21

Re: Priežastys, dėl ko dauguma čia vienas kitu nusivilia

Dabar klausimas merginoms ir moterims: ką jūs turit galvoj sakydamos, jog jums patinka originalumas (originalios mintys, žinutės ir pan.)? Kas tas originalumas, kokie tai turėtų būti klausimai ir žinutės? Ar tokie: Labas, ką manai apie tokį ir tokį įvykį? ar tau patinka toks ir toks žmogus? ar tu domiesi muzika, šokiais, filmais ir t.t., kokie stiliai tau patinka? kur norėtum nukeliauti? kokie tavo ateities planai? ką manai apie neįpareigojančius santykius? kaip įsivaizduoji meilę? ar galėtum atleisti neištikimam vaikinui, ir kodėl? koks tavo požiūris į vienišus tėčius, ar galėtum su tokiu draugauti? kokių silpnybių norėtum atsikratyti (aišku jei galvoji, kad jų turi)? kaip manai, ar per šitokį saitą ką nors susirasi? kokios charakterio savybės tave labiausiai erzina? tų klausimų galima prigalvot kiek tik nori, bet aš vis vien nesuprantu, kokie klausimai yra originalūs? Kokia turi būti vaikino žinutė merginai, kad ji iš tikrųjų norėtų į ją atsakyti?

22

siaip dauguma merginu cia tikrai yra paprastos, nei kazkokios grazuoles nei charizmatiskos, nei kazkokios asmenybes, bet stato is saves super grazuoles, nepasiekiamas princeses,  tobulybes ir t.t.
na daug kas keliaves po pasauli gali pasakyti,kad lietuves labai pasikelusios, as suprantu, kai mergina super grazuole isvarginta demesio ir t.t. bet tokiu cia vienetai.

23

Man kazkuri mergina yra pasakiusi, kad cia sedi tokios kurios nepraejo "atrankos" realiai :d manau kad is dalies ji buvo teisi big_smile manau ir bernams tai taikoma big_smile taip kad manau daugeliui musu reiketu nusileisti is auksciau ir i viska ziureti paprasciau big_smile

24 (edited by Laikinasis 2013-03-04 21:25)

Promo  wrote:

siaip dauguma merginu cia tikrai yra paprastos, nei kazkokios grazuoles nei charizmatiskos, nei kazkokios asmenybes, bet stato is saves super grazuoles, nepasiekiamas princeses,  tobulybes ir t.t.
na daug kas keliaves po pasauli gali pasakyti,kad lietuves labai pasikelusios, as suprantu, kai mergina super grazuole isvarginta demesio ir t.t. bet tokiu cia vienetai.

Pilnai su tuo sutinku. Lietuvės, būdamos paprastos, neturėdamas nei jokių talentų, nei kažkokios charizmos, nei apskritai kažko išskirtino, save stato taip aukštai, kad daryk ką nori, jų nepasieksi. Geras pavyzdys yra tos visos lietuvių pop dainininkės, kurios jau įsivaizduoja esančios pasaulio viršūnėj. Tai vat ir tos, kurios pagal save ir pagal vien tik gražią nenatūralią išvaizdą vertinančius vyrus, gerai atrodo, pradeda taip riesti nosį, kad jau gali lubas su jom braižyt. Dėl manęs tai jos gali ir kaklą nusilaužt. Tokios merginos man yra absoliutus 0. Tokios, kurios įsivaizduoja esančios kietos, kurios su "žemesnio lygio" žmonėm net nesisveikina. Tai tegul jos egzistuoja ir toliau, tegul skundžias, kad visi čia nevykėliai, nemokantys bendraut, nuobodūs, banalūs ir t.t. Tai bet jūs pažiūrėkit pačios į save? Ką jūs gero, įdomaus, intriguojančio pačios galit pasiūlyt be išvaizdos? Jei numesit vieną kitą protingesnę mintį, tai dar neparodys, kad jūs ir gražios, ir protingos. Bet neretai ir toks komponentas (grožis + protas) nuvilia. Kai jau per daug kelia savivertę, tada jau žmogus krenta kitiem, krenta prieš kitus. Ir krenta tiesiai veidu į purvą, net ir makiažas tada nepadės. Kai jau išsipurvini iš vidaus, tai jau net ir gražus veidas to žavesio nepridės.

