Re: Kodel LT merginos tokios pasikelusios ?
Ką aš kalbu-viskuo garantuota:)
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Meilė, Romantika ir Fantazijos → Kodel LT merginos tokios pasikelusios ?
Na nejau būna dar tokių, kad gimdo nežinia nuo ko?
a ko siam pasauli nebuna,,,
ir rytoj avarija,koks terorisas .liga ir pan,,kazkada buvai garantuota ad elgies teisingai dabar ne,,manes itikinet nereikia nes bet kokiu atveju man tai nera reiksminga...
Aš ir tikrai negaisčiau laiko bandydama tavo stereotipinį mąstymą praplėsti:)
Aš ir tikrai negaisčiau laiko bandydama tavo stereotipinį mąstymą praplėsti:)
brangute ne tavo jegom,,beja tavo prapletima butu bandymas nuomone mastyma pakeist,,bet turi jau kur laika gaisti ir be manes:) mastyma as savo turiu,,zinau kodel zinau del ko,ir man tu vadinamu mastymo prapleteju maziausiai reikia,o kad tavo situacija pakartosiu tokia kad likai ant ledo,,na daugiau maziau,ir cia kazkiek bandai parodyt kokia tu saunuole:)kokia tu steriotipu lauzitoja,,tau nieko nelieka nes pasirodysi blogai visu akyse busi oi kokia negera.. o man cia tema siektiek padiskutuot ir daugiau nieko,,,
Kai per daug tikiesi iš žmogaus, po to negauni ko tikiesi, tada jo - pasikėlusios. Bet jeigu nesitiki, nelendi į akį be reikalo, tada viskas normaliai Lietuvės niekuo nesiskiria nuo kitų tautybių merginų. Visur tas pats. Visokio plauko čia žmonių yra. Jeigu šio klausimo autorius nesutiko normalių panų savam gyvenime, reiškias jam tiesiog nepasisekė. Arba per daug tikėjosi
Leidi panai suprast ko tu iš jos nori, arba ji sutinka, arba judi toliau. Jeigu nei viena nesutinka, vadinas ne su jomis kažkas blogai, o greičiau noras buvo "davai čia kur po balkonu apsikeičiam kūno skysčiais" ar kažkas tokio
Netgi šitam saite yra PILNA normalių ir visai nepasikėlusių panų.
Todėl, kad vyrai dažnai išvis savęs tėvais nelaiko. Man labiau pasisekė,tėvas sugeba kas antrą savaitgalį sūnų pasiimt. O būna dažnai eilinė istorija- jauna graži kvailelė iš kaimo ir bumt! Berniukas iš miesto,vyresnis jau žino sistemą kaip tokią kvailutę pasiguldyt. Padraugauja metus:) vaikelis ant rankų ir vyrukas supranta,kad ne jam dar šeimos gyvenimas. O ką mergaitė? Taip ir lieka svajonių ir sudužusių vilčių kupina... Vienos atsitiesia,o kitos taip ir lieka
Vyrai saves tevais laiko, yra daug rimtu vyru, yra net ir tokiu, kurie priima pas save ir jei ta mergina turi vaika. Kazkaip pripazista svetima vaika. Todel nereikia cia subendrinti visu vyru. Dazniausiai merginos pacios kaltos, kad pasiduoda taip ir vuolia, vaikas itaisytas. Nemokejimas pasakyti NE, didziausia merginu problema.
Nemazai yra ir merginu,kurios palieka ir savo vyrus su vaikais. Gyvybes langeliai gal tau girdeti? Kas dazniausiai atiduoda vaikus? ''Mamytes''. Su kuo prasidedat, nuo to ir nusideginat paneles.
As asmeniskai nepripazinciau ne savo vaiko, nes ne mano kraujo, ne nuo manes. As gyvenu pagal tokia taisykle, vaikas turi buti vyro ir moters, bet ne taip, kad vaikas neturetu kazkokiu savo tevo ar mamos bruozu. As tai noreciau savo vaikui sakyti, o tavo akys kaip mamos, o smakras kaip tevo. Nei sakyti ta pati vaikui, kuris neturi tavo genu.
