Topic: Jis neištikimas. Help
Sveikos, situacija tokia. Draugaujam metus, viskas iki šiol buvo puiku, bet pradėjau dirbti naktiniame klube ir pradėjau stipriai žavėtis mūsų barmenu. Nors dirbu tik savaitę, barmenui taip pat labai patinku, tačiau jis žino, kad turiu vaikiną. Vakar sumaniau, kad reikia saviškiui pasakyti, kad pajaučiau simpatiją kitam, nes taip niekad nėra buvę, o mes visad atvirai kalbamės (bent jau kalbėdavomės). Prieš saviškiui rašant dėl susitikimo, jo geras draugas man paskambino ir išrėžė, kad susitiko mano vaikiną perkantį daug alkoholio ir kad pavežė jį su jo buvusiąja pas ją į namus... Aš pakraupusi. Jis žino, kad jos labai nemėgstu , todėl ir nesako su kuo geria. Šiandien jis vėl pas ją, nors meluoja, kad barake.
Padėkit man - rytoj ketinu su juo pasikalbėti, bet negaliu išduoti jo draugo, kad jis man pasakė, kad maniškis su buvusia. Pati jų užmatyti irgi negalėjau, nes sėdžiu namie su temperatūra. Kaip man išklausti jo, kad prisipažintų, kad buvo su buvusiąja? Ir dar, jei jis prisipažins, kad jis buvo su buvusia, skirtis ir džiaugtis barmenu? Help.