161

Re: Ar ĮMANOMA čia susipažinti rimtiems santykiams

ot ir sunku pasakyti:) kol buni toli ir susirasineji,atrodo,lyg viskas ir gerai,o,kada jau imanoma susitikti,tai kazkodel nebesiulo...gal nedrasus?nu,bet,jei nenori,tai ir nereikia...as tai jau tikrai nesisiulysiu-per jega mielas nebusi:)

162

Štai mano "patirtis": susirašinėjau su mergina apie 2 mėnesius, ji man sakydavo, kad nori kuo rimtesnių santykių, davė telefono nr, pasakė, kad "be abejo sutiksim"(ji gyvena kitam mieste), po to pastebėjau (buvau savaitei išsiregistavęs, bet nutariau grįžti dėl jos), kad karštojoje linijoje parašė, jog atostogaus savaitę Klaipedoje, ir "kas nori pasielgti spontaniškai". Kai vėl pradėjome susirašinėti ji užsiminė,kad "galvojo, kodėl dingau", tai pamaniau "o, vis gi galvojo apie mane". Na, o neseniai radau ją Facebook'e, tai ten nurodyta, kad ji "in an Open relationship". Štai taip. Parašiau jai apie tai, o ji "nežinai mane ir galbut iš 5 žvilgsnio neįmanoma sukurti tikslų įspudį apie žmogų, gabūt ir Dievas nežino, kokią aš". Manykit, ką norit

163

atstumasniekad nebuvo erai,,o susipazint cia ir kad kas iseis rimto grazaus imanoma,,nevisi cia ateina nuo vyro,zonos pabegt pasirasinet,,,kiekvienam savo ,,o rasinetis temt guma ,,galima ta pati kad ir pre kavos puodelio kur susitikus,,,gyvo bendravimo vistek neatstos klaviaturos maigymas,,,kai galimybes neleidzia susitikt tada taip ir klaviatura pades:)

164

imanoma jei merginos pacios parodys nora, nes dauguma tai manau sedi ir laukia stebuklo.

165

Karolis wrote:

imanoma jei merginos pacios parodys nora, nes dauguma tai manau sedi ir laukia stebuklo.

taikliai pasakyta,  as irgi sedziuir laukiu stebuklo

166

jei visi manantys, kad neįmanoma rasti rimtų santykių, išsiregistruotų, taptų daug lengviau rasti smile

167

Robertas wrote:

jei visi manantys, kad neįmanoma rasti rimtų santykių, išsiregistruotų, taptų daug lengviau rasti smile

tiesiai i 10tuka

168

nemanau:::001

169

Yra tik vienas būdas sužinoti smile

170

Scorpe wrote:

Prašau pasidalinti asmenine patirtimi. Ar tai tik bereikalingas laiko švaistymas prie ekrano. Pati esu nesenai čia užsiregistravusi. Visi atsakymai įdomūs.

imanoma, as su vury cia susipazinau pries 9 metus smile kazkaip 6 metus vede va siemet ir norma smile matyt  kad imanoma smile tik reik atrankos kriterijus uzsibrezt gan aukstus, nes siais laikais prisivise visokiu ir visokiausiu smile  jau geraiu kad zmogus patiktu dar nesieikiantis uzsibrezto tikslo, nei tas kuris net nesuvokia kas tai smile zodziu uzsikelk aukstai kartele, atfiltruosi nereikalinga gauja iskart - o is likusiu issirinksi tikrai smile

171

Aistė wrote:
Scorpe wrote:

Prašau pasidalinti asmenine patirtimi. Ar tai tik bereikalingas laiko švaistymas prie ekrano. Pati esu nesenai čia užsiregistravusi. Visi atsakymai įdomūs.

imanoma, as su vury cia susipazinau pries 9 metus smile kazkaip 6 metus vede va siemet ir norma smile matyt  kad imanoma smile tik reik atrankos kriterijus uzsibrezt gan aukstus, nes siais laikais prisivise visokiu ir visokiausiu smile  jau geraiu kad zmogus patiktu dar nesieikiantis uzsibrezto tikslo, nei tas kuris net nesuvokia kas tai smile zodziu uzsikelk aukstai kartele, atfiltruosi nereikalinga gauja iskart - o is likusiu issirinksi tikrai smile

Na sorry, jus paneles ir taip keliat per didelius kriterijus, tai belieka dar tukstantaji kriteriju pritaikyt, tada tikrai nieko stebetino, kad vaikinai dazniausiai skundziasi kokios yra merginos, o ne merginos del vaikinu. Kaip manai kodel? Maziau pasaku skaitykit apie princus, maziau reikalaukit, nes lietuvis ne turkas, kuris tik liezuviu temala, ar ne vokietukas, kuris gali islaikyti tave, tavo gimine ir tavo kaimynus, jei ne visa rajona.

172

nesvarbus wrote:
Aistė wrote:
Scorpe wrote:

Na sorry, jus paneles ir taip keliat per didelius kriterijus, tai belieka dar tukstantaji kriteriju pritaikyt, tada tikrai nieko stebetino, kad vaikinai dazniausiai skundziasi kokios yra merginos, o ne merginos del vaikinu. Kaip manai kodel? Maziau pasaku skaitykit apie princus, maziau reikalaukit, nes lietuvis ne turkas, kuris tik liezuviu temala, ar ne vokietukas, kuris gali islaikyti tave, tavo gimine ir tavo kaimynus, jei ne visa rajona.

