5,321

Re: Blevyzgos...

siaip tai dar neinu miegoti.. big_smile buvom su broliu i parde nuleke... big_smile pasipirkom pagrauzti visokiu nesamoniu big_smile

5,322

Tai ką vakar taip griaužiai>

5,323

big_smile tai sureliu... dar sokaladuku.. dar arbatos... big_smile niu zinai visokio slamsto... big_smile

5,324

ką Šokoladukas šlamštas? :::205 tave gal į teismą paduoti smile

5,325

big_smile niu ka zinau gi yra ir sveikesnio maisto tai zinai... big_smile
niu ok paduok i teisma big_smile is ko teisiames big_smile

5,326

Bet kad taip įžeidinėti Šokoladą to dar nemačiusi ir negirdėjusi.. smile

5,327

Tai kaip mama ismoke taip ir sakau.. big_smile jau nieko nepadarysi... big_smile

5,328

Tai tavo mama reikia auklėti smile 
Už lango puiki diena, gera matyti saule rudenėjančią danguje smile

5,329

Mano mamukas labai geras... big_smile gal tave tiesiog neismokino ir tu nezinai kuris maistas yra geras o kuris... big_smile
niu joa snd tai fainas oras.... big_smile bet man kazko salta... big_smile

5,330

Tiesa pasakiusi man ir šaltoka, kai saulėje skyniau serbentus buvo gerai bet kai pavėsyje buvau tai šalau,  visi pamatę kaip vaikštinėju sako ką darysi žiema smile kaip mano mama juokiasi žiema su tais pačiais rūbais ėjai smile

5,331

big_smile niu va... big_smile as irgi nezinau ka ziema reiks daryti.. ;D na uz tai peciukas geriausias draugas per ziema buna.. big_smile arba storos kojines.. big_smile

5,332

Kad su storom kojinėm dabar esu smile big_smile o pečiukas tai tikrai brolis būna žiemą:)

5,333

big_smile su storom kojinem big_smile niu va tai reiskia toj zemaitijoje kur kas salciau nei atrodo.. big_smile cia tai jau visai nieko... big_smile bet dar prakaitas nemusa... big_smile

5,334

Tai aš su storom kojinėm bet ne vilnonėm smile big_smile kitiems karšta aš tai dar šortų sezoną namuose nesu atidariusi smile

5,335

big_smile niu va... pas mane tai jau senai sortu sezonas atidarytas... big_smile tik snd dar ir su maike sedziu.. big_smile nes biski vesoka... big_smile o tai kodel tau salta ka... big_smile

5,336

Gal todėl kad žiemą gimusi big_smile

5,337

niu bet as tai irgi.... big_smile bet vis vien ir ziema man salta buna... big_smile ka Vaiva veikineja :? big_smile

5,338

Tai kad nieko neveikinėju.. mastau apie vestuves kurios bus už dviejų svaičiu...

5,339

hmz... kieno vestuves? gal tavo :?

5,340

Ne ne tikrai ne mano, mano draugo draugų vestuvės... vestuvės didžiulės pagalvojus kai madinga mažas ratelis žmonių o čia apie 60 žmonių iš kurių tik jaunuosius nepažinsiu... dar visi turim būti tamsiai mėlynai apsirengę, įdomu pamatyti kitas porininkes ar aš neprašoviau pro šalį išsirinkus suknelę... smile

Gal Šiauliuose žino kas gerą Kirpėja????????????????????