Re: Oralinis seksas
teisingai sigitaij
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → Oralinis seksas
teisingai sigitaij
jo as pritariu seniau dominavusiai nuoziurai kad jei mergina man oralini tai ir as jai to paties
tai tiesa kad iskiltu nuobodu kuriam is partneriu jei kaskart ta pati poza ir tapati reik ivairinti, beto yra daug idomybiu kamasutros knygoje tik tek nevisos musu galioj:)
taipogi padary2iau
tai nera jau taip slykstu zinoma tada kai darai su mylimu zmogumi:)
kaip isvis gali buti slykstu teikti zmogui malonuma??
Taip manau - be oralinio - nesigaus kitokios technikos sexas, tiksliau, jei ir gausis - tai toli grazu ne auksto lygio...
Taip,kad nuo oralinio - niekas nepabegs
Ka vaikinai padarytu del oralinio sekso?
nupirkciau ledu
as tai nematau cia nieko nuostabaus mielieji,tai yra 21 amzius,o sekse ribu nera tai dvieju zmoniu asmeniskumas ,,,su pagarba ir daugiau literaturos
malonus reikaliukas
Viska tu darysi nes gyvas zmogus tau nore straipsniai ir nuogirdos :-D noresi but kartu ir busi.o nenoresi, tai neduok vyruj dar ka svarbaus ir pats pabegs...nors pabegsr be oralini:-D kam mergina puiki ir to nedaro jei galima rasti puikia kuri daro :-D
patenkinciau mergina taip kaip jos niekad dar niekas netenkino:)
..kazkodel taip visi sako..
as tai galeciuau
Ką padaryčiau už oralinį? Ogi nieko. Jei man taip kas pasiūlytų, matyt apsisukčiau ir nueičiau. Čia kaip sekso pirkimas. Aš oralinį darau ir labai mėgstu tai daryt, bet darau ne už kažką. o dėl to kad kažkam padaryčiau malonumą. Čia tik sudedamoji sekso dalis. Lygiai taip pat ir man, jei jau daro oralinį - tai tik todėl kad pati nori.
Kas kaip moka, tas taip ir isdykauja lovoje, taip tik dar daugiau paivairina santykius....:)
Vieniems patinka, kitiems nepatinka! Nera cia ka ir kalbeti....:)
o as zmonai darau oralinuka bet ji man ji ne tai ir galvoju susirasti meiluze.
Svarbu abiem gerai būtų, o čia kvailas klausimas ką padarytų Gi neversi žmogaus daryti tai kas nepatinka
o as zmonai darau oralinuka bet ji man ji ne tai ir galvoju susirasti meiluze.
tai nedayk ir jai gal susipras ir prades daryti tau
as pasakisiu trumpei pamoina visa tei
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → Oralinis seksas