25

Viskas čia gerai, tikrai gerų visom prasmėm merginų yra.. smile Ne kiekviena, bet yra smile Gal nesiseka užtaikyt jum smile

26 (edited by Anciasnapis 2013-03-04 23:07)

kas savy neturi nieko grazaus ir originalaus-tas reikalauja to is kitu

27

Noriu pridurti svarbų dalyką. Pirmas įspūdis internete beveik visada bus klaidingas. Dažnai juk neatrašo vien dėl to, kad nepatinka pagrindinė nuotrauka ar keistas klausimas, komentaras, kad ir padorus. Per daug skubama vertinti žmogų, prikaišiojama stereotipai ir kabinamos etiketės, net nepažinus žmogaus. Kitas dalykas tinkantis ypač merginoms, tai kad nededa pastangų atrašinėjant. Žinot tą situaciją, kai parašai laišką ir žinai, kad neatrašo, nes atrašinėja į dar 100 laiškų ir kai pagaliau atrašo, būna vos keli žodžiai, net nesivargina peržiūrėti anketos. Atrodo, kad atėjo čia pasimaitinti dėmesio big_smile P po to žiūrėk čia su tuom ir anuom jau bendravau, kažko piktai kažką pasakė, todėl galima nurašyti. O kad pačių elgesys išprovokuoja neigiamus komentarus, tai nepagalvoja. Galima daug visko vardinti. Viskas būtų paprasčiau jei visi taip neskubėtų ir labiau įsigilintų į pašnekovą.

28

Kai po 100 rašo, tai kada ten gilinsies? smile)

29

Robertas wrote:

Noriu pridurti svarbų dalyką. Pirmas įspūdis internete beveik visada bus klaidingas. Dažnai juk neatrašo vien dėl to, kad nepatinka pagrindinė nuotrauka ar keistas klausimas, komentaras, kad ir padorus. Per daug skubama vertinti žmogų, prikaišiojama stereotipai ir kabinamos etiketės, net nepažinus žmogaus. Kitas dalykas tinkantis ypač merginoms, tai kad nededa pastangų atrašinėjant. Žinot tą situaciją, kai parašai laišką ir žinai, kad neatrašo, nes atrašinėja į dar 100 laiškų ir kai pagaliau atrašo, būna vos keli žodžiai, net nesivargina peržiūrėti anketos. Atrodo, kad atėjo čia pasimaitinti dėmesio big_smile P po to žiūrėk čia su tuom ir anuom jau bendravau, kažko piktai kažką pasakė, todėl galima nurašyti. O kad pačių elgesys išprovokuoja neigiamus komentarus, tai nepagalvoja. Galima daug visko vardinti. Viskas būtų paprasčiau jei visi taip neskubėtų ir labiau įsigilintų į pašnekovą.

i kazka isigilint cia reikia smegenu turet,cia nepriglaust uzpakali prie kokios palmes ar prie kokios viesbucio sienos ir lupas ispust.reikia kazka pasakyt.o rysliai kalbai refleksu ir stuburo smegenu tikrai nepakanka

30 (edited by Materiali 2013-03-07 09:49)

Saulius wrote:

Gilintis galima, kai parašo ką nors normalaus, o ne pasipila mano anksčiau išvardintas standartinis klausimynas. Be to, jei kas antras laiškas iš vedusio arba 20mečio, siūlančio seksą, tai apie kokį gilinimąsi išvis galima kalbėti?