Kai per daug tikiesi iš žmogaus, po to negauni ko tikiesi, tada jo - pasikėlusios. Bet jeigu nesitiki, nelendi į akį be reikalo, tada viskas normaliai
Lietuvės niekuo nesiskiria nuo kitų tautybių merginų. Visur tas pats. Visokio plauko čia žmonių yra. Jeigu šio klausimo autorius nesutiko normalių panų savam gyvenime, reiškias jam tiesiog nepasisekė. Arba per daug tikėjosi
Leidi panai suprast ko tu iš jos nori, arba ji sutinka, arba judi toliau. Jeigu nei viena nesutinka, vadinas ne su jomis kažkas blogai, o greičiau noras buvo "davai čia kur po balkonu apsikeičiam kūno skysčiais" ar kažkas tokio
Netgi šitam saite yra PILNA normalių ir visai nepasikėlusių panų.
Kodel iskart jei autorius sukure tokia tema, tai reiskia kad butent su juo taip buvo? O gal taip su juo nebuvo nutike, o gal ir taip. Jei taip, tai kas is to? Visi turejo tu nelaimingu meiliu.
Aš nesakau,kad visi vyrai tokie:) yra ir gražių,darnių šeimų:) nespjauk į vandenį lietuvaiti, o gal kada teks pamilti moterį su vaikučiu:)
Aš nesakau,kad visi vyrai tokie:) yra ir gražių,darnių šeimų:) nespjauk į vandenį lietuvaiti, o gal kada teks pamilti moterį su vaikučiu:)
nespjauk i vandeni logiskai galvojant dar ne to pridarom o si sena patarle kiek naivoka-kvailoka,,,yra jausmai ir yra protas ,,vadovautis vienu tik,,labai jau ,,na tai ne man,,pamilsi kitaip susizavesi...ir matysi tarkim kazkas santykiam na ne tokie kokiu nori,,ir nebusi -save apgaudinet gi nepradesi,,,o jai bandysi meluot vistek anksciau ar veliau pasimatys teisybe,,
siaip galiu pasakyti, nieko gero, dabar daugelis merginu suzvaigzdejusios, kas idomiaisiai, joms gali sustattyti 100 vaikinu/vyru, nuo A iki Z, nei vienas neitiks, tuo labiau pacios budamos maximum 4-5balu, 10balu sistemoi, tokiu isrankiu merginu kaip lietuves, beveik niekur nemaciau, nors esu apkeliaves puse pasaulios.
o siaip lietuves tikros "patriotes" svarbu, bet koks,kad tik neLietuvis butu, kaimietukem labai lygis su kokiu turkajum, atsieit kazkoks privalumas, apgailetinas mastymas lt merginu.
Sutik su tuo, kad neretai sita situacija galima lengvai isversti ir i isvirkscia puse, kai nei intelektu, nei isvaizda, nei apskritai kazkuom nebudamas patrauklus vaikinas (remiantis tavo ivardinimais - kaimietis) kritikuoja visas is eiles rasdamas begale trukumu.
Neginu nei vienos, nei kitos puses.Tiesiog visame kame reikia pirma pasiziuret i save, o paskui pasvert ar reikia drabstytis purvais. Kai galesi buti vertas tapti autoritetu kritikuojamam zmogui - tada kazka ir sakyk (kalbu abstrakciai, nesuasmenindama ir niekam konkreciai netaikydama).
O hipoteze kodel kai kurias traukia vadinkime mandagiai - uzsienieciai - jie moka pagirti, moka pasidziaugti, kai tuo tarpu gerokai santuresni Lietuvos vyrai mano, kad viskas ir taip savaime suprantama ir pamirsta, kad moterys myli ausimis.Nors velgi - sita "taisykle" tikrai negalioja simtu procentu.
