nesvarbus wrote:Metai cia ne prie ko. Yra ir 30 meciu nezinanciu ko nori. Siaip vyrai neima isterikuoti del finansu. Puikiai atsakei, kad kilus finansinems problemoms, tu mestum vyra. Del babkiu jau galit viska padaryti. O kompromiso ar palaikyti savo vyra nereikia. Mat turbut vyrai neturi jausmu pagal tave, vyras tik robotas kuris turi pinigus namo nesti. Nori ir finansiskai ir emociskai stabilaus? Ieskok, tik norint kad vyras neturetu trukumu, susitvarkyk su savais, pasididink papus, kasdien gamink valgyti. Jei vyras yra darbo arklys kuris tik pinigus turi daryti, ir visur stabilus be trukumu, tai tada ir tokia moteris turi buti. Ir pezalai, kad niekas neturi trukumu, visi ju turi, kiek vyrai, tiek ir moterys. Tik pastarosios per daug pasaku prisiskaite apie princus.
Matosi, vaikelio sapalionės. Išvaizdoj svarbiausia - dideli papai Nori didžiapapės - sumokėk už juos. Kodėl moteris turi mokėt iš savo pinigų už tai, ko reikia ne jai, o tau? Emociškai stabilūs tik papingų ieško? Haa.. Jei mano kritika tave erzina - emociniu stabilumu bent prieš mane tikrai nepasigirsi...Argumentai nuliniai. Baigiau. Gali neverkt, daugiau nekibsiu - vis tiek nepanašu į brandaus vyro samprotavimus.
O va susipažinau čia su vienu tokiu, kuris neva nieko neieško, bet vis dėlto ieško pažinčių. Pirmas parašė. Viskas vyko tik čia, ieškoko lygmeniu, į realius santykius neperėjo. Nekokia mano nuotaika buvo, ne kokia ir dabar, bet ne apie tai. Tas gan protingai dėstė, kaip visko pernelyg į galvą neimt, atsipalaiduot ir... Na, patys suprantat - viskas kaip ir savaime suprantama, ką bet koks eilinis žmogelis, pasiskaitantis psichologų patarimų ir sapalionių, sugebės suregzt. O trumpiau - pasiūlė pabūt tuo geruoju guodėju, kuris suteiks vyriško švelnumo. Neatsisakiau taip iškart, kad nereikia, išgyvensiu, bet numaniau, kad tas "vyriškas švelnumas" veda tiesiai į mano/jo lovą. Vienas iš paskutinių laiškų buvo si klausimais, kokiam rajone gyvenu ir ką veikiu darbo (!!!) dienomis. Nu paaiškinkit man, kvaišai, kodėl vos ne iškart reikia sužinot, kur mergina/moteris gyvena???? Gal ji visai nenori jūsų skubėt įsileist į namus, nori pažinčiai pasirinkt kokią kavinukę? (tep, tep, ir aš prisiskaičiau tų pažinčių patarimų ir patarimų, kaip saugotis) Aha, ir kodėl darbo dienomis? Kodėl savaitgaliai netinka? Matyt, vis dėlto yra šeima (dėl to "nieko neieško") ir savaitgaliais reikia būt pavyzdingu tėtuku ir vyru... Paklausiau tik tiek, kodėl rūpi, kur gyvenu, ir kad darbadieniais dirbu. Palinkėjo sėkmės - akivaizdu, netikau O iš pirmo žvilgsnio atrodė visai padorus egzempliorius. Nors man visada įtarimą kėlė ir kelia tokie neva "guodėjai"... Dar vienas minusas ieškantiems rimtų santykių. Nors nesakau, kad tai neįmanoma. Bet pasiseka tikrai laaaabai mažai kam.