Re: Kas norėtų būti milijonieriumi? Kaip bandot tai įgyvendinti? :)
Tampi milijonierius ir esi priklausomas nuo juo, ir mastai kaip daugiau uzdirbti. Dideli pinigai zmogu sugadina
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Kas norėtų būti milijonieriumi? Kaip bandot tai įgyvendinti? :)
Tampi milijonierius ir esi priklausomas nuo juo, ir mastai kaip daugiau uzdirbti. Dideli pinigai zmogu sugadina
Paklausius kai kurių čia esančių žmonių atrodo, kad uždirbti pinigų sau yra blogai, geriau visą gyvenimą būti nusižeminusiam ir dirbti kitiems, t.y. darbdaviui, gauti mažą atlyginimą ir sakyti: aš esu ne materialistas. Bet ar čia nesi priklausomas nuo pinigų?Juk privalai dirbti, kad sumokėtum mokesčius visus, kad pavalgytum ir išlaikytum šeimą...čia turi būti pavyzdys, ko turi norėti kiekvienas doras žmogus?
Poziuris y pinigus nurodo du dalykus: zmogaus socialine klase ir issilavinima.
Pradekim nua virsaus: aukstuamenes klase yra dvieju rusiu tie kurie paveldejo turtus ir gyvena is investiciju tokie zmones daznai domisi menais, aukstom filosofinem idejom puaseleja savo seimos tradicijas.
Aukstuamnes klase kuri nesenai tapo milijoniereis tai okie demonstruaja savo statusa daiktais branges masinast jachtas pilis pasirodymus visuamenei su prabanga. Ju vaikai tai mokinsis gereusiose verslo mokyklose.
Zemesne aukstuamenes klase beveik visus savo turtus yra uzsidirbe patys tai dazniausia taip vadinami ”american dream” piliecei su dideleis namais keletu masinu. Ju vaikai mokinami isradingumo kuribingumo beveik visi auksciau pamineti yra aukstos tolerancijos zmones mazumom ir islavintu intelektu.
Vidutines klases zmones tai tas sluaksnis kuris dirba tiesiogei su vartotojeis smulkus vidutinis verslas, jiems isradingumas tikrai kad ne svetimas bet ju poziuris y dalykus vis labiau motyvuatas pelno ir paziuros vis maziau liberalios.
Darbininku klase na ir dar zemiau cia svarbu disciplina paklusnumas laiku ateiti ydarba tikslei vygdyti darbdavio nurodymus, jie nelabai toleruaja mazumas ar betkoky nukrypima nua daugumos nepykanta homosexualams. Ju dievas doleris ir nieko nera svarbiau kaip prikisti savo pilva, asmenine nauda pirmoj vietoi uz pinigus tokie padarys katik nori ir kua zemiau tua ziauriau.
Tarkim dugnas tai heroino narkomanai savo vaikus pardavineja uzsiimineja prostitucija siulo oraliny sexa sadedami tualete tarp pisuaru ir t.t.
Mas negalime pasirinkti socialines klases gimeme ten kur gimeme , bet ishsilavinimas atvere kele visada ir visiems.
Patariu siekti issilavinimo ir investuati y savo intelekta toli toli y prieky jaunimui sakyciau 10 metu y prieky. Tada as galiu pazadeti tas minimumas sotus patogus gyvenimas bus garantuatas vien del to jog esi ismokintas daryti gery ir nesti nauda zmonem tarkime gydytojas niekada neskurs.
sekmes paslaptis yra sugebejime planuati ateity toli y prieky ir palaipsniui siekti savo tikslo.
greito pelno istroskelei stato piramides nesukurdami nieko doro jie gyvena kitu saskaita kaip parazitai ir tikisi buti laimingi, tikisi sulaukti pripazinimo demonstruadami daiktus kuriuas ysigijo sukciaudami .
sukurk daikta kuris nestu zmonems nauda tai tada tavimi zmones didziuasis.
Tinklinis marketings = piramides zaidimas, daugelyje saliu uzdraustas ystatymu nes tai aferizmo forma. Tua uzsiima zmones is zemeusiu socialiniu sluaksniu, nes tiketis shioje srityje sekmes ymanoma vientik nezinant elementarios ekonomicos pagrindu ir desniu. Ir vel ishsilavinimo stygius.