Mano nuomone šiandiena merginos yra per daug šaltos, labai sunku su jomis bendrauti, beveik norodo jokių gyvybės ženklų, nežino ko nori. Negi yra taip sunku iškarto parašyti „NE“ užuot bendraujant pusiau ignoru. Dingo merginos gerbenčios save, padoriai ir maloniai bendraujančios, sugebančios pasirūpinti savimi ir nepuolančios kiekvienam turtingesniam ar vyresniam į glėbį aišku už pinigus. nesakysiu kad Jūs visos esate ...., nes ištikro dar linko keletas ir padorių merginų, korioms yra savrbi meilė, abipusė pagarba, šeima ir dar daug tirųjų vertybių.
Promo wrote:siaip galiu pasakyti, nieko gero, dabar daugelis merginu suzvaigzdejusios, kas idomiaisiai, joms gali sustattyti 100 vaikinu/vyru, nuo A iki Z, nei vienas neitiks, tuo labiau pacios budamos maximum 4-5balu, 10balu sistemoi, tokiu isrankiu merginu kaip lietuves, beveik niekur nemaciau, nors esu apkeliaves puse pasaulios.
o siaip lietuves tikros "patriotes" svarbu, bet koks,kad tik neLietuvis butu, kaimietukem labai lygis su kokiu turkajum, atsieit kazkoks privalumas, apgailetinas mastymas lt merginu.Sutik su tuo, kad neretai sita situacija galima lengvai isversti ir i isvirkscia puse, kai nei intelektu, nei isvaizda, nei apskritai kazkuom nebudamas patrauklus vaikinas (remiantis tavo ivardinimais - kaimietis) kritikuoja visas is eiles rasdamas begale trukumu.
Neginu nei vienos, nei kitos puses.Tiesiog visame kame reikia pirma pasiziuret i save, o paskui pasvert ar reikia drabstytis purvais. Kai galesi buti vertas tapti autoritetu kritikuojamam zmogui - tada kazka ir sakyk (kalbu abstrakciai, nesuasmenindama ir niekam konkreciai netaikydama).
O hipoteze kodel kai kurias traukia vadinkime mandagiai - uzsienieciai - jie moka pagirti, moka pasidziaugti, kai tuo tarpu gerokai santuresni Lietuvos vyrai mano, kad viskas ir taip savaime suprantama ir pamirsta, kad moterys myli ausimis.Nors velgi - sita "taisykle" tikrai negalioja simtu procentu.
uzsienieciai moka nupirkt jiem lietuves grazios ir pakankamai pigios palyginus su vietinem,,,o pasidziauge gali gryzt i savo sali ir nieko tu jiem nepadarysi:)
Ritos zinutes man patiko .
Promo wrote:siaip galiu pasakyti, nieko gero, dabar daugelis merginu suzvaigzdejusios, kas idomiaisiai, joms gali sustattyti 100 vaikinu/vyru, nuo A iki Z, nei vienas neitiks, tuo labiau pacios budamos maximum 4-5balu, 10balu sistemoi, tokiu isrankiu merginu kaip lietuves, beveik niekur nemaciau, nors esu apkeliaves puse pasaulios.
o siaip lietuves tikros "patriotes" svarbu, bet koks,kad tik neLietuvis butu, kaimietukem labai lygis su kokiu turkajum, atsieit kazkoks privalumas, apgailetinas mastymas lt merginu.Sutik su tuo, kad neretai sita situacija galima lengvai isversti ir i isvirkscia puse, kai nei intelektu, nei isvaizda, nei apskritai kazkuom nebudamas patrauklus vaikinas (remiantis tavo ivardinimais - kaimietis) kritikuoja visas is eiles rasdamas begale trukumu.
Nebutina buti kaimieciu su dideliais trukumais, kad kritikuoti. Niekas nemeta purvo.
Uzsienieciai tik liezuviu mala, nors jie tokie patys kaip ir lietuviai. Na ir kas is to, kad koks uzsienietis daug kalba? Tau gal reikalingas vaikstantis radijas? Pamenu paskaituose prie manes sedejo turkajus pagal mainu programa, na jiems uzsiciaupti yra sunku, net kai ir paskaitos vyksta, porina tau kazka i ausys.
