiu jei as tipo jau mokausi Klaipedoj tai as turiu pasikeisti po velniu as tokia... o tas **** tai tikrai taip ir yra...o del dievo gal dar nesikreipkim i ji...

14694

.............

14695

Auris, 21 parašė:

.............

postas Aurio, bet kreipiuos i Vaiva ;D Vaivuk, jau saukis dievo big_smile:D:D beje, labas Auri big_smile

14696

Ingrida> em a..kad man seniai jau ji kreiptis..taip ar taip manes Auris seniai vengia smile

14697

Auri, greit ant kilimelio! :? kodel jus vengiate paneles Vaivos ir nesusitinkate su ja KLAIPEDOJE?? yikes

14698

Ingrida> geriau neklauski... sss... tyliai...

14699

nei as vengiu nei as ka, bet kai zmogus taip negraziai sneka tai kas nores susitikt?....

...esu taip priblokstas tokio Vaivos akiplesiskumo, kad net neturiu ka pasakyti...... :?

14700

Vaiva, 19 parašė:

Ingrida> geriau neklauski... sss... tyliai...

cia dar reiktu issiaiskint viska, visu pirma, tai, ar tu, Vaiva, siulei jam susitikti ir jis nesutiko (n kartu, zinoma..)...

Auris, 21 parašė:

nei as vengiu nei as ka, bet kai zmogus taip negraziai sneka tai kas nores susitikt?....

...esu taip priblokstas tokio Vaivos akiplesiskumo, kad net neturiu ka pasakyti...... :?

tarkim tau siule, o tu neturejai laiko ir db Vaiva masto, kad tu nenori...o del Klaipedos tokio paminejimo, tai Vaiva juk visad lepteli ka, tad nereik imt i sirdi tongue beto, gyvenkime draugiskai :::051man rodos, kad jums reik susitikt, suvalgyt ledu ir pasisneket :::818