Re: Ar vaikinai turi mokėti už savo paneles kavinėse ar kur kitur?
tai aisku kad turi
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Apie Moteris → Ar vaikinai turi mokėti už savo paneles kavinėse ar kur kitur?
tai aisku kad turi
jei nemoka, tai antro pasimatymo gali ir nesitiket:DD
susimoket tai gali, ne problema, bet daugiau su tokiu niekur nesinoretu eit ir matyt:D siusti toli toli:D
man tai nereikia Alfonso:DDDDD
Vyrai apie ka snekat juk jai kvieciat mergina tai ir mokekit juk tai matyt jusu jum ji patinka
Nebukit kebabi turkai kur ima pinigus uz viska o jai neturit kapeiku kam juk pasimatymas tada sedekt namie.
Ir aplamai manau sita tema is semta aisku merginos seis laikais uzdirba uz vyrus daugiau islaiko save kas be ko ju daugelis ir vairuotojos geresnes yra ,bet jai tu vyras ne jau leisi merginai moketi ka???????
man tai nereikia Alfonso:DDDDD
O vyram nereikia barakudos. Problem?
kas cia per vyras is taves?:D varguolis:D
As tai tiesiog paklausiu - ar reikia man prisideti. Jei pasako, kad reikia - tada moku uz save.:)Arba laikausi susitarimo - kartais kiekvienas uz save moka.
jei pasakytu,kad reikia, nu tai ok:D bet antro meet gali iskart nebesitiket:DDD
kas cia per vyras is taves?:D varguolis:D
as toks pat varguolis kaip ir tu o kokia cia moteris jei ne gali susimoket
jei pasakytu,kad reikia, nu tai ok:D bet antro meet gali iskart nebesitiket:DDD
tai ir tu gali nesitiket antro pasimatymo, jei nesusimokesi, ar nesumokesi uz vaikina
tai ir velniam man toks vaikinas:DDDD
tai ir velniam man toks vaikinas:DDDD
tai ir velniam man tokia mergina
Stumiat Man pries save pati butu geda, jai uz mane moketu pana, blogiausiu atveju susimesti galima 50:50, o jai lt neturi tai kam isvis kazkur eiti
tai aisku:D sedek namie tu, kokios dar panos:D
tai aisku:D sedek namie tu, kokios dar panos:D
pati sedek koks tave vaikinas kvies, jei pati nesusimokesi
dar nebuvau susidurus su tokia problema:DDDDD
gabriele, 23 wrote:tai aisku:D sedek namie tu, kokios dar panos:D
pati sedek koks tave vaikinas kvies, jei pati nesusimokesi
arba tu trolini, arba rimtai nusisneki. Jeigu vaikinas kviecia mergina i pasimatyma, jis uz ta pasimatyma ir moka. Panasu, kad prasidejo, degradavusio jaunimo era...
Nu ne nemokeciau Turejau uztenka merginu,paramos jei iesko cia ne zmogus turejau viena,tai namuose pas mane ateidavo be nieko ir tusciom kisenem,netgi rukyti prasydavo kad nupirkciau o dar mane klubus kviesdavo kad bent jau sumokeciau uz bilieta :DD taip kad nesamones tas pasaulis tokie ir zmones jei isvis galima isireikst kad jis zmogus
jei nesusimokejo ir nedave,pora pliausku per kupra,kad lygu lygu butu.
Diskusijų forumas → Apie Moteris → Ar vaikinai turi mokėti už savo paneles kavinėse ar kur kitur?