You are not logged in. Please login or register.
Active topics Unanswered topics
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Pages Previous 1 2 3 4 … 11 Next
You must login or register to post a reply
RSS topic feed
- Aivaras
- Forumo Liūtas
Re: Moterys, merginos vyru anketas ziuri bet pacios pirmos neraso :)
vilma wrote:Aivaras wrote:Bet visur kitur ''sustros'' norite buti lygiai tiek pat kiek ir vyrai amerikeniskos lezbiu propogandos prisiklause ane..
na cia jau "visur kitur" labai jau abstraktu. Ne viska fiziskai imanoma moteriai padaryt, ka vyra sgali, kaip ir vyras ne viska fiziskai gali padaryt ka moteris gali
Va ir deretu moteriai buti ten kur jos vieta o vyrui ten kur jo vieta.. nemanai?
- vilma
- Forumo Naujokas
Aivaras wrote:vilma wrote:Aivaras wrote:Bet visur kitur ''sustros'' norite buti lygiai tiek pat kiek ir vyrai amerikeniskos lezbiu propogandos prisiklause ane..
na cia jau "visur kitur" labai jau abstraktu. Ne viska fiziskai imanoma moteriai padaryt, ka vyra sgali, kaip ir vyras ne viska fiziskai gali padaryt ka moteris gali
Va ir deretu moteriai buti ten kur jos vieta o vyrui ten kur jo vieta.. nemanai?
turbut tik nemanau, kad sutartume del to, kur moteru vieta, o kur vyru
- ji
- Forumo Naujokas
Na, apie vaikinus ta pati galiu pasakyti, ateina paziuri bet neraso. Mano nuomone jei vaikinui uzkliusiu patiksiu pats pasasys, o jei rodo principus ale nerasysiu as pirmas tai man ir nereik tokios bobos:-\
- zilvis
- Forumo Pradedantysis
Neparase, gal iesko kitokiu bruozu, sudejimo, ..... Ne jus vienos renkates , mes irgi. Neziurim aklai,perskaitom anketa...
asta wrote:Na, apie vaikinus ta pati galiu pasakyti, ateina paziuri bet neraso. Mano nuomone jei vaikinui uzkliusiu patiksiu pats pasasys, o jei rodo principus ale nerasysiu as pirmas tai man ir nereik tokios bobos:-\
- Ricardas
- Forumo Aktyvistas
Dauguma zmoniu yra tinginiai. tai visai normali ir net pageidaujama busena. Bet kai kurie taip pasinere i tinginystes liuna,kad tingi net del saves. Tai labai matosi cia ,perziurint anketas. Susidaro toks ispudis,kad jei jau mergina ikele nespetna foto,tai anketa kaip ir uzpildyta,- tuoj pasipils gerbeju buriai. Nifiga. paskui skundziames,kad siulo tik viena veiksma, ir kokie tie vyrai nerimti.
O ka as turiu parasyt merginai,kuri cia uzsiregistravo "rimtiems santykiams"ir sugebejo ikelt tik savo dailu veideli ir kojytes? Tokiu cia dauguma. Jos niekuo neissiskiria. Butent likusi anketos dalis yra svarbesne. Bet ten jau mat neuztenka minutes laiko,kad viska surasyt. O ir tam ,kad kazka parasyt ,reikia zinot kas tu esi ir isvis ko nori.
- Agota
- Forumo Dalyvis
As is tu kuri ziuri, bet neraso Jej!
- Edgaras
- Forumo Pradedantysis
man parase pirma bet be nuotraukos:D neaisku kas ten istikruju:D cia gal dar kaip tradicija likus nuo kadaisia kad vaikinai turi pirmiau uzkalbint paneles. cia mano nuomone ir man nebutina kad merginos pirmos rasytu, man patinka paciam parasyt:)))
- Donatas
- Forumo Vanagas
Amber wrote:na maza nuotrauka gali pasirodyti patraukli, o uzeini i anketa ir matai, kad zmogus ne tavo skonio, ar dar kazkas netinka Negi visiem rasyti
turbut mano atvejas. Perziuri ojetusmarijasvenciausioji kiek, o paraso viena is tukstancio turbut (o gal ir maziau).
- Anciasnapis
- Forumo Vijurkas
- kristina
- Forumo Aktyvistas
- Elvyra
- Forumo Pradedantysis
Agota wrote:As is tu kuri ziuri, bet neraso Jej!
Tai kam tada aplamai ziureti,jai neparasai niekam....tik kad laika pratemti
- Linas
- Forumo Naujokas
Juk ziurejimas ir yra ieskojimas. Tad nepykite, jeigu kas pažiūri ir neparaso, arba neatraso:) manau, tai reikia laikyti savotišku žaidimu:)
- Dalia
- Forumo Naujokas
Visada mieliau matyti ne tik foto, tačiau ir turinyje pabandyti paieškoti bendrų taškų, jei turinio nėra, tada nuotrauka ir tebus tik pirmam momentiniui įspūdžiui. Tačiau pasižvalgyti malonu. Be to ir ieškojimai skirtingi..
- edvinas
- Forumo Naujokas
siais laikais paneles labai drovios
- Rytis
- Forumo Vijurkas
ne drovios o achujelinusios
- edvinas
- Forumo Naujokas
nu jo galima ir taip sakyt
- Saule
- Forumo Vijurkas
- Andrius
- Forumo Fantomas
eini gatve pasigrozejai mergina ,,kelias taip pasiziurejasuzkalbini?lygiai tas pats ir cia...
Pages Previous 1 2 3 4 … 11 Next
You must login or register to post a reply