221

Re: Kodel LT merginos tokios pasikelusios ?

Rita wrote:

Opa! Auginu sūnų, mano vaikas viskuo aprūpintas,nors mama ir be Maksimos diplomo:) bet tuoj gaus social worker smile viską ką turiu užgyvenau dirbdama po 50 val per savaitę+ mokydamąsi ir augindama sūnų. Niekada nieko neprašiau jokių pašalpų o ir turtingo tamsiaodžio niekada šalia nebuvo. Gyvenat stereotipais pilkieji žmonės... O budulis va būtent toks- baksnoja aplink,bet visiškai ne į temą:)

soc darbuotojas jai teisingai supratau:D cia tas pats kas maxima daugiau maziau,, kaip jus susireiksminat auginu-augink,,kas ka nori ta augina,,na stereotipai tau netinka nes juos butum sulauzius vienisa mama ir pan,,taipkad pasirinkai gyvent kaip tau gerai ,,ir viskas puiku,,tai kodel jai kazkam nepriimtina tai ar toks gyvenimas- jau tampa pilku?
bandymas pasikelt uodegele oi kokia gera mamyte as,,na artimuju tarpe gal ir duoda malonuma bet tarp svetimu 0 demesio,,,

222 (edited by tinsanis 2013-07-09 22:16)

Rita wrote:

O dėl jauno amžiaus- ne visiems gyvenimas klostosi pagal instrukciją. Niekas neturi teisės teisti,vien už tai,kad jauna mergina vėžimėlį stumia. Svarbu kaip ji tvarkosi su situaciją. Ne visos 30-metės puikios mamos,tad kalbėti apie skaičius beprasmiška:)

na tada jau labai daug susiklosciusiu ne pagal plana ..labai daug jaunu vaikinu kazkaip geriau susiklosto gyvenimas ...
ir pasakimas niekas neturi teises-turi,,laisva zodzio teise kiekvienas turi,,tiek teigiama tiek neigiama nuomone,,,del vezimelio stumimo..patinka lai stumdo,,

223

Rita wrote:

Opa! Auginu sūnų, mano vaikas viskuo aprūpintas,nors mama ir be Maksimos diplomo:) bet tuoj gaus social worker smile viską ką turiu užgyvenau dirbdama po 50 val per savaitę+ mokydamąsi ir augindama sūnų. Niekada nieko neprašiau jokių pašalpų o ir turtingo tamsiaodžio niekada šalia nebuvo. Gyvenat stereotipais pilkieji žmonės... O budulis va būtent toks- baksnoja aplink,bet visiškai ne į temą:)

Cia kas dar ne i tema ir kas cia gyvena stereotipais?  Pati ne stereotipais gyveni?
Man asmeniskai atrodo nenormalu, kai jauna, dar 18 mete jau baigus mokykla ir iskart su pilvu, gimdyt. Tu jaunas zmogaus, gauk issilavinima ir uzsidirbk kad islaikyt ta vaika, aisku geriausias variantas jaunutei ieskoti koki minimum 30 meti kuris ja islaikytu.

224

O tai mergaitės ką,rankų neturi,kad pačios užsidirbti?:D  na , kiek suprantu visa Lt didelė maksima?:D  ko vyrai šitaip maksimą pamėgę?:D na,gal ir pabaigti mokslus dirbant,auginant vaiką svetimoj šaly ir nėra pasididžiavimas,bet aš blondinė tuo džiaugiuos:) vyrai , arba jūs iš sovietinių laikų tokie užsilikę arba total haters smile

225

Rita wrote:

O tai mergaitės ką,rankų neturi,kad pačios užsidirbti?:D  na , kiek suprantu visa Lt didelė maksima?:D  ko vyrai šitaip maksimą pamėgę?:D na,gal ir pabaigti mokslus dirbant,auginant vaiką svetimoj šaly ir nėra pasididžiavimas,bet aš blondinė tuo džiaugiuos:) vyrai , arba jūs iš sovietinių laikų tokie užsilikę arba total haters smile

mes total lietuviai:)
su kuo lyginsi jai su kinija tai nelbai ir maxima gausis daugiau media
na prisidirbai kaip sako pats ir srebk:)

226

Be to,aišku-ko prisiprašiau jaunutė būdama,tą ir vedu kasryt į mokyklą. Bet nejau aš turėčiau prarast viltį susirastį bent jau daugmaž raštingą,ne problematišką vyrą? Nes jei gimdžiau jauna,tai viskas...?:D nurašyta į nudėvėtas?:D na jau ne vyručiai...

227 (edited by tinsanis 2013-07-09 22:35)

Rita wrote:

Be to,aišku-ko prisiprašiau jaunutė būdama,tą ir vedu kasryt į mokyklą. Bet nejau aš turėčiau prarast viltį susirastį bent jau daugmaž raštingą,ne problematišką vyrą? Nes jei gimdžiau jauna,tai viskas...?:D nurašyta į nudėvėtas?:D na jau ne vyručiai...

na taip tau atrodo normalu augint ne savo vaika ,,gi ne tas kas padare o kas uzaugino tevas-taip sakoma,,bet skirtumas visgi yra ,savi marskiniai arciau kuno....plati tema siuo klausimu
daznai tenka tai isgirst turiu vaika jauna mergina,,hm noriu normalaus rastingo ,,bet jai vyras pasakys kad jam nepriimtina mergina su vaiku ka jam atsakys(daznai bus o koks tu negeras)
..

