Topic: Švedijos lietuviai
gal yra lietuviu svedijoj?
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Pasaulio Lietuviai → Švedijos lietuviai
gal yra lietuviu svedijoj?
jepp ir net lietuviu svedijos pilieciu kola eniro där du kan hitta massa av dom
what the ****?
taip beabejo kad yra ir dar labai daug:::,bet visi kazkokie nebendraujantys aplinkui
gal kas gali pasiuliti darba Svedijoi , seip visalaik dirbaiu Islandijoi o dabar tai netekau darbo nes krize uzspaude tai bandau surasti darba Svedose , gal ira geru zmoniu parasikit
labas letuwiaj kure swedijoi:)
sveiki,kas gyvenate göteborge atsiliepkite smagu butu pabendrauti,
swiki gal kas galetu pasiulit kokia gera,pigia agentura nes reikiai darbu visdelto krize gal kas galit padet?
sveiki lietuviai svedijoj
sveiki lietuvaiciai svedijoj...gal kas gyvena stockholme?smagu butu pasibendrauti...
as gyvenu swedose miestas lund,mallmo gal kas is ten yra?
Sveiki Lietuvos Piliečiai esantys Švedijoje! Turiu jums pasiūlymą, ar yra tarp jūsų yra rūkančių ar turinčių draugų, pažįstamų, kolegų ir panašiai kurie rūko ir norinčių nusipirkti cigarečių pigiau. Tarkim Marlboro vieno pakelio kaina būtų apie 12 litų (kaina nėra galutinė)!!! Cigaretės nėra kontrabandinės, jos iš parduotuvės su banderolėmis! Galimi variantai: Marlboro, Prince, L&M. Beje, parduodamos didesniais kiekiais. Jei susidomėjot rašykit į elektroninį paštą: ramshiss@gmail.com. Iki gerų darbų Švedijoje!
Labas, as gyvenu Svedijoje Linkopine, gal yra cia gyvenaciu daugiau lietuviu?
Labuka, as is Svedijos, siaurinio miestelio O stersund, laukiu lietuvaiciu
Labas, as gyvenu Svedijoje Linkopine, gal yra cia gyvenaciu daugiau lietuviu?
Labuka, parasyk man
sveiki lietuvaiciai svedijoj...gal kas gyvena stockholme?smagu butu pasibendrauti...
Labuka, Auksiuke, parasyk man , galesim pabendrauti
Sveiki visi, parasykite man kas gyvenate Svedijoje, man yra reikalinga nedidele pagalba. Labai aciu.
gal kas noretu bendrauti per skype?:::
labai jau musu mazai toj svedijoj internete
Net labai mazai, arba nieks nenori bendraut
Diskusijų forumas → Pasaulio Lietuviai → Švedijos lietuviai