Re: Blevyzgos...
siaip tai dar neinu miegoti.. buvom su broliu i parde nuleke... pasipirkom pagrauzti visokiu nesamoniu
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Blevyzgos...
Puslapiai Ankstesnis 1 … 265 266 267 268 269 … 279 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
siaip tai dar neinu miegoti.. buvom su broliu i parde nuleke... pasipirkom pagrauzti visokiu nesamoniu
Tai ką vakar taip griaužiai>
tai sureliu... dar sokaladuku.. dar arbatos... niu zinai visokio slamsto...
ką Šokoladukas šlamštas? tave gal į teismą paduoti
niu ka zinau gi yra ir sveikesnio maisto tai zinai...
niu ok paduok i teisma is ko teisiames
Bet kad taip įžeidinėti Šokoladą to dar nemačiusi ir negirdėjusi..
Tai kaip mama ismoke taip ir sakau.. jau nieko nepadarysi...
Tai tavo mama reikia auklėti
Už lango puiki diena, gera matyti saule rudenėjančią danguje
Mano mamukas labai geras... gal tave tiesiog neismokino ir tu nezinai kuris maistas yra geras o kuris...
niu joa snd tai fainas oras.... bet man kazko salta...
Tiesa pasakiusi man ir šaltoka, kai saulėje skyniau serbentus buvo gerai bet kai pavėsyje buvau tai šalau, visi pamatę kaip vaikštinėju sako ką darysi žiema kaip mano mama juokiasi žiema su tais pačiais rūbais ėjai
niu va... as irgi nezinau ka ziema reiks daryti.. ;D na uz tai peciukas geriausias draugas per ziema buna.. arba storos kojines..
Kad su storom kojinėm dabar esu o pečiukas tai tikrai brolis būna žiemą:)
su storom kojinem niu va tai reiskia toj zemaitijoje kur kas salciau nei atrodo.. cia tai jau visai nieko... bet dar prakaitas nemusa...
Tai aš su storom kojinėm bet ne vilnonėm kitiems karšta aš tai dar šortų sezoną namuose nesu atidariusi
niu va... pas mane tai jau senai sortu sezonas atidarytas... tik snd dar ir su maike sedziu.. nes biski vesoka... o tai kodel tau salta ka...
Gal todėl kad žiemą gimusi
niu bet as tai irgi.... bet vis vien ir ziema man salta buna... ka Vaiva veikineja :?
Tai kad nieko neveikinėju.. mastau apie vestuves kurios bus už dviejų svaičiu...
hmz... kieno vestuves? gal tavo :?
Ne ne tikrai ne mano, mano draugo draugų vestuvės... vestuvės didžiulės pagalvojus kai madinga mažas ratelis žmonių o čia apie 60 žmonių iš kurių tik jaunuosius nepažinsiu... dar visi turim būti tamsiai mėlynai apsirengę, įdomu pamatyti kitas porininkes ar aš neprašoviau pro šalį išsirinkus suknelę...
Gal Šiauliuose žino kas gerą Kirpėja????????????????????
Puslapiai Ankstesnis 1 … 265 266 267 268 269 … 279 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Blevyzgos...