228

Geras ne geras... Viso gero ir tiek:)

229 (edited by tinsanis 2013-07-09 22:44)

bet perdaug vienisu mamu kalbu apie jaunas,,apie ka masto ,,,kodel vyru vienisu tevu ne tiek daug,,,kazkaip keistai,,,

230

Todėl, kad vyrai dažnai išvis savęs tėvais nelaiko. Man labiau pasisekė,tėvas sugeba kas antrą savaitgalį sūnų pasiimt. O būna dažnai eilinė istorija- jauna graži kvailelė iš kaimo ir bumt! Berniukas iš miesto,vyresnis jau žino sistemą kaip tokią kvailutę pasiguldyt. Padraugauja metus:) vaikelis ant rankų ir vyrukas supranta,kad ne jam dar šeimos gyvenimas. O ką mergaitė? Taip ir lieka svajonių ir sudužusių vilčių kupina... Vienos atsitiesia,o kitos taip ir lieka

231

Rita wrote:

Todėl, kad vyrai dažnai išvis savęs tėvais nelaiko. Man labiau pasisekė,tėvas sugeba kas antrą savaitgalį sūnų pasiimt. O būna dažnai eilinė istorija- jauna graži kvailelė iš kaimo ir bumt! Berniukas iš miesto,vyresnis jau žino sistemą kaip tokią kvailutę pasiguldyt. Padraugauja metus:) vaikelis ant rankų ir vyrukas supranta,kad ne jam dar šeimos gyvenimas. O ką mergaitė? Taip ir lieka svajonių ir sudužusių vilčių kupina... Vienos atsitiesia,o kitos taip ir lieka

uztenka ir miesteciu,,istikro buna taip kad saugotus ir vaiku vienisu nebutu tiek kiek ju yra dabar,,klubas baliukas gryzta namo o po kiek laiko ups,,problemele..kazkaip kvaila kad lietuvoj bando uzdraust aborta ,,kas normaliose salyse priimtina,,

232

Vaikas- ne minusas, jei protelio yra. Na ne jau geriau gatvinė su nebaigta profke ir n vyrų pakeistų nei tvarkinga moteris su vaiku? Šito aš niekad nesuprasiu. Patys perkat kaip lėles,paskui verkiant kai daros per brangu:)

233

Rita wrote:

Vaikas- ne minusas, jei protelio yra. Na ne jau geriau gatvinė su nebaigta profke ir n vyrų pakeistų nei tvarkinga moteris su vaiku? Šito aš niekad nesuprasiu. Patys perkat kaip lėles,paskui verkiant kai daros per brangu:)

kas per brangu nesupratau?
as apie tas kurios nesugeba islaikit,kurios nelabai zino kas vaiko tevas kalbu .kur bando is mokesciu pasalpu pasipelnyt ir pan,,,

234

Tiesiog yra tokių vyrų , kurie perka barbes, su viltim , kad daug nekainuos:) nekalbėkim apie degradavusius, neverta dėl tokių personų net klaviatūros maigyti...:)

235

buna situaciju visokiu bet 16-20m ir jau vaikas ,,na man keista,ir negaliu sakyt kad as uz tai,,,

236

Ir jei mano vaikas ir mano užsispyrimas rasti tą vienintelį yra bilietas į vienatvę-Puiku. Nėra žirgo,tai ant asilo tikrai nelipsiu:)

237

Rita wrote:

Tiesiog yra tokių vyrų , kurie perka barbes, su viltim , kad daug nekainuos:) nekalbėkim apie degradavusius, neverta dėl tokių personų net klaviatūros maigyti...:)

na dirbi daug norisi atsipalaiduot,,jai perki zinai uz ka moki niekas kates maise neperka o jai perka lai veliau zyzia,,bet tokiu ateveju man merginos juokingos pasilinksminimas ir poto kazkokia problemele,atsiprasau bet zinai kokios pasekmes gali but poto tad pasirupink nes jai susitikai tik del pasilinksminimo tai juo ir lieka a visa kita neidomu

238

Tikrai,atsuktų laiką atgal rinkčiausi kitokį kelią. Bet užtat kiek daug aš turiu!:) ir man tikrai ne gėda vadintis mama:) Nuodėmė, dėl kurios tik jaučiuosi kalta-kad per daug mylėjau vyrą. Bet tai nepasikartos! Pažadėjau sau ir savo sūnui:)

239

Rita wrote:

Tikrai,atsuktų laiką atgal rinkčiausi kitokį kelią. Bet užtat kiek daug aš turiu!:) ir man tikrai ne gėda vadintis mama:) Nuodėmė, dėl kurios tik jaučiuosi kalta-kad per daug mylėjau vyrą. Bet tai nepasikartos! Pažadėjau sau ir savo sūnui:)

juokingi tie pazadai,,tuolabiau kurie viesai sakomi,,,na kiekvienam savo,,,

240

Na nejau būna dar tokių, kad gimdo nežinia nuo ko?