skaitau ir stebiuosi
sita pati mergina man berods kazka minejo apie tai, kas praturtina smegeneles
ar kaip ji ten issireiske :? berods temoj apie LT serialus ji man patare nueiti i tikra spektakli nepagailedama 50 lt ir paziureti kazka tikro
tai as tavimi irgi besirupindama patarciau nebevaikscioti i tuos spektaklius, i kuriuos tu vaikstai, nes matau, kad jie tave kazkaip zaloja. geriau tuos pinigelius panaudok, kaip Auris minejo, profesionaliai jau gal net ne psichologo, bet psichoterapeuto konsultacijai
net keisciausia, kad aplink visi tave tik asilai, kvailiai, bjaurybes, vaiksciojantys su durnom makaulem
) turbut turi daktaro raudona diploma ;D
Rimutė, 19 wrote:jei nori ištrink visus,man tikrai negaila,bet i TAVO DURNA MAKAULE nedaeina,kad bet kuris zmogus gali susikurti tiek anketu kiek nori ir iš ju rasineti. <...>
hmmm
na taip, taip.. tu tooookia protinga ;D ;D ;D kad susikuri kelias anketas ir rasineji ;D ha haha ha
) protingi zmones taip ir daro
butinai susikursiu dar tukstanti ir tris anketas kad galeciau pastumti ant viso pasaulio del savo problemu ;D turbut vaikyste turejai sunkia, arba dabar gal koks klimaksas uzejo :?
Rimutė, 19 wrote:<...> gimes muziku-kureju nebusi
taip taip.. tu esi kureja.. mes tai zinome... suprantame...
>>>>>>>>
o dabar labai negraziai pasielgsiu ir parasysiu.. tiek jau to... akis uz aki... is moteriskojo pasaulio
>>> Rimute, mieloji, jei tu manai, kad esi beprotisko grozio ir nerealiai reali, kad net mes, zemes kirminai, neturime teises pareiksti tau, mis pasauliui forever, savosios nuomones, tai visu vardu labai atsiprasau
) nes mes uz taika pasaulyje
o kita vertus... mazas pastebejimas.. man iskilo dilema, kas nutiko.. kodel tavo foto nera anketoje :? turiu du variantus: 1. bijai rodyti savo grozi, kad musu visu durniu ir debilu monitoriai nesuskilinetu :? arba 2. kai tu bandai nusifotografuoti, fotoobjektyvas suskyla.. taip, kad labai daug islaidu :? padek man? kuris variantas?
>> ir pabaigai.. gal triname tema, nes kuo toliau.. tuo daugiau
krauname cia :V