Topic: as myliu muzika nes........
uzbaikite sakini;)
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → as myliu muzika nes........
uzbaikite sakini;)
....ji yra mano gyvenimas
...Bob Marlio žodžiais tariant, kai ji smogia, nejauti skausmo.
nes ja kuriu
mylet ne bet be muzikos butu sunku,,,
ji padeda pabėgt nuo šio pasaulio negerovių.
Aišku, tik trumpam, bet vis dėlto...
,,,daugiau nieko kito nemoku.
mums muzika yra nematoma bet ji gali paliesti musu sielas todel as ja ir myliu o kai ja kuri tai isvis nesveikai geras jausmas klausyti tai ka esi sukures
pasirodo lietuvoje yra nemazai kurinciu muzika,,o be paciu kureju dar kas klauso?as tik klausytojas ,,,:)
Aš tai klausytojas muzikos
"Muzika – tai Dievo pasiuntinys, atsiųstas judinti švelniausias ir geriausias mūsų sielos stygas, raminti širdis...”
M.K.Čiurlionis
!!!!!♥Music Is My Extasy♥!!!!!
„Muzika yra viena iš meno formų. Kaip ir kitos meno formos ji turi galią priversti tave kažką jausti arba apie ką nors susimąstyti. Muzika galbūt net labiau įtaigesnė nei kuris kitas menas, nes gali pasiekti tą mūsų esybės dalį, kurios nei puikus paveikslas, nei jausminga knyga negali pasiekti. Viena muzika gali pakylėti mūsų jausmus ir mūsų kojos ims šokti, o kita, atvirkščiai, nuramins ar net atneš liūdesį. Kai kurie muzikos kūriniai yra labai agresyvus, o tekstai pikti, slegiantys, ir mus priverčia susitapatinti su tuo, ką autorius jautė, kai rašė tą dainą.“ Viena aišku, muzika aktuali žmogui tampa tik tada, kai žmogus ją pradeda domėtis, stengiasi savo klausos ir proto juslėmis nutverti muzikos bangą.Ieškodami savos muzikos privalome rinktis ne tą muziką, kuri patinka populiariajam, protingajam x, bet malonią mums.Muzika, kylanti iš vidinio grožio potyrio, turi ir leisti pailsėti protui ir būti jam nuolatinis uždavinys kaip filosofinė knyga arba eilėraštis, kiekvieną kartą atvertus atskleidžiantys ką nors nauja.
....ji yra mano gyvenimas
Mano taip pat...
Mane ji atpalaiduoja...
Ji išlaisvina.
aš myliu muzika nes jinai mane ramina
cia turbut reikia daryti muzikos myletoju koki susiburima?
As myliu muzika, nes ji suteikia jegu, supranta kai liudziu, privercia nusisypsoti, kartais isvaro is proto kai to labiausiai reikia myliu myliu myliu
kol nervus sugadina
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → as myliu muzika nes........