281

Re: Kodel LT merginos tokios pasikelusios ?

Rita wrote:

Tai va bėdelė , neturiu kam duot big_smile

noretu turetum kam,,,

282

Rita wrote:

Kodėl būtinai išlaikyti? Moterys dirba ir uždirba. Aišku,ne tos , kurios iš pašalpų pas tėvus sėdi. O aš su teksto suvokimu neturiu tikrai bėdų Gerbiamasis Lietuvaiti:)  standartai vyrui? Bent man pakaktų raštingo,tvarkingo ir su atsokomybės jausmu darbui ir savo antrai pusei. Nejau noriu per daug?

Na tai ko nori tu yra tikrai suprantama, nieko blogo tame nematau.

283

Rita wrote:

Nesvarbus- kad užsieniečiai tik mala liežuviu,esi teisus 100% ne vieną draugę teko guosti iš po nenusisekusių santykių:)

Tai butent, nebutinai tokie gali tureti daug pinigu. Gali buti ir be pinigu, o makaronus kabint oj kaip moka, ir dar merginoms tas statusas lyg kazkoks, oj kokia as saunuole, uzsienieti vaikina turiu. Tik nemazai tu poreliu santykiu baigiasi kuo? Isduos, sumus, ar vaikus atims ir gyvens savo salyje su jais, gal ir uzmus ta mergina. Tokiu atveju tikrai daug.

284 (edited by Eglė 2013-07-13 10:25)

nesvarbus wrote:

Tik nemazai tu poreliu santykiu baigiasi kuo? Isduos, sumus, ar vaikus atims ir gyvens savo salyje su jais, gal ir uzmus ta mergina. Tokiu atveju tikrai daug.

Teko dirbti advokatu kontoroje, daug bylu buvo is seimos teises. Tai galiu pasakyti, kad lietuviu poru santykiai taip pat gali baigtis, kaip cia auksciau isvardinta.
Siaip is lietuviu vyru gyvenimo. Turejau giminaite, kuri sirgo veziu. Kai mirties patale jau gulejo, jos vyras jau buvo kita susirades :::006 . Nebereikia siais laikais gedeti :::a55 .

285

nesvarbus wrote:
Erikutea wrote:

panos normalios, bahurai pasikele smile

idomu, kas cia pasikeles? kai pati parasei, kad su avinu horoskopo zenklo zmonem nebendrauji:DDD  tad ne tau kalbet gerbiamoji:)

cai tik ribotas pozriusi i tuos horoskopo zenklus, nes saules zenklas (tavo atveju avino) dar nieko perdaug nereiskia, tik kai kurias igimtas savybes, kurios gali ir nedominuoti. norit atmesti vyra, kaip astrologiskai nesuderinama, reikia ziureti daugeli faktoriu ir detalu jo astro, ka abejoju ar jai teko padaryti, nes tam reikalingos specifinies zinoios, ne vieni metai tos srities studiju, kazkode; abejoju, kad jin tuo profesionaliai domisi. avino kaip saules zenklas, gali rodyti uzsispyrima irt iek, anbicijas daug pasiekti gyvenime, ir panasiai, bet jos gali but ir nuslopintos, ar veikiamos kitu faktoriu, nemanau, kad jin paziurejao tavo tikslius duomenis, kad galetu susidaryti tirkaji vaizda. tamsuoliu tarpe paplites vertinimas zmogaus pagal bendrus horoskopus, kurie tera tiek verti, kaip ir ir speliojimas ir isankstines nuostatos.

286

Eglė wrote:
nesvarbus wrote:

Tik nemazai tu poreliu santykiu baigiasi kuo? Isduos, sumus, ar vaikus atims ir gyvens savo salyje su jais, gal ir uzmus ta mergina. Tokiu atveju tikrai daug.

Teko dirbti advokatu kontoroje, daug bylu buvo is seimos teise. Tai galiu pasakyti, kad lietuviu poru santykiai taip pat gali baigtis, kaip cia auksciau isvardinta.
Siaip is lietuviu vyru gyvenimo. Turejau giminaite, kuri sirgo veziu. Kai mirties patale jau gulejo, jos vyras jau buvo kita susirades :::006 . Nebereikia siais laikais gedeti :::a55 .

viena atveji kaip suo isiskasi ir nepaleisi ,,,?o kiek merginu cia ta daro ? kiekvienas renkas kaip jam geriau ir lytis cie bereiksme

287

man siryt rase vienas pagyvenes vyriskis. nu tikrai is nuotraukos buvo atstumiantis, bet neatrasiau ne del to, o del to, kad tiesiog netupejau tuo  metu prie kompo, buvau tik palikau ijungta ir tvarkiausi namus is ryto. po keliu laisku "kodel nesimiega tau, meilute"ir pan, gavau pamazgu pylima, kodel as tokia pasikelusi ir kad esu nenormali del to. as jam parasiau atvirai kodel jus uzsipulat mane is ryto, as blogai jauciuosi po eilines nemigos nakites, man galvos skausmai, as nenoriu, kad man piltu pamazgas tie, kuriems nieko blgo nepasakiau, ne vieno zodzio. gavau atsakyma "o tai pasikelimas padeda?" didziosiom raidem. vyrui 41metai. jokios empatijos, jokio mandagumo. blokavau. smile tame vat "pasikelimas" buna kai kuriais atvejais smile o jei buciau atrasinejusi tipui, uris sukelia atstumima naturaliai, tai paskui but tas pats rezultatas smile