Imanoma, pasikartosiu, tik kad jus norit geresniu visalaik, nesirenkant pagal save, ta jus norit moters su dideliais namais, savo verslais, kad butu grazi ir dar protinga smile bet deja, tokiu moteru kriterijai irgi auksti, nes ka ji pasieke - ta turi turet but pasiekes ir jos ieskomas zmogus smile ne maziau tai jau tikrai..

173

Aistė wrote:
nesvarbus wrote:
Aistė wrote:

Imanoma, pasikartosiu, tik kad jus norit geresniu visalaik, nesirenkant pagal save, ta jus norit moters su dideliais namais, savo verslais, kad butu grazi ir dar protinga smile bet deja, tokiu moteru kriterijai irgi auksti, nes ka ji pasieke - ta turi turet but pasiekes ir jos ieskomas zmogus smile ne maziau tai jau tikrai..

tai krutine vaidna namais siais laikais?
savo verslu -konsumacija italijoje?
grazi-butu gerai
protinga -gerai bet nebutina:D

174

nemanau kad yra stebuklu,netikiu rasti...

175

Aiste, apsispresk, nes kitoje temoje rasai, kad vienisa esi, o sitoj vyra turi, kaip suprast?

176

Aistė wrote:
nesvarbus wrote:
Aistė wrote:

As tai neieskau moters su dideliais namais, nors jei priimtu, tai kodel gi ne? Geresniu kuo?  O kas tas pagal save?  Provincijoje merginos irgi daug nori, tik noreti niekas nedraudzia, ir kokia tada teise turi noreti is vyro  jo prakaitu uzdirbtu turtu, kai pati daug maziau pasiekusi?   

Na o kad tu vertini tik pasiekimus, numanau, finansinius, tai zinok, jei vaikinas su golfiuku dirba kur nors apsaugoje, taciau yra geras kaip vaikinas, ne chamas, butinai bek pas ta kuris su bentley, tik po to nesiskusk, kad visi vyrai chamai, isnaudotojai ir kiaules.

Ir dar ne maziau turi tureti uz tave, o kodel pagal tave turi buti? Gal dar mano televizorius namie turi buti ne mazesnis nei tavo? Touch screenas ne mazesnis nei tavo?  Vat keista, kad suaugusi moteris raso kaip kokia naivi paaugle, kuri dar neturejo santykiu ir sprendziau jau klausimus susijusius kas bus ateityje.  Jei tau rupi turtai ir pasiekimai, na tada ir as turiu pilna teise to reikalaut, kad mergina turetu dideli nama, turetu gerai apmokama darba, o kodel gi ne? O man nerupi tai, rupi labiau su kuo bendrauji, ar zmogus yra protingas, geras.

177

vylte wrote:

Aiste, apsispresk, nes kitoje temoje rasai, kad vienisa esi, o sitoj vyra turi, kaip suprast?

Taip, vat cia jau idomiai priciupo. Matyt vyras isgalvotas tam, kad pasigirt kokia as nepasiekiama ir dar jauna, ir visu meilutea.  Neisizeisk Aiste, bet tokios moteris tikrai garbes nei sau, nei kitiems nedaro.

178 (edited by Aistė 2013-07-22 17:43)

nesvarbus wrote:
vylte wrote:

Taip, vat cia jau idomiai priciupo. Matyt vyras isgalvotas tam, kad pasigirt kokia as nepasiekiama ir dar jauna, ir visu meilutea.  Neisizeisk Aiste, bet tokios moteris tikrai garbes nei sau, nei kitiems nedaro.

taip as sekmingai istekejusi moteris, kuri gyvena toli  nuo vyro smile grynai darbu reikalas, as savo versla suku klp, o jis turi solidu darba Vilniuje smile todel esu viena, bet ne vienisa smile vat ta ir rasiau, kazkam matyt skaityt reik ismokt, arba savokas terminu zodinelyje permest akytemis smile

179

vylte wrote:

as visada uz savo vyra visom keturiom, net jei tris metus gyvenam skirtinguose miestuose smile as visada ji palaikysiu, o jis mane smile taip buvo ir bus kol mirtis isskirs, cia man atsibodo buitine rutina, todel sumaniau pakeisti idomiau viska smile ir labai i nauda isejo smile net labai smile vel pasikartosiu, as gal ir jauciuos kartais vienisa, nes po darbu uzsimanau kokios siltesnes nei sunaus rankos palei galva, bet ne viena esu, nes bet kada galiu vyra prisiprasyt atlekt, arba pati sest i masiniuka ir nulekt, ka ir padarysiu artiiausiu metu, nes senai laikas tevus aplanky Vilniuje ir vyra, kuris irgi darboholikas juodas smile tai vat visgi ne viena, bet vienisumo savokos neatsisakau, bet mane tas zavi, - tureti garantuotai - ir negaleti paliesti kai uzsimanai - tuo pat metu...zadina aistra didesne smile

180

Aistė wrote:
nesvarbus wrote:
vylte wrote:

taip as sekmingai istekejusi moteris, kuri gyvena toli  nuo vyro smile grynai darbu reikalas, as savo versla suku klp, o jis turi solidu darba Vilniuje smile todel esu vienisa, bet ne viena smile vat ta ir rasiau, kazkam matyt skaityt reik ismokt, arba savokas terminu zodinelyje permest akytemis smile

Kazkam reiketu ismokti isdestyt savo mintys, o juolab kaip buvusiai destytojai.
Megsti girtis, oj koks mano vyras verslininkas, dabar ir as cia versliuka bandau sukti, kam idomu? Kam tu ta pasakoji, nesuprantu.