Re: vyru plaukuotumas,tai seksualu ar ne?
tai cia kai ir per daug plaukuotas slykstu ir kai per plikas taip pat.. vyrai, atsakymas surastas.. sexualu per viduriuka..
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → vyru plaukuotumas,tai seksualu ar ne?
tai cia kai ir per daug plaukuotas slykstu ir kai per plikas taip pat.. vyrai, atsakymas surastas.. sexualu per viduriuka..
tai jau cia seniai zinoma kad viduriukas visada vilioja ir traukia..zinot geda butu jei vaikinas butu plikesnis nei pati... ne ne i tokia situacija nenoreciau atsidurti,...
nepatinka ir yra slykstu kai pilvas ar nugara yras plaukuota.
Aha,tai gal kita karta uzsimanysit,kad kasytes pintumem savo krutines ir pilvo kailius?
NESULAUKSIT!:DDD
tikrai neseksualu, o atstumiantis dalykas..:/
jei tai rankos ar kojos tai dar puse velnio bet jei krutine , pazastys ar kt. vietos plaukuotos tai jau nei grazu, nei patrauklu.
Man tai seksualu... krūtinė apžėlusi ...
Jooooo, va cia tai gili ir ypatingai svarbi forumo tema ir dar aktyviausia..... normaliai
plaukuota krūtinė yra labai seksualu ir man labai patinka...
Jooooo, va cia tai gili ir ypatingai svarbi forumo tema ir dar aktyviausia..... normaliai
O ko tu nori ?... Visiems jau čia čiuožia stogas... Ir ne apie politines aktualijas pašnekėti susirinkom
nea ... na ziurint KUR
Jeigu pamesdama kazka, plaukuose reiki to ieskoti.. tai gal konforto maziau...
Bet manau tegu barzda bent nusiskuta, per Valentinka... nes po bucinuku, raudonumas persimeta ir kitam
O siaip cia smulkmenos tai viskas... jeigu mazai patinka, taip kaip yra.. vienas del kito ir kuno garbanas gali paaukoti Tokiu budu ir meile artimo suzinosi
Tai net labai labai seksualu
plaukuota krutine,kojos rankos man seksualu
slikstu tiesiog net butu liest baisi
Plaukuota krutine,rankos,kojos- tai juk taip vyriska...kai svelnus plaukeliai kutena tavo kuna,o prisilietimai jaudina...mmmm...jega...
Man asmeniskai barzdoti vyrai nepatinka....Bet, kai isvis nera plaukeliu, tai toks jausmas,kad nesubrendes dar, kaip paauglys vyras turi but vyriskas, o ne depiliuotas....
kaip matau vyresnes moterys supranta, kas isties seksualu ir vyriska, o jaunikles, tik ir zino "fui, slykstu, baisu, negrazu" . tai negi meile matuojama jau plauku kiekiu? o vyrais laikomi jau tik pliki visciukai?
Koks vyras be plaukų tai neįsivaizduoju
zinoma, kad plaukuoti patrauklesni ... neisivaizduoju, kaip jausciausi prisiglaudusi prie vyro, kuris visas "lygutis", nusidepiliaves...itariu, kad keistokai. Cia pritariu Aurai 44, jausmas turetu buti keistas, kaip glaustis prie vaiko
barzdoti vyrai man asmeniskai nepatinka, taciau ant kuno plauku tai turi but
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → vyru plaukuotumas,tai seksualu ar ne?