288

tam yra nepageidaujamo zmogaus blokavimas ir ramu,,,

289

Saule wrote:

man siryt rase vienas pagyvenes vyriskis. nu tikrai is nuotraukos buvo atstumiantis, bet neatrasiau ne del to, o del to, kad tiesiog netupejau tuo  metu prie kompo, buvau tik palikau ijungta ir tvarkiausi namus is ryto. po keliu laisku "kodel nesimiega tau, meilute"ir pan, gavau pamazgu pylima, kodel as tokia pasikelusi ir kad esu nenormali del to. as jam parasiau atvirai kodel jus uzsipulat mane is ryto, as blogai jauciuosi po eilines nemigos nakites, man galvos skausmai, as nenoriu, kad man piltu pamazgas tie, kuriems nieko blgo nepasakiau, ne vieno zodzio. gavau atsakyma "o tai pasikelimas padeda?" didziosiom raidem. vyrui 41metai. jokios empatijos, jokio mandagumo. blokavau. smile tame vat "pasikelimas" buna kai kuriais atvejais smile o jei buciau atrasinejusi tipui, uris sukelia atstumima naturaliai, tai paskui but tas pats rezultatas smile

super apsiskaiciusi mergina tik lietuvoj iprasta pakelt sau uodega vetoj paprasto pasakymo reikia istemt iki romano ,,tu ateini pasigirt kad zinai keleta siuolaikiniu zodziu pasiskust gaut demesio ,,kiek tau 16 nu kad ne 2gubai daugiau,,,kaip mazas vaikas su demesio stoka

290

as nenorejau am atrasyt, nes baisus is foto, nu kodel turejau? jau tai priezastis maene isdeti i suns dienas? tik todel kad neatrasau? ar mierginos privalo atrasinnt kiekvienas kuris tik teisiasi demesio parodyt? o jei dvi zinuts ignoruoji, jau velniop siuncia?

291

tai buvo atsakymas i temos klausima, kodel merginos pasikelusios, kaip atrodo vyrams

292

temoj uzrasyta kodel merginos pasikelusios ir viskas. kam pridedi vyrams ?toparasyta nera

293 (edited by Saule 2013-07-12 23:04)

na, todel jog man pasake, kad as pasikelusi, nes neatrasau nepatinkamciam asmeniui. tai viena vyru primetamo merginu "pasikelimo" priezasciu, kuriu jie nenori suvokti.

294

Saule wrote:

na, todel jog man pasake, kad as pasikelusi, nes neatrasau nepatinkamciam asmeniui. tai viena vyru primetamo merginu "pasikelimo" priezasciu, kuriu jie nenori suvokti.

tavo badymas susireiksmint ir parodyt apsiskaiciusia ,,viesai sneki ta ka turetum sneket su ten tuo tipleiu arba nesneket,,nejau tik taip demesi sugebi isgaut,,,tu kaip ir real gyvenime bandai pati isvedziot atsakimus ,,,bet gaunas kaip  ten,,is didelio rasto isejo ,,,

295

??? kame isveldei mano pasirodyma apsiskaiciusia? as nematau to savo pasisakyvuose. o jei ir bucaiu perskaicisu daugiau nei viena knya, kaip tada? nuodeme? as jus juo nesiaiskinu, jis agresyvus, blokavau. tegul manoa, kad pasikelusi. paprastai pasikelusiomis uz nieka vadina tie vyrai, kurei antrame laikse ima reiksti pretenzijas, kodel su juo nebendrauji isvis, nepagalvodami, kad turi teise to nenoret.

296

Žodį ''pasikėlimas'' suprantama skirtingai. Nešok,nekreipk dėmesio, ignoruok komplimentus,ne duok numerio - viskas,esi pasikėlusi. Bet šitaip elgiasi mano manymu tik tie vyrai,kurie turi problemų su savimi. Nepilnavertiškumo jausmas daro žmones beviltiškais

297

Beje,teko man atrašyt į sms žinutę. Atsisakiau išgerti kavos su vyruku:) iškart buvau išvadinta pasikėlusia:)

298

nera pasikelusios tik reikia moket uzkalbint,kaip uzkalbinsi tai ir atsakys...

299

Tadai, tiesiai į dešimtuką!:)

300

Rita wrote:

Todėl ir teka mergaitės už užsieniečių. Nes Lietuviškiems princams arba pasikėlusi,arba nudėvėta arba su vaiku. Mielieji karalaičiai,žvilgtelėkite į veidrodį . Pagalvokit ar išvis esat verti bet kurios moters...

butent  , tikra tiesa big_smile