Dar pastebėjau, kad vyrai rašydami jau turi išankstinį nusistatymą ir rašo su "padjobkėm", tuomet visiškai nesuprantu - kam rašyti merginai/moteriai, jei jau iš anksto esi sudėliojęs sau galvoje, kad ją domins tik tavo piniginė, skudurai, blizgučiai ir kosmetika? Iš savo patirties galiu pasakyti, kad ne aš, o būtent vyrai labai nori iš manęs išpešti ne tik kokioje srityje dirbu, bet ir kuo dirbu ir t.t. O su tuo "kokiame rajone gyveni" išvis jau anekdotas.

31 (edited by Materiali 2013-03-07 10:08)

Laikinasis wrote:

Dabar klausimas merginoms ir moterims: ką jūs turit galvoj sakydamos, jog jums patinka originalumas (originalios mintys, žinutės ir pan.)? Kas tas originalumas, kokie tai turėtų būti klausimai ir žinutės?

Manau, originalumą kiekvienas (-a) supranta savaip. Bet iš esmės originalumas - sugebėjimas būti/bendrauti kitaip negu dauguma. Juk užkalbinęs merginą gatvėje nepulsi klausinėt, kur ji dirba, ar turi vaikų, ar ketina sukurti šeimą artimiausiu laiku, ar jai patinka seksas arba ar jai priimtinas oralinis. Bet va internete kažkodėl vyrai sau tokius klausimus leidžia jau antroje žinutėje.

Nebeliko intrigos. Nebeliko paprasčiausių pasimatymų. Be išankstinio žinojimo, ar moteris norės šeimos ir vaikų arba neįpareigojančio sekso. Susidaro įspūdis, kad dabar vyrai viską nori žinoti jau prieš einant į pasimatymą, nes kitaip, atseit, kam gaišti laiką, jei sekso nebus nei po pirmo, nei po antro pasimatymo arba ji juk vis tiek neketina tekėti, tai paieškosiu tos, kurį pareikš, kad nori vyro ir trijų vaikų.

32

Materiali wrote:
Laikinasis wrote:

Dabar klausimas merginoms ir moterims: ką jūs turit galvoj sakydamos, jog jums patinka originalumas (originalios mintys, žinutės ir pan.)? Kas tas originalumas, kokie tai turėtų būti klausimai ir žinutės?

Manau, originalumą kiekvienas (-a) supranta savaip. Bet iš esmės originalumas - sugebėjimas būti/bendrauti kitaip negu dauguma. Juk užkalbinęs merginą gatvėje nepulsi klausinėt, kur ji dirba, ar turi vaikų, ar ketina sukurti šeimą artimiausiu laiku, ar jai patinka seksas arba ar jai priimtinas oralinis. Bet va internete kažkodėl vyrai sau tokius klausimus leidžia jau antroje žinutėje.

Nebeliko intrigos. Nebeliko paprasčiausių pasimatymų. Be išankstinio žinojimo, ar moteris norės šeimos ir vaikų arba neįpareigojančio sekso. Susidaro įspūdis, kad dabar vyrai viską nori žinoti jau prieš einant į pasimatymą, nes kitaip, atseit, kam gaišti laiką, jei sekso nebus nei po pirmo, nei po antro pasimatymo arba ji juk vis tiek neketina tekėti, tai paieškosiu tos, kurį pareikš, kad nori vyro ir trijų vaikų.

as negaliu perziuret tavo anketos,nes man uzdetas blokas.man atrodo as tau buvau rases.nepamenu.sekso as tau nesiuliau jokio.antroj zinutej, jai ji buvo,as paciulpt tau tikrai nesiulaiu.tai jai tu esi tokia faina ir sugebanti bendraut,kodel tavo atsakymas nespindejo noru bendraut kitaip?kodel,tu tokia teisinga puiki ir grazi neparasei-sorry.ten bla bla bla.tu urodas.pvz.
ne.tu pasirenki kelia visiskai  presingai ir burnoji apie originaluma.o intriga tu tame kur matai?tu net jai vietos napalikai.pasielgei visiskai stereotipiskai.
sugebi?parodyk.forume tu reiski nuomone.originaliai?ne.tu tiesiog ja reiski.jai tame originalumas-sveikinu.medalis tau.

