Re: Ar vaikinai turi mokėti už savo paneles kavinėse ar kur kitur?
Kaip manote ar vaikinai privalo moketi kavinukese ar kur pan. uz merginas?
O ar jus mokate uz jas?
as manau, kas kviecia tas ir moka
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Apie Moteris → Ar vaikinai turi mokėti už savo paneles kavinėse ar kur kitur?
Kaip manote ar vaikinai privalo moketi kavinukese ar kur pan. uz merginas?
O ar jus mokate uz jas?
as manau, kas kviecia tas ir moka
Iš vaikino gal ir gražus ženklas kai sumoka už abu, bet jei mergina nenori būti priklausoma, geriausia kai abu už save susimoka ir neškyla jokie nesklandumai.
taip. turi ;]]
kiekvienas moka uz save ,diskriminacija!!
manyciau,kad cia ir vienu,ir kitu tiesos yra po truputi,bet jai einama i pirma pasymatyma,tai turetu sumoketi vaikinas ir taip parodyti,kad yra dzentelmenas,nebent mergina butu didele edrune,tai tada ji pati ir susimoketu...
manau kad ir is jos puses ir is mano puses tada bus visiem gerai
Jei vaikinas kviecia pirma karta,tai aiku,kad ir apmoketi turetu jis.Draugaujant manau susitariama po kiek kas moka.O tie vyrukai,kurie rasineja,kad turetu apmoket paneles, turetu but aplamai praspirti.Parode tikra lietuviska mentaliteta.
mjo, tema viena tokia is idomesniu:)
as nematau bedos susimoket ir pati. beveik visada taip ir darydavau...
o dabar kaip iseina, jei vyras nori moket as nesipriesinu, lygiai taip pat jei nori atidaryti man duris:)
praspirineti zmoniu negalima tai agresyvu ir nusikalstama istatymams,kurios lietuvoje pamirso, turiu du berniukus,ir zinau ta rutinos problema,paneles jus kartais pagalvokit ,kad apmokama,mamos uzdirbtais pinigais,nes zinote kaip buna su darbais ,ir zmogiskom vertybem,ar ne
na visada moku... kakzaip is paneles nemalonu imti, taciau jinai priestarauja tada leidziu jai paciai nusprest, kad nekiltu nepageidaujamu nesusitarimu:) bet niekada nesileidciau kad pana uz mane sumoketu
Tai tu Raimondai saunuolis,kad moki nusileist panelei,bet as uz tai,kad uz pirma pasymatyma moketu vaikinas,veliau jau gali ir pati panele susimoketi
kitur pacios susimoka pvz vokietija ir pan,,,seip kas kviecia tas turetu moket,
\
neproblema ir sumoket nesureiksmino tokio dalyko
Pirmais susitikimais gali ir pati piniginę pakratyt už save. O va kokią ilgiau pažįstamą ir savą norisi kartais ir palepint. Ar tiesiog pasitaškyt pinigais, nes kad ir kiek suvalkietis būtai, kartais smagu kitam pinigų pataškyt.
Aišku, patogu būtų, jei ir už mane sumokėtų, bet neįsivaizduoju ne fentazi sąlygų, kaip tai galėtų atsitikt (pralošė daug alaus man per Tekken?)
Manau jei neturi pinigu paneles uz ka pavaisinti tai tada nera reikalo jos ir kviesti i kavine:)jei neturi pinigu net gelei nupirkti,tai net i pasimatyma nekviesk-:Do gal dabar vietoj geliu alaus buteli perka panelems:))
Taip turi ir dar turi sumoketi zu manikiura, kad graziai snagais paneles valgytu nupirkta maista
Paga susitarima, bet tokie dalykai kuri buti aptariami, kad nebutu nepatogiu nesusipratimu...
Jei per pasimatymą vaikinui mergina nepatinka arba ne itin, tai ir nemoka. Na o jei patiko, tai tikrai norės parodyti, kad negaili pinigų ir kad apskritai jų turi Ir šiaip gi manau kiekvienas vaikinas nori palepinti patinkamą merginą, tačiau nereikėtų perdėti su tuo, manau visgi jau tie seni laikai praėjo, stereotipai jau pasenę, būtų galima ir pasidalinti, tačiau, jei mergina nesutinka kad vaikinas apmokėtų, o tiksliau pavaišintų, tai gali kilti įtarimų, kad nelabai jis patinka, todėl nenori tarsi išnaudoti ir suteikti per daug vilčių, nors kita vertus, gal tiesiog nemėgsta būti priklausoma ir nori parodyti, kad ir pati gali savim pasirūpinti... ai vienu žodžiu, reikėtų elgtis kaip jum atrodo teisinga, o ne tai ką sako kiti
klausimas zinoma idomus, siaip per pirma pasimatyma viskas priklauso nuo to koks merginos poziuris i vaikina, jei ji nores ji dar karta pamatyt tai gali sutikti kad vaikinas uz ja moka, bet jei tikrai zino kad nebesusitiks, tai bukit malonios ir susimokekit, kitaip tai jau barakudom kvepia
Siaip pagalvojus kaip kam norisi kaip kam ne, siaip jei as butciau as moketciau nu koks skirtumas kad nepatinka pabendravai ir isikirei savais keliais be jokiu blogu mintciu, bent dar viena pazistoma isigijai negu priesa. Cia visada susidaro zmogui nomane apie ta zmogu. Jei turi pasimatima tai ir gelui nupirki.
Bet cia mano nomone
jei moterys nesiektu darbo, karjeros ir pan, tada turi vaikinas sumoket. Manau dabartiniai laikai ne tokie
Diskusijų forumas → Apie Moteris → Ar vaikinai turi mokėti už savo paneles kavinėse ar kur kitur?