You are not logged in. Please login or register.
Active topics Unanswered topics
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Pages 1 2 Next
You must login or register to post a reply
RSS topic feed
- Bičiulis Ieškokas
- Administratorius
Topic: Pašto sistemos atnaujinimas
Sveiki,
Portalas pristato keletą naujų funkcijų pašto sistemoje. Mums svarbi Jūsų nuomonė, todėl norėtume ją sužinoti.
Nuo šiol susirašinėjant su tuo pačiu pašnekovu žinutės matomos viename pokalbio sraute. Nebėra šiukšliadėžės funkcijos - dabar saugomos visos žinutės, o ištrynus - kelio atgal nebėra, žinutės ištrinamos negrįžtamai.
Sistemoje gali pasitaikyti klaidų!!! Jei jų pastebėsite arba turėsite pasiūlymų, labai prašome rašyti mums į info@ieskok.lt arba šioje forumo temoje.
m.ieskok.lt
Išbandykite naują portalo mobiliąją versiją. Naršykite greičiau ir patogiau!
- Laima, 18
- Forumo Naujokas
Re: Pašto sistemos atnaujinimas
Man asmeniškai labiau patiko senoji pašto sistema
- Renata, 32
- Forumo Naujokas
- Timonas
- Forumo Dalyvis
panaikinot galutinai kad nebutu galima i senaja grizti ? Vakar dar su sena buvau o siand jau to mygtuko isvis nebera
- Vytis
- Administratorius
Nuo šiandien liko vienintelė pašto sistema - naujoji.
- Urtė, 18
- Forumo Naujokas
padarykit kad butu galima paziureti ar gavejas perskaite laiska
- Jonas
- Forumo Naujokas
Noriu, kad būtų išsaugota senojo pašto galimybė, taip pat ir vartotojo galimybė turėti kitą pasirinkimą, ne tik panaikinti anketą. Visad naudojausi senuoju paštu, šiandien atsidariau Ieškok.lt. nepažinau tinklapio. Krūvos laiškų, į kuriuos jau du metus neatsakinėjau, visus buvau ištrynęs. Jei žmogus man parašė tris laiškus, man atsakius į vieną, dingsta visi. Gaila, kad naujovės susiję tik su nesiskaitymu su nariais ir su naujais nepatogumais, kuriuos sukuria nežinia kas, kad tik padaryt kažką kitaip, nors ir labai kvailai.
- Urtė, 18
- Forumo Naujokas
Jonas, 46 wrote:Noriu, kad būtų išsaugota senojo pašto galimybė, taip pat ir vartotojo galimybė turėti kitą pasirinkimą, ne tik panaikinti anketą. Visad naudojausi senuoju paštu, šiandien atsidariau Ieškok.lt. nepažinau tinklapio. Krūvos laiškų, į kuriuos jau du metus neatsakinėjau, visus buvau ištrynęs. Jei žmogus man parašė tris laiškus, man atsakius į vieną, dingsta visi. Gaila, kad naujovės susiję tik su nesiskaitymu su nariais ir su naujais nepatogumais, kuriuos sukuria nežinia kas, kad tik padaryt kažką kitaip, nors ir labai kvailai.
man ir nepatinka
- Vytis
- Administratorius
Urtė, 17 wrote:padarykit kad butu galima paziureti ar gavejas perskaite laiska
Ši galimybė yra tiesiogiai susijusi su laiškų išskleidimu. Kadangi daugumai narių išskleidimas nepatiko, todėl jis yra panaikintas, o kartu dingo ir galimybė matyti ar laiškas perskaitytas. Jei sugalvosim kaip tai padaryti be išskleidimo, tuomet tokia funkcija vėl atsiras.
- Vytis
- Administratorius
Jonas, 46 wrote:Noriu, kad būtų išsaugota senojo pašto galimybė, taip pat ir vartotojo galimybė turėti kitą pasirinkimą, ne tik panaikinti anketą. Visad naudojausi senuoju paštu, šiandien atsidariau Ieškok.lt. nepažinau tinklapio. Krūvos laiškų, į kuriuos jau du metus neatsakinėjau, visus buvau ištrynęs. Jei žmogus man parašė tris laiškus, man atsakius į vieną, dingsta visi. Gaila, kad naujovės susiję tik su nesiskaitymu su nariais ir su naujais nepatogumais, kuriuos sukuria nežinia kas, kad tik padaryt kažką kitaip, nors ir labai kvailai.
Senasis paštas nebus gražintas. Sistema atnaujinta ne todėl, kad mums "patinka" tyčiotis iš savo lankytojų, ir net ne todėl, kad mes neturėjome daugiau ką veikti. Atnaujinimai daromi siekiant padaryti šį portalą stabilesniu ir saugesniu. O jeigu manote, kad tai, kas yra daroma yra kvaila, tai - Jūsų nuomonė. Deja, įtikti visiems neįmanoma.
- Vaiva, 36
- Forumo Naujokas
Man asmeniskai visai naujoji sistema ne prie sirdies.
- Victoria
- Forumo Naujokas
Tik senasis pastas, atsidarau siandien, ir nesuprantu kur randuosi...o ir laiko neturiu gilintis...Jei atvirai, visai nesinori dabar cia uzeiti, per daug marmalynes, kai anksciau buvo viskas aisku...gaila;(
- Virginija
- Forumo Liūtas
super, saunuoliai man labai patiko, gaila, tik kad susirasinejimu istorija tik apie praejusiu metu rugpjuti siekia, bet siaip saunuoliai - smagu, kad tobulejat..
ir kaip visad, mes visi labai konservatyvus, jau tik pajudink ka
- Vytis
- Administratorius
Esant didesniam lankytojų pageidavimui, bus galima pagalvoti ir apie seniausių laiškų perkėlimą
- Tadas
- Forumo Dalyvis
Kol kas nelabai suprantu sios sistemos, bet man buvo lb gera ir sena, nesuprantu kam cia tie pakeitimai...
- Vytis
- Administratorius
Mes turim savo "kryptį" ir mišrainės čia tikrai nebus. O kas dėl pastarųjų pasikeitimų, tai jie turėjo būti padaryti anksčiau ar vėliau. Pažadu, kad panašių kataklizmų artimiausiu metu tikrai daugiau nebus
- Saulele, 23
- Forumo Aktyvistas
Nepatinka....Labai nepatinka nauja sistema...! Noreciau sena versija naudot,kaip anksciau,bet nebegalima.... :(nesamone...:(
Pages 1 2 Next
You must login or register to post a reply