Тема: pasimete mano atestatas....
Sveiki, tai va pasimete mano atestatas kazkur. Norejau suzinoti kur kreiptis del naujo brandos atestato isdavimo? Kiek tai kainuoja ir uztrunka? Ieskojau info's gugle, bet nieko konkretaus neradau. Ačiū.
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → pasimete mano atestatas....
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Sveiki, tai va pasimete mano atestatas kazkur. Norejau suzinoti kur kreiptis del naujo brandos atestato isdavimo? Kiek tai kainuoja ir uztrunka? Ieskojau info's gugle, bet nieko konkretaus neradau. Ačiū.
Kreipkis į mokyklos direktorių, prašydamas dublikato. Gali pasiskambinti ir sužinoti kiek užtruks, ar yra koks mokestis už dublikato išdavimą.
Kreipkis į mokyklos direktorių, prašydamas dublikato. Gali pasiskambinti ir sužinoti kiek užtruks, ar yra koks mokestis už dublikato išdavimą.
Problema tame,kad mokykla sudegė 10 metu atgal
Gali pasiskambinti į miesto švietimo skyrių ir susižinoti
jo savo etestato jieskojo google kai gerai pagalvoji nafiga jis tau.ir isvis zodis arhivai tau ka nors reiske?
jo savo etestato jieskojo google kai gerai pagalvoji nafiga jis tau.ir isvis zodis arhivai tau ka nors reiske?
Informacijos ieškojo, kur kreiptis, o ne atestato. Arhivai čia kokia kalba ir ką reiškia?
ramunas пишет:jo savo etestato jieskojo google kai gerai pagalvoji nafiga jis tau.ir isvis zodis arhivai tau ka nors reiske?
Informacijos ieškojo, kur kreiptis, o ne atestato. Arhivai čia kokia kalba ir ką reiškia?
nu archyvai ka lengviau. suprasi reiksme ikirsi sistema
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → pasimete mano atestatas....