Zmones uzsiima utopinemis idejomis vien delto jog nesuvokia jog jos yra utopines ir nemato Kodel jos yra utopines.
Shwedijoje ekonomikos pagrindai yra destomi mokykloje todel ten tokie dalykai kaip TM nelabai pralenda.
Dar viena didziule priezastis tai kad zmones nemoka anglu kalbos nes ta kalba leidze prieiti prie didelio ziniu srauto (bet cia jau mano asmenine spekulecija)
Tinklinis marketingas – vadinamas ang. Multi-Level Marketing arba MLM. Tai kele shypsena kiekvienam turint ekonominy ishsilavinima. Manau reikia sukurti nauja tema nes rekti ant visu jus idijotai near mandagu zmones daro nesamones nes nesupranta jog tai vejai jie juk nuashirdzei tiki
Kaip kad indenas sokdamas apie lauza derliaus soky
Na taip, kiekvienas turime savo nuomone? O tada kaip Trampas, kuris tikrai savo milojonus uzdirbo nevokdamas? Jis aukstina tinklini marketinga ir pasisako uz ji kaip uz gera mokykla paprastam zmogui, kuris nieko neismano apie versla? Taip taip iseina jis melagis?
Na taip, kiekvienas turime savo nuomone? O tada kaip Trampas, kuris tikrai savo milojonus uzdirbo nevokdamas? Jis aukstina tinklini marketinga ir pasisako uz ji kaip uz gera mokykla paprastam zmogui, kuris nieko neismano apie versla? Taip taip iseina jis melagis?
Tureti nuamone viena zinoti kaip kas veikia kita. Vieno nuamone apgaudineti del pinigu yra gerai kito , gal nelabai bet svarbiausia suvokti kad tai apgaule melas, sakymas netiesos.
O tada kaip Trampas, kuris tikrai savo milojonus uzdirbo nevokdamas?
kas yra Trampas?
O kaip tada Paris Hilton uzdirbo milijonus nevogdama? Ji aukstina McDonoldo maista ir mano kad tai sexy?
Gal ir man valgyti McDonolde kad buciau grazus lieknas ir sveikas?
I ta "mokykla" ymanoma privilioti tik tuas kurie nieko nenusimano apie versla. Todel as siulau nesimokiti visu gyvenimo klaidu ant savo kailio.
taip TM galima ismokti planuatai ir organizuatai mulkinti zmones, kalbeti netiesa sypsotis, ykalbeti zmones, zaisti ju jausmais rodyti savo dirbtiny nuasirduma uz pinigus.
kas tas Trampas? as nezinau kas jis ir tua labiau netikiu kazkuam kas megina ishvilioti pinigus.
Tramp is senos americonu arba britu kalbos reiskia keliaujantis driskius is vietos y vieta neturintis nei pastoviu namu nei darbo ar pajamu .
sakyciau net labai panasu y tinklinio marketingo prekiautoja ir nesvarbu kur jis keliauja ar po namus ar internetu vis jiesko durniu kuriuas galetu pamulkinti.
Net cia y forumus tokie grybai apsilanko ir jiems rupi tik tai viena $$$.
svajoti galima bet ne viskas pildosi bet nusipirkus loterijos bileta sansai padideja tapt milijonierium
kaip gerai, kad Zilvinas gyvena is sagu, o ne is pinigu , kad ir kaip sneketume, ju reikia pragyvenimui, nagi Zilvinai, dediesi toks protingas, o tokio pasaulinio garso zmogaus nezinai, tai kad ji net vaikai mokyklose zino
, negerai negerai....Teks pasiskaityt daugiau kad galetum diskusija testi
, o tai kazkaip gaunasi kad kaltini zmones pats nezinodamas apie ka rasai
kaip gerai, kad Zilvinas gyvena is sagu, o ne is pinigu
, kad ir kaip sneketume, ju reikia pragyvenimui, nagi Zilvinai, dediesi toks protingas, o tokio pasaulinio garso zmogaus nezinai, tai kad ji net vaikai mokyklose zino
, negerai negerai....Teks pasiskaityt daugiau kad galetum diskusija testi
, o tai kazkaip gaunasi kad kaltini zmones pats nezinodamas apie ka rasai
as kaltinu ne zmones o konkrecei tave sukcevimu.
