21

Re: Kokia reiksme turi zodiako zenklas?

Tinsani, taves nebutu, turbut butu nuobodus forumas smile tik per astriu pareiskimu nereikia...

22 (edited by tinsanis 2012-08-22 22:17)

Viena wrote:

Tinsani, taves nebutu, turbut butu nuobodus forumas smile tik per astriu pareiskimu nereikia...

astriu kam as ne zirinovskis,,, romanu nerasau beto sunkei supras o ir tingiu rasyt geriau trumpai ,, ir iskart aisku  bet laiko sutaupai:)

23

Viena man labai pan.buvo..

24

Na pats nekreipiu dėmesio į zodiako ženklus ir jais netikiu, bet mane yra nustebinę, kad kai kuriuos žmones (įskaitant ir mane patį) zodiako ženklai labai tiksliai apibūdino

25

O  tau  ir  nesakau  ,ką  daryt. Tai  tu  čia  atėjęs  aiškini,kad  horoskopai  visiška   nesamonė,ir  verti  visus  tuo  tikėti .Draskykis  nesidraskes,o  ir  į  tokių  įžeidinėjimus  man  nusispiaut.Ir   nieko  tu  čia  nepakeisi  yra  dalis  žmonių  kurie  jais  ir  astrologija
tiki  ir  dalis  ne. Yra  tikičiujų  ir  ateistų.  Tuom  ir  pasaulis  įdomus/

26 (edited by tinsanis 2012-08-22 22:40)

Esmeralda wrote:

O  tau  ir  nesakau  ,ką  daryt. Tai  tu  čia  atėjęs  aiškini,kad  horoskopai  visiška   nesamonė,ir  verti  visus  tuo  tikėti .Draskykis  nesidraskes,o  ir  į  tokių  įžeidinėjimus  man  nusispiaut.Ir   nieko  tu  čia  nepakeisi  yra  dalis  žmonių  kurie  jais  ir  astrologija
tiki  ir  dalis  ne. Yra  tikičiujų  ir  ateistų.  Tuom  ir  pasaulis  įdomus/

ikalk raminamuju:D ar valerijono kokio...man kas ka galvoja ka daro visiskai nesvarbu ,,neturiu nei tikslo nei man svetimi rupi nei isto naudos kokios butu,,, taipkad fantazijos savo neliek,,,kad kazkas vercia aiskina,,
taip as netikiu kaip ir kitokiais prasimanymais o ka daro kiti nemano reikalas,,,ir neiskraipyk zodziu...

27

Kai  tu  mano  žodžių  neiškraipysi ,tai  ir  iš  manęs  atkirčio  nesulauksi. O  netikėt  horoskopais  turi  pilną  teisę.  Kaip  ir  aš  tikiu ,kad  horoskopas  ,astrologija ,numerologija  žmogaus  charakterį  nusako.Deje  net  ir  karaliai  tuo  tiki  iki  šių  dienų.Gal  jiems  pasiūlyk  raminamujų  ,kad  nebetikėtų.

28

Esmeralda wrote:

Kai  tu  mano  žodžių  neiškraipysi ,tai  ir  iš  manęs  atkirčio  nesulauksi. O  netikėt  horoskopais  turi  pilną  teisę.  Kaip  ir  aš  tikiu ,kad  horoskopas  ,astrologija ,numerologija  žmogaus  charakterį  nusako.Deje  net  ir  karaliai  tuo  tiki  iki  šių  dienų.Gal  jiems  pasiūlyk  raminamujų  ,kad  nebetikėtų.

kokio atkircio vargsiuke:D:D:D: jai soki tai sok pres sau  lygu,,,o kad pres mane pasokinesi big_smile:D:D:D as i tokias ...net pavadinimo nerandu:) nelabai kreipiu demesio,,,juoko doze gavau big_smile:D:D dabar lygios teises ziurek neprisisokinek:)))
tau didybes manija po 12val prasideda?
net karaliai vau big_smile:D:D:D kas dar pavardink pasaku personazus ar savo drauges:D:D:D:D

man tai labai patinka masa i midved,,,

29

O  aš  maniau  ,kad  aš  viena  čia  linksminuosi,ir  prieš  miega  sau   nuotaiką  pakeliu.Pasirodo  ir  tu  dėl  to  pačio  rašinėji,tik  gal  ir  man  dėl  smagumo  dadėti  gražių  žodelių  kokius  vartoji ,galvoji ,jei  neižeidinėju  tai  nemoku. Žinoma  ,kad  mes  nelygus  ,nes  chamiškumas  dar  nerodo  aukštojo  išsilavinimo.

30

Eglė wrote:

Matyt vis del to kazkam tai svarbu. Tik ir man atrodo, kad zmones skirtingi, nors ir ta pacia diena butu gime. Arba cia is tiesu tik pasiteisinimas...

31 (edited by tinsanis 2012-08-23 12:31)

Viena wrote:
Eglė wrote:

Matyt vis del to kazkam tai svarbu. Tik ir man atrodo, kad zmones skirtingi, nors ir ta pacia diena butu gime. Arba cia is tiesu tik pasiteisinimas...

vienodu nera daug kas lemia ta iskirtinuma ,,,bet kas liecia tokius "prasimanymus"kaip zodiako zenklas siuolaikiniam pasauly tai jis bereiksmis,seniau pres n metu tai buvo kultura tai buvo svarbu ,,
ks domisi saunu jai tik jiem patinka ...

32

nezinau tiket ar  ne,bet as esu vezys ir kur bepaskaitydavau,kad su sauliu isvis negali buti nei jokie santykiai,netikejau turejau vyra sauli,bet deja santuoka isiro,gal patiket:::003:::003

33

radena wrote:

nezinau tiket ar  ne,bet as esu vezys ir kur bepaskaitydavau,kad su sauliu isvis negali buti nei jokie santykiai,netikejau turejau vyra sauli,bet deja santuoka isiro,gal patiket:::003:::003

o tu nepagalvojei kad beskaitydama save ir itikinai kad ta santuoka isirtu

34

Jeigu tai būtų tušti plepalai, tai tokios rimtos spec. tarnybos kaip KGB ir Massad-as tikrai nestudijuotų tokios informacijos. Norint tikslaus horoskopo aprašymo, būtina atkreipti dėmesį į gimimo metus ir k.t. Priešingu atveju gauname tik bendrą "vaizdelį" ir jokio konkretumo

35 (edited by ramunas 2012-09-23 16:48)

o as ir masciau ko ten tos ale rimtos spec tarnybos taip gryba pjauna bent visa laime kad jie ir toleu ten studijuotu nors nereiks kaip indenam po gatves su automatais lakstyti

36

zodjako zenklas dazniausia is dalies nusako zmogaus charakteri ir pasigilinus galima pastebet kad gana tiksliai

37

Žmogaus  charakteriui  turi  ytakos  genai,kraujo  grupė,žvaigždžių  išsidėstymas  gimstant,auklėjimas,vienturtis ar  iš  daugiavaikės  šeimos,net  kurį  vaiką  labiau  mylėjo,[vaikas  labiau  mylėtas  šeimoje  ,pasieks  daugiau  nei  tas  kuris  meilės  negavo] žinoma  perdėtas  lepinimas  sugadina  žmogų.
  Todėl  vienodų  horoskopų  žmonės  negali  bųti  visai  vienodi.  Nors  daug  charakterio  savybių  sutaps.