33

Materiali wrote:
Saulius wrote:

Gilintis galima, kai parašo ką nors normalaus, o ne pasipila mano anksčiau išvardintas standartinis klausimynas. Be to, jei kas antras laiškas iš vedusio arba 20mečio, siūlančio seksą, tai apie kokį gilinimąsi išvis galima kalbėti?

Dar pastebėjau, kad vyrai rašydami jau turi išankstinį nusistatymą ir rašo su "padjobkėm", tuomet visiškai nesuprantu - kam rašyti merginai/moteriai, jei jau iš anksto esi sudėliojęs sau galvoje, kad ją domins tik tavo piniginė, skudurai, blizgučiai ir kosmetika? Iš savo patirties galiu pasakyti, kad ne aš, o būtent vyrai labai nori iš manęs išpešti ne tik kokioje srityje dirbu, bet ir kuo dirbu ir t.t. O su tuo "kokiame rajone gyveni" išvis jau anekdotas.

Na tamstos laiškų dėžutės nematau, tai plačiau ir neprikomentuosi.. Kogero tik sutikt belieka, kad daug kas iš standartinio klausimyno. Anyway, aš visad bandau būti su ta mintim, kad nereik čia poemų, kad paprastai pabendrauti. Viskas vistiek realiai baigiaisi smile Tada ir pamatai kas čia, ir ko nori. Ir atkrenta.. smile
Na o vyrus išlaikytinius prakintuot žinoma reik smile) Kaip ir moteris smile)

34

Kadangi apie islaikytynius vyrus as tik girdejau bet nesutikau tai negaliu sakyti, bet va kad moterys nori buti islaikomos tai faktas big_smile o kas liecia originaluma, tai man idomu kodel apie tai ne viena pvz nesako savo virsininkui darbe kai jis pasisveikina labas rytas big_smile na ir panasiai situacija visur analogiska, taip kad manau tas originalumas yra tiesiog isidirbinejimas nes jei i labas nesugeba atsakyti tai ko tada is tokios ale originalumo noretojos reikalauti big_smile nes tokiso originalumo noretojos paprastai pacios nzn ko nori big_smile

35

o siaip manau kad jei melo butu nete maziau maziau butu ir problemu su bendravimais :d tada tikrai nebutu tiek nusivylymu big_smile

36

Anciasnapis wrote:
Materiali wrote:
Laikinasis wrote:

as negaliu perziuret tavo anketos,nes man uzdetas blokas.man atrodo as tau buvau rases.nepamenu.sekso as tau nesiuliau jokio.antroj zinutej, jai ji buvo,as paciulpt tau tikrai nesiulaiu.tai jai tu esi tokia faina ir sugebanti bendraut,kodel tavo atsakymas nespindejo noru bendraut kitaip?kodel,tu tokia teisinga puiki ir grazi neparasei-sorry.ten bla bla bla.tu urodas.pvz.
ne.tu pasirenki kelia visiskai  presingai ir burnoji apie originaluma.o intriga tu tame kur matai?tu net jai vietos napalikai.pasielgei visiskai stereotipiskai.
sugebi?parodyk.forume tu reiski nuomone.originaliai?ne.tu tiesiog ja reiski.jai tame originalumas-sveikinu.medalis tau.

Nori viešai "santykius" aiškintis? Sakau, gal nereikia, Vytautai smile

37 (edited by Robertas 2013-03-07 20:24)

iš tikrųjų tai tragiška situacija visuose pažinčių portaluose. kai pasižiūrėdavau kiek laiškų esu parašęs, tai net sunku suprasti kada galėjau tiek prirašyti ir nesu parašęs tokio pat laiško, su kiekvienu žmogum pažintis prasideda vis kitaip, temos kitokios, bet man regis ne tik su vyrais kažkas negerai, bet ir su moterų nusistatymu. Jei negali atrašyti į normalų laišką, tai atrodo kokio velnio čia veikia. jei nepatinka kažkas tai taip ir pasakai, ne mano skonio, nieko nebus, kitas miestas ar dar ką, bet ne, tylėsiu pats susiprask kas negerai, o po to skundžiasi, oi tie vyrai nesupranta visai moterų... kad jus suprasti pirma turit išmokti išreikšti savo nuomonę be užuolankų. VYRAI NESUPRANTA UŽUOMINŲ!!!