Tau ka pavalgyt neuztenka kad eini zmones apgaudinedama ?
as zinau kas yra Leninas bet jo neminiu nes tai nepateisina kodel tu apgaudineji zmones.
pasisakyk jei aplamai turi ka pasakyti. Yrodyk kad tu teisi tai jura pardavinetoju cia prisiviliosi. skamba kaip planas ka?
Kad tu zinotum kaip faina su tavim bendrauti, as visa diena juokiausi. Taip zinok, as esu sukcius ir stengiuosi kuo daugiau zmoniu prisivilioti, kad kuo daugiau is ju pinigu isvilioti . Beje vienoje is forumo temu pats rasei, kad pinigu niekad nebus per daug
, oi juokdarys.
Kad tu zinotum kaip faina su tavim bendrauti, as visa diena juokiausi. Taip zinok, as esu sukcius ir stengiuosi kuo daugiau zmoniu prisivilioti, kad kuo daugiau is ju pinigu isvilioti
. Beje vienoje is forumo temu pats rasei, kad pinigu niekad nebus per daug
, oi juokdarys.
ka tu tuam nori pasakyti? trys eilutes be prasmes....
Man nera linksma apgaudineti kitus zmones matyti ju nusivilima ir kartely ...
matai skirtumas tarp musu kad man nieko netruksta ir tu neturi ko man pasiuliti.
tau tua metu rupi TM piramides aferizmai as tau sakau tai nera teisingas keles todel kad 1) tu neturesi is to financines sekmes ar karjeros 2) tavo morale bus sutrypta tavo vardas sugadintas ir prarasi daug zmoniu draugu, zmones taves nekes.
Jei tua uzsiimi kury laika jau debar apsidairiusi pastebesi tuas "vienkartinius draugus" svajojancius uzsidirbti. Kai jie ishseke atsibus tai ytave nei paziuret nenores.
Zinau kad gilei sirdy pati tai supranti bet kolkas dar negana? "make up is liking , but you still smile" show turi testis?
Jolita pasiulik ta galimybe savo mamai. Zinau gad sunku skaityti tiesa tualabiau ji intuityvei daznai visu atpazystama.
Gali versti cia viska juakais ir vaidinti sekminga verslininke, bet as zinau kad tu neturi ko pasakyti konkretaus negali paneigti mano teiginiu ir pastave sirdelei kates kniaukia , nes zinai jog as teisus ir negali to paneigti.
Man labai taves gaila linkiu atsibusti anksciau ir pradeti gyventi
Niekada neprisipazink kad esi neteisus
Pradzioi, kol ta sharlatanizmo forma nebuvo gerai visiem zinoma, daugelis paliko savo gerai mokamus darbus tam kad ”siekti savo svajones” tinklineme marketinge. Zmones ysitraukdavo taip dramatishkai kad budavo sunku pripazinti praloshima. Rodos lengviau uzstrikti koshmariskam sapne nei didejanciuase desperacijos beviltiskuase cikluase meginant tinkliny marketinga pateisinti neziurint i visus sunkumus. ”pralaimejelei” buresi i palaikymo grupes kaikurie perbege is kitos piramidines TM tikisi kad ten bus geriau ir ten jie bus pirmieji ir bossai.
Yra nenugincijama brolyste tarp TM nariu, bet visiems kitiems, kaiminyste pazystamu ratas… Liudna ziureti i zmones kurie ikalbeti priesh savo instinktus, priesh savo logika persekioja iliuziny ”aukso puada”, bet ka mes galime padaryti?
Kalbeti apie tai, informuati vienas kita, tam kad apsisaugoti no tokiu auku kaip Jolita, 35. Ji ir pati nera laiminga ir nezinau kaip ja pazadinti.
Aha , kurgi ne
Aha
, kurgi ne
?
Jolita, 35 metu pana megina apmulkinti zalia jaunimeli praktishkai vaikus kurie neturi dar gyvenime patirties .
Uz tokius darbus tave i kalejima reiketu uzdaryti.
Neivienas rimtas zmogus neuzkibs ant tu tavo nesamoniu, nes tai zinoma 25 metai agal ir tai praktishkai yrodyta jog netik kad neatnesha niekam pelno bet dar ir gyvenimus zmonems sugadina, jau nekalbant apie prarastus pinigus
Vyresni kas proto turi net nemegina nes tai ir kvailiui aisku kad teoretiskai tai neymanoma.
