Re: Reikalinga Jūsų nuomonė apie naują ieskok.lt dizainą.
slamstas senoji liuks
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Ieskok.lt, Forumas Ir Apklausos → Reikalinga Jūsų nuomonė apie naują ieskok.lt dizainą.
slamstas senoji liuks
**** kaip jus burbat cia..jus ka gyvenat sitam saite,kad reikia pripratinet prie patogumo? Man tai vienodai.. sustresnius kompus nusipirkyt ir ne lagins... juokingi,negaliuu... sitas saitas nebuvo keistas dar turbut nuo tu laiku,kai lankiau mokykla.. kodel lietuviai tokie niurzgliai ir nenori priimti juokiu naujoviu... zmogus padare,tai **** neziskyt cia,juk darbas milziniskas atliktas,priprasit!
o kur dingo senas portalo ivaizdis??
na baisiau nera, ankstesnis ir lengvesnis, ir patogesnis, o cia tai baisu dabar, be to tos reklamos uzkniso, kol pagauni jas sustabdyti, kad rasyti ar skaityti galetumei, zmogus
ech...o galetu but alternatyva pasirinkti kam kuris akiai maloniau... na bet ne mano vieno cia nuomone reikalinga...
Sutinku man naujasis dizainas irgi nepatinka puse funkciju asmeniskai man neveikia, gal todel kad plancetiniu kompu naudojuosi...butu tikrai saunu jei butu galima rinktis senas ar naujas dizainas, as noreciau senojo
Nes cia man viskas perdaug painu ismetyta ir mano meniu man neveikia nariams zinuciu parasyt negaliu !
Jonas, 24 wrote:ech...o galetu but alternatyva pasirinkti kam kuris akiai maloniau... na bet ne mano vieno cia nuomone reikalinga...
Sutinku man naujasis dizainas irgi nepatinka puse funkciju asmeniskai man neveikia, gal todel kad plancetiniu kompu naudojuosi...butu tikrai saunu jei butu galima rinktis senas ar naujas dizainas, as noreciau senojo
Nes cia man viskas perdaug painu ismetyta ir mano meniu man neveikia nariams zinuciu parasyt negaliu !
Pataisymai planšetėms bus artimiausiu metu. Tuo tarpu rekomenduoju naudotis mobiliems įrenginiams skirta versija http://m.ieskok.lt
gera administracija cia,,puslapi kiek suprantu daro del saves:)? kiek vartotoju ir 90-95% nepatinka ,netinka,,,bet lieka pre saves,,,klausim nuomones apie dizaina bet i nuomones nekreipsim demesio:D
Labiau patiko senesnė versija. Naujojoje trūksta anekdotų ir horoskopų skyrelių.
gera administracija cia,,puslapi kiek suprantu daro del saves:)? kiek vartotoju ir 90-95% nepatinka ,netinka,,,bet lieka pre saves,,,klausim nuomones apie dizaina bet i nuomones nekreipsim demesio:D
Jūs neteisus. Kiekviena nuomonė yra svarbi tačiau portalas turi virš 80 tūkstančių narių, o forume besipiktinantys pokyčiais yra labai maža jų dalis. Turime labiau atsižvelgti į daugumos nuomonę. Visiems įtikti neįmanoma
liuks
tokia nesamone grazinkit atgal buvuse versija.......
Man asmeniskai nelabai patinka, bet gal reiks iprast, dazniau pasedet :DD
Ipad'as....spaudziu 'nario meniu' - nereaguoja. Senesniu zinuciu perziuros nerandu , ismeta paskutines 7-10 ir viskas. Atvertus susirasinejimo sarasa , vienos nuotraukos blankios , lyg pademgtos matine plevele , kitu aplamai neta , ryskios tik kelios. Neitakoja nei atsakymai nei ju padetis pagal eiliskuma.
Aciu
Visiskai netinkamas naudojimui nei telefonu, nei kompiuteriu, gal jau laikas grizt prie senos versijos. Aciu
Nepatinka ......
Nepatinka
Nepatogu naudotis, senas yra geresnis, nors dizainas nera blogas. Arba padarykit 2 variantus - sena ir nauja, tegul zmones patys pasirenka.
Nepatogu naudotis, senas yra geresnis, nors dizainas nera blogas. Arba padarykit 2 variantus - sena ir nauja, tegul zmones patys pasirenka.
Deja, kad ir kaip norėtume, bet turėsime palikti tik naują. Palaikyti dvi sistemas yra pernelyg sudėtinga ir brangu.
nepatinka, ankstesne versija patogesne.. kam klausiat, jei vistiek paliksit nauja
nepatinka, ankstesne versija patogesne.. kam klausiat, jei vistiek paliksit nauja
Klausiam tam, kad reikalui esant galėtume padaryti pakeitimus naujoje versijoje. Gaila tik, kad visuose šituose "nepatinka, gražinkit seną" labai mažai konkretumo.
Diskusijų forumas → Ieskok.lt, Forumas Ir Apklausos → Reikalinga Jūsų nuomonė apie naują ieskok.lt dizainą.