Topic: Nesiseka su merginomis...
Sveiki! Noriu šiek tiek išsilieti, nes labai sunku pastaruoju metu pasidarė, ir tikiuosi gauti patarimų, kaip toliau gyventi...
Taigi kelis paskutinius metus jaučiuosi vienišas, ir niekaip neatrandu gero, supratingo, malonaus, o, svarbiausia, žinančio, ko nori, žmogaus. Retkarčiais nueinu į pasimatymus, bet dažniausiai po pirmo susitikimo viskas ir pasibaigia. O keisčiausia yra tai, kad merginų priežastys daugiau nebesusitikinėti yra tokios, kaip "tu man per geras", "neisivaizduoju mūsų kartu" ir pan. Tai ką blogai, kai šalia yra geras, dėmesingas vaikinas? Geriau būti su "blogiuku", kuris ir įskaudins, ir išduos ir pas kitą išeis galiausiai? Nors bendraujam prieš tai virtualiai ir nuotraukomis apsikeičiam... Visąlaik prieš pasimatymą paklausiu merginos, ar jai yra svarbios materialinės vertybės, o susitikti einu tik su tom, kurios atsako neigiamai. Šiaip neturiu žalingų įpročių, nesu baisus (man taip atrodo), sportuoju, merginas gerbiu (nevadinu jų mergom ar bobom), skiriu joms dėmesį, esu ramus, rimtas, šiltas žmogus. Bet kas tada yra? Ko merginos nori? Bendravimo sutrikimų taip pat, manau, neturiu, nesakau, kad esu labai kalbus, bet savimi pasitikiu ir nereikia iš manęs žodžių traukti. Kartais atrodo, kad aš kažkoks užkerėtas... Draugai sako, kad palaukčiau dar, kad dar viskas man prieš akis, bet juk taip gali ir visas gyvenimas prabėgti - 22...25...30...37...45 m.
Kartą esu mylėjęs, bet ir ta mergina mane skaudžiai apgavo... Nuo to laiko esu vienas, o vienišumas mane labai slegia.