dar viena problema, tai tuščios anketos, tik nuotraukose papozuoja ar dar blogiau, parašo "parašyk ir sužinosi", tai kadangi taip pačios nededa pastangų, po to ir gauna krūvas vienodų laiškų, kur gyveni, ką dirbi, ką mėgsti.

kuo ilgiau čia būnu tuo labiau nervina žmonių nesupratingumas, o tai tik neigiamai veikia mano paties bendravimo kokybę...

38

Materiali wrote:
Anciasnapis wrote:
Materiali wrote:

Nori viešai "santykius" aiškintis? Sakau, gal nereikia, Vytautai smile

as konstatuoju fakta miela ........ zino kas.o mano varda tai zino.:::960
dar pasakyk kad sexo siuliau

39

Robertas wrote:

iš tikrųjų tai tragiška situacija visuose pažinčių portaluose. kai pasižiūrėdavau kiek laiškų esu parašęs, tai net sunku suprasti kada galėjau tiek prirašyti ir nesu parašęs tokio pat laiško, su kiekvienu žmogum pažintis prasideda vis kitaip, temos kitokios, bet man regis ne tik su vyrais kažkas negerai, bet ir su moterų nusistatymu. Jei negali atrašyti į normalų laišką, tai atrodo kokio velnio čia veikia. jei nepatinka kažkas tai taip ir pasakai, ne mano skonio, nieko nebus, kitas miestas ar dar ką, bet ne, tylėsiu pats susiprask kas negerai, o po to skundžiasi, oi tie vyrai nesupranta visai moterų... kad jus suprasti pirma turit išmokti išreikšti savo nuomonę be užuolankų. VYRAI NESUPRANTA UŽUOMINŲ!!!

dar viena problema, tai tuščios anketos, tik nuotraukose papozuoja ar dar blogiau, parašo "parašyk ir sužinosi", tai kadangi taip pačios nededa pastangų, po to ir gauna krūvas vienodų laiškų, kur gyveni, ką dirbi, ką mėgsti.

kuo ilgiau čia būnu tuo labiau nervina žmonių nesupratingumas, o tai tik neigiamai veikia mano paties bendravimo kokybę...

Taip, esmė išankstiniame nusistatyme. Ir tas liečia abi lytis, o ne atskirai vyrus ar moteris, tačiau apie moteris plačiau pakomentuoti negaliu, su jomis nebendrauju pažinčių svetainėse. Bet bevažinėjant viešuoju transportu ir begirdint, apie ką šnekasi merginos, tai geriau nekomentuosiu smile Vieną galiu pasakyti - kol vyrai "varys" ant moterų (atseit visos moterys barakudos), o moterys ant vyrų ("visi vyrai kiaulės"), tol nieko gero nebus. O ir tiek pykčio, kiek matau forume, net gatvėje neišgirsi ir nepamatysi. Toks įspūdis, kad forume vien "gyvenimo nuskriausti" ir varo, kas "protingiau" pažemins kitą.

40

man brolis sake , kad vyrai nori p@s!p!8t! bet negauna tai ir nusivilia
bobos nori isteketi bet vyrai tik  p!i8t! ir tenori tai bobos ir nusivilia ...
nu padariau isvada kad visi mes tikimes ir nesusimastome koks zmogus piries mane dabar ? domisi manim ("myli jis mane ")ar jam tik reikia kazko is manes ?..
galu gale lukesciai lieka lukesciais o seveika normali meile griuna barierus 
<<manau tema seip sau galu gale niekas nepasikeis kol patys specialiai nepasikeisime ir nepradesime plesti akirati ir elgtis atvirksciai arba dalinai pradesime keisti iprocius ir pasirinkimo skoni :::110