Re: Kokia reiksme turi zodiako zenklas?
Tinsani, taves nebutu, turbut butu nuobodus forumas tik per astriu pareiskimu nereikia...
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Kokia reiksme turi zodiako zenklas?
Tinsani, taves nebutu, turbut butu nuobodus forumas tik per astriu pareiskimu nereikia...
astriu kam as ne zirinovskis,,, romanu nerasau beto sunkei supras o ir tingiu rasyt geriau trumpai ,, ir iskart aisku bet laiko sutaupai:)
Viena man labai pan.buvo..
Na pats nekreipiu dėmesio į zodiako ženklus ir jais netikiu, bet mane yra nustebinę, kad kai kuriuos žmones (įskaitant ir mane patį) zodiako ženklai labai tiksliai apibūdino
O tau ir nesakau ,ką daryt. Tai tu čia atėjęs aiškini,kad horoskopai visiška nesamonė,ir verti visus tuo tikėti .Draskykis nesidraskes,o ir į tokių įžeidinėjimus man nusispiaut.Ir nieko tu čia nepakeisi yra dalis žmonių kurie jais ir astrologija
tiki ir dalis ne. Yra tikičiujų ir ateistų. Tuom ir pasaulis įdomus/
O tau ir nesakau ,ką daryt. Tai tu čia atėjęs aiškini,kad horoskopai visiška nesamonė,ir verti visus tuo tikėti .Draskykis nesidraskes,o ir į tokių įžeidinėjimus man nusispiaut.Ir nieko tu čia nepakeisi yra dalis žmonių kurie jais ir astrologija
tiki ir dalis ne. Yra tikičiujų ir ateistų. Tuom ir pasaulis įdomus/
ikalk raminamuju:D ar valerijono kokio...man kas ka galvoja ka daro visiskai nesvarbu ,,neturiu nei tikslo nei man svetimi rupi nei isto naudos kokios butu,,, taipkad fantazijos savo neliek,,,kad kazkas vercia aiskina,,
taip as netikiu kaip ir kitokiais prasimanymais o ka daro kiti nemano reikalas,,,ir neiskraipyk zodziu...
Kai tu mano žodžių neiškraipysi ,tai ir iš manęs atkirčio nesulauksi. O netikėt horoskopais turi pilną teisę. Kaip ir aš tikiu ,kad horoskopas ,astrologija ,numerologija žmogaus charakterį nusako.Deje net ir karaliai tuo tiki iki šių dienų.Gal jiems pasiūlyk raminamujų ,kad nebetikėtų.
Kai tu mano žodžių neiškraipysi ,tai ir iš manęs atkirčio nesulauksi. O netikėt horoskopais turi pilną teisę. Kaip ir aš tikiu ,kad horoskopas ,astrologija ,numerologija žmogaus charakterį nusako.Deje net ir karaliai tuo tiki iki šių dienų.Gal jiems pasiūlyk raminamujų ,kad nebetikėtų.
kokio atkircio vargsiuke:D:D:D: jai soki tai sok pres sau lygu,,,o kad pres mane pasokinesi :D:D:D as i tokias ...net pavadinimo nerandu:) nelabai kreipiu demesio,,,juoko doze gavau :D:D dabar lygios teises ziurek neprisisokinek:)))
tau didybes manija po 12val prasideda?
net karaliai vau :D:D:D kas dar pavardink pasaku personazus ar savo drauges:D:D:D:D
man tai labai patinka masa i midved,,,
O aš maniau ,kad aš viena čia linksminuosi,ir prieš miega sau nuotaiką pakeliu.Pasirodo ir tu dėl to pačio rašinėji,tik gal ir man dėl smagumo dadėti gražių žodelių kokius vartoji ,galvoji ,jei neižeidinėju tai nemoku. Žinoma ,kad mes nelygus ,nes chamiškumas dar nerodo aukštojo išsilavinimo.
Viena man labai pan.buvo..
Matyt vis del to kazkam tai svarbu. Tik ir man atrodo, kad zmones skirtingi, nors ir ta pacia diena butu gime. Arba cia is tiesu tik pasiteisinimas...
Eglė wrote:Viena man labai pan.buvo..
Matyt vis del to kazkam tai svarbu. Tik ir man atrodo, kad zmones skirtingi, nors ir ta pacia diena butu gime. Arba cia is tiesu tik pasiteisinimas...
vienodu nera daug kas lemia ta iskirtinuma ,,,bet kas liecia tokius "prasimanymus"kaip zodiako zenklas siuolaikiniam pasauly tai jis bereiksmis,seniau pres n metu tai buvo kultura tai buvo svarbu ,,
ks domisi saunu jai tik jiem patinka ...
nezinau tiket ar ne,bet as esu vezys ir kur bepaskaitydavau,kad su sauliu isvis negali buti nei jokie santykiai,netikejau turejau vyra sauli,bet deja santuoka isiro,gal patiket
nezinau tiket ar ne,bet as esu vezys ir kur bepaskaitydavau,kad su sauliu isvis negali buti nei jokie santykiai,netikejau turejau vyra sauli,bet deja santuoka isiro,gal patiket
o tu nepagalvojei kad beskaitydama save ir itikinai kad ta santuoka isirtu
Jeigu tai būtų tušti plepalai, tai tokios rimtos spec. tarnybos kaip KGB ir Massad-as tikrai nestudijuotų tokios informacijos. Norint tikslaus horoskopo aprašymo, būtina atkreipti dėmesį į gimimo metus ir k.t. Priešingu atveju gauname tik bendrą "vaizdelį" ir jokio konkretumo
o as ir masciau ko ten tos ale rimtos spec tarnybos taip gryba pjauna bent visa laime kad jie ir toleu ten studijuotu nors nereiks kaip indenam po gatves su automatais lakstyti
zodjako zenklas dazniausia is dalies nusako zmogaus charakteri ir pasigilinus galima pastebet kad gana tiksliai
Žmogaus charakteriui turi ytakos genai,kraujo grupė,žvaigždžių išsidėstymas gimstant,auklėjimas,vienturtis ar iš daugiavaikės šeimos,net kurį vaiką labiau mylėjo,[vaikas labiau mylėtas šeimoje ,pasieks daugiau nei tas kuris meilės negavo] žinoma perdėtas lepinimas sugadina žmogų.
Todėl vienodų horoskopų žmonės negali bųti visai vienodi. Nors daug charakterio savybių sutaps.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Kokia reiksme turi zodiako zenklas?