Lietuviai irgi moka pagirti, tik nuraset jus lietuvaicius, nes pagal viena nelaiminga meile sprendziat apie visus. Niekas neverte su tokiais susideti o po to,kad jus sakytumet kokie visi blogi. Ziurekit kiek paciu uzsienieciu ir musa ir palieka tas lietuvaites, o tai dar ir buna, kad nuzudo. Stai jums ir uzsienietis. Nei velnio nemyli moterys vien ausymis, jos myli ir akym.
Mano nuomone šiandiena merginos yra per daug šaltos, labai sunku su jomis bendrauti, beveik norodo jokių gyvybės ženklų, nežino ko nori. Negi yra taip sunku iškarto parašyti „NE“ užuot bendraujant pusiau ignoru. Dingo merginos gerbenčios save, padoriai ir maloniai bendraujančios, sugebančios pasirūpinti savimi ir nepuolančios kiekvienam turtingesniam ar vyresniam į glėbį aišku už pinigus. nesakysiu kad Jūs visos esate ...., nes ištikro dar linko keletas ir padorių merginų, korioms yra savrbi meilė, abipusė pagarba, šeima ir dar daug tirųjų vertybių.
Pritaturiu, merginos besaikiai geria dabar ir ruko o ir kiekviena savaitgali bastosi vis kitokiose arklidese ale klubai, joms geriau yra prisigerti , nei pasivakscioti su vaikinu;) o faktas, kad nenoriu girtis ir daug kur esu apkeliaves ir nesutinku ,kad merginos visur tokios pacios tikrai nea,aisku lyginu dideles salis pvz RUsija, Amerika, ten merginos 5x aktyvesnes nei Lietuves, o Lietuvoje merginos pagrindine turi problema, kad jos ispaikusios, t.y ziniasklaida skanduoda: Lietuvaites graziausios planetoje ir dabar kiekviena baidykle galvoja ta pati.
O del uzsienieciu, tiesiog merginos galvoja,kad su uzsienieciu cia baisinis LYGIS! o siaip merginos ypac tustutes lietuves labai megsta kaip juom meluoja , o uzsienieciai ypac pietieciai meluoja apie 90% savo turinio.
Kokie lietuvaičiai,tokios ir lietuvaitės...:) nusikabinęs girtą mergaitę tikies ją ryte į parką nusivesti?:D kaip kabinsi tas ir užkibs... Visokių vyriškių,visokių moteriškių.
manau kad tiek lietuves merginos tiek lietuviai vaikinai turi susidarę netinkamus apie vienas kitą stereotipus. jei vaikinas- tai butinai megstantis alu, krepšini ir tuštutis, jei mergina- susireikšminusi, puošeiva, pasikėlusi ir t.t. tačiau negalime gi visų sumesti į tam tikrus rėmus, Lietuvoje pilna nuostabių, įdomių, jautrių, unikalių, žmonių, tik reikia tureti noro juos pazinti, tad šalin stereotipus!!!
is vieno bachuro pasisakymo karsotoj linijoj:
"nesimiega, buvau sutares su viena pana bet ji pavargusi parasyk man jei esi drasi ir iskalbinga, gal dar isvaziuociau kartu po miesta kuriam laikui"
DAR KLAUSIMU YRA
is vieno bachuro pasisakymo karsotoj linijoj:
"nesimiega, buvau sutares su viena pana bet ji pavargusi parasyk man jei esi drasi ir iskalbinga, gal dar isvaziuociau kartu po miesta kuriam laikui"
DAR KLAUSIMU YRA
o kokiai blondinei klausimai kyla?susitare su mergina ji nesusitinka ieskai kitos kuri sutiks-ko cia nesuprast,,gi ten ne zmona,ne drauge,,seip mergina su kuria susitinki kas cia bloga,,,
Diskusijų forumas → Meilė, Romantika ir Fantazijos → Kodel LT merginos tokios pasikelusios ?