Prashau pamegink yrodyti cia forume kad tai aplamai ymanoma .... ar tu vel pasivaipysi ir apsimesi verslininke tarptautinio masto.
na ir protelis pas tave "mes dirbame skandinavijoi" nejuakink cia mano namai mano kiemas as laisvai kalbu ir mokinuasi institute swedu anglu norvegu kalbomis.
Cia mano namai mano kiemas pazystu skandinavus taip kaip kazkada pazinojau rusus ar lietuvius.
Vaziuak kurnors i afrika indija kur zmones nemoka nei skaityti nei rasyti ten gal tu jiems ir suzibesi kap tarptautine verslininke ...
taip taip
taip taip
Aferiste man geda ir gaila kad tokios kaip tu egzistuaja
Pritarkit ar paneikit http://laimono-blogas.blogspot.com/
Pritarkit ar paneikit http://laimono-blogas.blogspot.com/
"Prieš keletą savaičių, netikėtai susipažinau su tokiu verslininku ir jis man parodė kuom užsiima – dirba tinklinio marketingo kompanijoje. Darbas namie, laisvu darbo grafiku man visai patiko, ir 1000 dolerių alga"
ha ha ha 1000 dolerių = 7000 SEK swedijoi tai pajamos zmogaus kuris neturi darbo. Vadinasi jei esi uzsiciklines ant kapeikos tai visiek apsimoka dirbti uzsienyje
juk turi ishsilavinima (?) tai tau fabrike nereikes krushtis jei tik kalba moki ir proto turi.
Beto TM algu niekas nemoka ir tavo pajamos priklauso nua apmulkintu zmoniu kiekio. Konkrecei begioji ir narshai visur kaulydamas kapeikos.
Simtais protingu zmoniu tik nusishypso ir praeina pro saly, palikdami tave su karteliu alkanom akim tukstanceis kartu pasakoti "savo sekmes" istorija.
Kiekvienas praeivis yra tavo potenciali auka ir viltis "galbut jis susidomes ir padarys mane turtingu"
well nezinau kaip anglijoi bet swedai fabrike nepersidirba 9.00 kavos pertraukele visi sedi zaidzia kortom atsipalaidave snekasi bejokiu adbuliniu minciu apgauti ir ytraukti i TM 12,00 pietus poto 15,00 vel kavos pertraukele. ir jie gauna alga ishanksto numatyta sutartyje. Ir po darbo ne TM susirinkimus organizuaja kad papasakoti apie "savo sekme" bet dziaugiasi gyvenimu bowling baseinas 5 savaiciu atostogos , slidinejimas kalnuase, ishvykos po uzsieny (kompanijos saskaita) beto iseigines kai gali atsipalaiduati ir net nemastyti api $$$ kaip dar kanors apmulkinti.
Laimonai tavo tikslas cia , kaip ir be abejo visur kur tik tave pamatysi ar sutiksi apgauti kua daugiau zmoniu kad dalintusi tavo dale ir nestu tau pelna kaip kad piramides zemesneje pakopoje esantys nevykelei . Bet realybei nera ant tiek daug durniu ir pelno ish to nera.
tu neturi nei pinigu nei ramybes ar laisvo laiko (todel kad tau protelio neuztenka atsibusti)
Zinai kas ishtikruju yra laime? tai padaryti kazkatai naudingo kitiems kad galetumei svare sazine ir patenkintas atsidusti.
Bet tu zinai kad siulai zmonem suda apgaudineji juas ishanksto zinodamas kad jie sukish baslius be naudos ir praras mares laiko ir sugadins santygius su savo pazystamais . Tu tai zinai nes pats patyrei ir vstiek meluaji toliau .....
Verslininkas turi proto zino ka daro ir rizikuaja savo investicijom. Aferistu buti ishsilavinimas nereikalingas tik mokejimas uzgniauzti sazine kad apgayti kua daugiau zmoniu.
Melas tai yra sakyti netiesa zinant jog tai netiesa. Laimonai tu meluaji
p.s. ytariu kad esi Jolitos "supervaizorius" ha ha ha eik tu nach... pideraste...
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Kas norėtų būti milijonieriumi? Kaip bandot tai įgyvendinti? :)