1

Topic: pasimete mano atestatas....

Sveiki, tai va pasimete mano atestatas kazkur. Norejau suzinoti kur kreiptis del naujo brandos atestato isdavimo? Kiek tai kainuoja ir uztrunka? Ieskojau info's gugle, bet nieko konkretaus neradau. Ačiū.

2

Re: pasimete mano atestatas....

Kreipkis į mokyklos direktorių, prašydamas dublikato. Gali pasiskambinti ir sužinoti kiek užtruks, ar yra koks mokestis už dublikato išdavimą.

3

Julie wrote:

Kreipkis į mokyklos direktorių, prašydamas dublikato. Gali pasiskambinti ir sužinoti kiek užtruks, ar yra koks mokestis už dublikato išdavimą.

Problema tame,kad mokykla sudegė 10 metu atgal

4

Gali pasiskambinti į miesto švietimo skyrių ir susižinoti

5

jo savo etestato jieskojo google kai gerai pagalvoji nafiga jis tau.ir isvis zodis arhivai tau ka nors reiske?

6

ramunas wrote:

jo savo etestato jieskojo google kai gerai pagalvoji nafiga jis tau.ir isvis zodis arhivai tau ka nors reiske?

Informacijos ieškojo, kur kreiptis, o ne atestato.  Arhivai čia kokia kalba ir ką reiškia? big_smile

7 (edited by ramunas 2012-12-07 20:51)

Romantikė wrote:
ramunas wrote:

Informacijos ieškojo, kur kreiptis, o ne atestato.  Arhivai čia kokia kalba ir ką reiškia? big_smile

nu archyvai ka lengviau. suprasi reiksme ikirsi sistema