141

Re: Mergina ir cigaretes

Oj butu mano valia...:::b40   Tai tabako auginimas butu uzdraustas visai :::015:::010

142

o man netrukdo. Jeigu moteris nori rukyt, tegu ruko. Tam tikrais momentais, tai suteikia savotiskos elegancijos (aisku nevisur ir nevisada).

143

as nerukau,ir man to nereikia,rukancios moterys nekox vaizdelis manyciau o dar tas kvapas burnoje ir skonis,tfu tai slykstu

144

As kai pamatau iskart sakau .Slykstyne :::036

145

Lovely wrote:

Oj butu mano valia...:::b40   Tai tabako auginimas butu uzdraustas visai :::015:::010

Pritariu vistiek is cigareciu valstybe gauna mazai pinigu.O kad gyditu vezi ir kitas ligas kurias sukelia cigaretes islaidziame daug daugiau .Manau reikia uzdausti pirkti cigaretes .Lesti jas pirkti nuo 24 metu visus uzregistruoti ir duoti visiems leidima pirkti cigaretes vaistinese . Per pirmus metus registuruoti visus .O nauiems rukaliams neduoti sios galimybes pirkti cigaretes .Juk teoriskai tie kas buvo nepilameciai neturejo rukyti ir je neturi priklausuomybes nuo cigareciu . Aisku pardavinejimas cigaretemis turi buti baudziamas turto konfiskavimu ,penkiu metu kalejimu ir po to draudimu isvaziuoti i uzsieni 25 metu . Padarykim taip ir duokim valia mentams :::036 garantuoju per pankis metus liks tik seni rukaliai kurie gales nusipirti tris pakelius i savaite ir nedaugoiau big_smile
Bet to niekad nebus .Nes parlamente sedi rukaliai ir juos remia tie patis cigareciu gamintojai .Beto pasaulio valtybe gali lietuvai pakenkti ekonomikai trugdyti naujiems investuotojams .Matote cigaretes,vaistai (narkotikai ) ginklai ir kiti masinio naikinimo priemones tam ir sukurtos kad naikintu pasaulio populiacija. O planas toks kad turi likti zemeie auksinis miliardas.
Kad kas nors pasikeis labai abejoju .Gali viska pakeisti koks diktatoriu bet sio metu diktatoriai nelabai populiarus:::m05

146

Gali būt net pati Mis visata, bet jei su cigarete, net nežiūrėčiau į jos pusę...

147

Rukau. Ir rukysiu. Kol pati nuspresiu kitaip. Zmogaus teise rinktis su kuo jam bendrauti. Nepatinka- nebendrauk!

148

merginos grozioi tabakas ir alkoholis yra pats didziausias priesas, rukancios ir gerencios merginos dazniausiai atrodo 10 metu vyresnes, tai parodo merginos bukuma kuri ruko nuodus, vien del to,kad drauges irgi taip daro, bandos jausmas, elgiasi taip kaip kitos aveles daro, potencialios vezininkes, butent valstybei gydit poto vezininkes ir t.t. tikrai kainuoja daugiau nei surenka akcizu...

149

Tikrai neatrodau 10 metu vyresne smile Ir paaugliai ruko del kompanijos. Mano metu zmones jau kitokiais budais sudaro ispudi apie save. O gydymas deja, musu saliai tik i nauda. Tokias babkes surenka...

150

virsvoris alkoholis persivalgymas per ilgas tv ziurejimas ar dar kas priklausomybiu galima rast daug ir pradet aiskint ka daryt,,mano kunas mano reikalas ka su juo daryt,,,o jai kam nepatinka drasiai pasiust galima,,,as nerukau bet man nemaiso rukantys ,,,ju reikalas ,,,,

151

nepatinka rukancios geriau jokios nei rukanti :] nors aisku kartais krenta i aki ir nk nepadarysi big_smile

152

as pries:)

153

Keira wrote:
Irmis, 33 wrote:

Koks skirtumas kuris dumais atsiduoda tongue  geriau dviese atsiduotu tam tikru kvapu smile tongue  beje,kaip zinoma rukancios merginos reiskia zemo lygio zmones kazkodel buvo skaityta spaudoj big_smile  Tai jusu teise rinktis mergaites moterys tongue smile

Parasyti gali ka nori  ir kas nori , idomu kur tu cia taip skaitei ? pasiziurek kas kitose salyse darosi , pvz angluose gatveje rukanciu moteru apstu,su lietuva nera ko ir lyginti.
ir isvis pasidomek kas aplamai yra tas ZEMAS LYGIS... Pasidomek psichologija , jei kalbama apie zmogu , tai zemas lygis yra zemo samoningumo zmogus , tai yra pacio saves nuvertinimas , ziurejimas i kitu gyvenimus bet tik ne i savo ... Kad butu aiskiau ikeliu citata is psichologijos knygos :
Žemo  lygio žmogus  vadovaujasi bet kokia gauta informacija, kurią perša žiniasklaida, visuomenė... Jis gyvena savo nemotyvuotais norais (pvz.: noriu laimėti milijoną, nors dar nežinau, ką su juo veikčiau, noriu naujo džipo, nes jis gražus...) ir yra įtakojamas savo emocijų, linkęs teisti, kaltinti kitus, analizuoti kitų gyvenimus, klaidas save aplenkdamas...
O pastebejai Irmi , kad tu pats pasakei , jog rukancios moterys yra zemo lygio tik todel kad kazkur tai perskaitei smile ? Pasikartosiu ( zemo lygio zmogus vadovaujasi bet kokia gauta informacija is ziniasklaidos.... ) pasidaryk isvadas wink

Keira duoda zmonems isminties o Irmis traktuoja, kad jam rukancios nepatinka (todel jo akyse jos yra zemo lygio smile)....  pvz. man irgi nepatiktu buciuotis su simpatiskuole - jeigu ji kvepia tabaku smile Nerukanciam zmogui netgi stoveti greta yra kaip ir sudetinga(jeigu ji megzta dumus)... Bet is sono rukanti dama - turi kazkokio zavesio,karizma smile... Gal tai ir iprogramuota mums matyti(pastebeti) daugiau ja uz tai ka ji daro smile

O Keira ismintingai sako, kad zmones yra pasauli programuojami, televizijos - reklamos... ir vedami kur naudinga aukstiesiams....kitaip sakant mes jiems lipdome turtus is nieko smile
Deja psichologija nemokina zmonems  pateikti informacija ar paslapti(padeti) - siaip sau .... Jos reikia uzsitarnauti, prasyti... smile
Todel zmones kurie masto visai kitaip. Ir pscihologiniai straipsniai gali buti per sudetinga.. Teko man girdeti ne viena karta.. kada knygeles pscihologines, zmones ivardina - cia apie TIKEJIMA big_smile Sakau turbut big_smile

154

Man tai ziauriai nepatinka hmm, o ypac kai ruko isvis mergaites prie mokyklu

155

Mergina turi kvepėti kvepalais ir gėlėm, o ne smirdėti cigaretėmis...

156

Žiauriai negražu. Į tokias panas nežiūriu.

157

Nieko baisiau nėra už moterį su cigarete burnoje.

158

Visiem nepatinka rukancios,izulios,besikeikiancios,bet su tokiom tik ir trinasi:)

159

nu nakui buciotis su pelenine? big_smile

160

Jau pora metu nerukau))