21

Re: kur moderatoriai?

Rimutė, 19 parašė:

linai- pasiuzirek i save veidrodyje,tada man rašyk komentarus .BJAURYBE
auriui- bandei kazka pasakyt su mintim,bet gavos s... ane? gimes muziku-kureju nebusi

zinai, as ka veidrodyje matau tai mane tas tenkina, o ka tu matai...tai as abejociau ar tu tuo labai dziaugiesi... man gaila taves, nes susikaupusi pykti, pagieza tu islieji ant kitu, tau tikrai pagalbos reik. Ir kuo greiciau , tuo geriau.
Komentarus rasau temoje, tad galiu reikstis neprasydama tavo leidimo.
Moderatorius atsirado tai kreipkis i  ji su savo problemomis del ieskok.lt o ne ant kitu putojusis.

22

skaitau ir stebiuosi :::921 sita pati mergina man berods kazka minejo apie tai, kas praturtina smegeneles big_smile ar kaip ji ten issireiske :? berods temoj apie LT serialus ji man patare nueiti i tikra spektakli nepagailedama 50 lt ir paziureti kazka tikro big_smile tai as tavimi irgi besirupindama patarciau nebevaikscioti i tuos spektaklius, i kuriuos tu vaikstai, nes matau, kad jie tave kazkaip zaloja. geriau tuos pinigelius panaudok, kaip Auris minejo, profesionaliai jau gal net ne psichologo, bet psichoterapeuto  konsultacijai :::a14
net keisciausia, kad aplink visi tave tik asilai, kvailiai, bjaurybes, vaiksciojantys su durnom makaulem big_smile) turbut turi daktaro raudona diploma ;D

Rimutė, 19 parašė:

jei nori ištrink visus,man tikrai negaila,bet i TAVO DURNA MAKAULE nedaeina,kad bet kuris zmogus gali susikurti tiek anketu kiek nori ir iš ju rasineti. <...>

hmmm :::b02 na taip, taip.. tu tooookia protinga ;D ;D ;D kad susikuri kelias anketas ir rasineji ;D ha haha ha big_smile) protingi zmones taip ir daro big_smile butinai susikursiu dar tukstanti ir tris anketas kad galeciau pastumti ant viso pasaulio del savo problemu ;D turbut vaikyste turejai sunkia, arba dabar gal koks klimaksas uzejo :?

Rimutė, 19 parašė:

<...> gimes muziku-kureju nebusi

taip taip.. tu esi kureja.. mes tai zinome... suprantame...
>>>>>>>>
o dabar labai negraziai pasielgsiu ir parasysiu.. tiek jau to... akis uz aki... is moteriskojo pasaulio :::b18
>>> Rimute, mieloji, jei tu manai, kad esi beprotisko grozio ir nerealiai reali, kad net mes, zemes kirminai, neturime teises pareiksti tau, mis pasauliui forever, savosios nuomones, tai visu vardu labai atsiprasau big_smile) nes mes uz taika pasaulyje :::b18 o kita vertus... mazas pastebejimas.. man iskilo dilema, kas nutiko.. kodel tavo foto nera anketoje :? turiu du variantus: 1. bijai rodyti savo grozi, kad musu visu durniu ir debilu monitoriai nesuskilinetu :? arba 2. kai tu bandai nusifotografuoti, fotoobjektyvas suskyla.. taip, kad labai daug islaidu :? padek man? kuris variantas?

>> ir pabaigai.. gal triname tema, nes kuo toliau.. tuo daugiau :::123 krauname cia :V

23

nijole neperdaug drasi? tu gal nezinojai kas buna tokioms kaip tu?

24

skaudzia vieta uzkabinau? :::818 ant visu krauti suda smagu, bet kai pati pasmirdai nekvepia?

25

Raitaus iš juoko ;D "ant visu krauti suda smagu, bet kai pati pasmirdai nekvepia?" ;DD jau ir mane gasdino, pakas mus visus iš tų nervų:D

26

ja tuoj nervinis priepuolis istiks... ;D big_smile big_smile

27

na manau Rimute cia suziejo kaip reikiant.
Mano durna makaule man sufleruoja kad reikia rakinti sita tema, o jei kam neoatinka tegul man paraso asmeniskai big_smile big_smile
tema uzrakinsiu.