You are not logged in. Please login or register.
Active topics Unanswered topics
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Pages 1 2 Next
You must login or register to post a reply
RSS topic feed
- Rita
- Forumo Vanagas
Topic: Romanas Darbe
Dirbu offise ir nutiko taip, kad bendradarbis pakvietė į pasimatymą:) aš jį pažįstu 3 metus. Kultūringas,ramaus būdo,išsilavinęs,NEVEDĘS. Atrodo,vieni pliusai! Bet... Dirbam toje pačioje kompanijoje,ir jis vokietis... Ką dartytumėt jūs?
- nesvarbus
- Forumo Liūtas
Re: Romanas Darbe
Tai gi imk tu uzsienieti, juk lietuviai blogiausi, lietuvius apderget. Labai aktualu siuolaikinems merginoms uzsienieciai. Mazai patriotizmo, speju nevisos mamos to moke savo vaiku.
Nors palauk, gal net ir uzsienieciai kazkuo neitinka jau?:D wouu, tada cia sunkus atvejis.
- Rita
- Forumo Vanagas
jei kada nors sutiksiu lietuvį, kuris pažinos abėcėlę, bus kultūringas net nedvejosiu! + aš išsiskyrusi,tai lietuvaičiams per prasta,"nurašyta" . Bet pasireišk protingas lietuvaiti,kaip manai , darbinis romanas? O jei nenusiseks? Retai susitinkam,nes dirbam skirtinguose srityse. Bus nepatogu...:)
- Rita
- Forumo Vanagas
Būtų koks afrikietis ar musulmonas, niekada net nesvarstyčiau apie galimybę eiti:) o dabar europietis,tik nelabai patinka,kad bendradarbis...
- nesvarbus
- Forumo Liūtas
Ko tu su ta savo abecele? Geriau rasyti angliskom raidem, bet atskirti raide K nuo G. Arba gyventi ne UK.
Kulturingas kaip? Kaip turkajus liezuviu malti ir po kablais voliotis?
Darbinis romanas yra tas pats, kai vyras su zmona dirba toj pacioj imonei. Man tai jau kvepia korupcija ir hierarchija.
- nesvarbus
- Forumo Liūtas
Rita wrote:Būtų koks afrikietis ar musulmonas, niekada net nesvarstyčiau apie galimybę eiti:) o dabar europietis,tik nelabai patinka,kad bendradarbis...
Is kitos puses kuo gi trukdo, kad anas yra bendradarbis?
Aisku lievai, nes gales kabinetis, kad kiti darbdaviai ziuri i tave, pavydas. O gal uzknis kitus darbuotojus ziureti kaip darbe meilikaujat viens kitam.
- Rita
- Forumo Vanagas
Na, kiek čia skaitau,susidariau nuomonę, kad gerbiamasis esat kultūringas. Žodžiai aiškūs,be įžeidinėjomų. Nors nuomonės ir nesutinka. Aš angliškai moku rašyt ,bet ačiū už rūpestį. Hm, o jis man ne bosas,korupcijos jokios negali būti. Bet vistiek ,kažkaip nemalonu būtų... Vis dar abejoju:/
- Rita
- Forumo Vanagas
Darbe negalėsim meilikauti,kadangi darbe negali šito būti. Bet jei nenusiseks pasimatymas? Nepatogumo jausmo neišvengsime
- nesvarbus
- Forumo Liūtas
Sakot zinot ko norit, o istirktuju pati vel irodei ta stereotipa, kuris yra teisingas, nezinot ko norit, nezinot ir abejojat:)
- Rita
- Forumo Vanagas
O jūs,susipažinęs su mergina,neabejot? Taip,abejoju:) stereotipiškai šįkartą:D bet tik todėl,kad teks į vieną įstaigą vaikščioti 5 dienas per savaitę:)
- nesvarbus
- Forumo Liūtas
Abejoji visada. Tik as pvz zinau ko noriu. O abejoti tai dar nieko tokio.
- Rita
- Forumo Vanagas
Aš irgi žinau. Tiesiog paskutinius metus mylėjau darbą labiau , nei vyrus. Daug pastangų įdėjau,kad turėčiau savo stalą čia . O va bumt! Ir vyras iš mano erdvės:)
13 Reply by Nesakysiu 2013-07-16 14:42 (edited by Nesakysiu 2013-07-16 15:35)
- Nesakysiu
- Forumo Vijurkas
- Nesakysiu
- Forumo Vijurkas
Neieskok slieku asfalte ir bus viskas gerai
- Rita
- Forumo Vanagas
- Nesakysiu
- Forumo Vijurkas
Na cia ne gal o taip
- Julie
- Forumo Dalyvis
Rita wrote:Darbe negalėsim meilikauti,kadangi darbe negali šito būti. Bet jei nenusiseks pasimatymas? Nepatogumo jausmo neišvengsime
Na, nenusiseks pasimatymas ir tiek. Koks ten nepatogumas? Blogiau bus, jei jūsų darbai vienas nuo kito priklausomi. Net nepajausi, kaip bus daromos nuolaidos to net nenorint. Arba jei padraugausit ir išsiskirsit negražiai. Problemos darbe niekam nereikalingos. Nenusisisekęs pasimatymas yra mažiausias nemalonumas, kurio gali tikėtis
- Rita
- Forumo Vanagas
Va būtent ir aš taip galvoju:) dirbam mes skirtinguose sferose,net aukštai skirtingi. Bet vistiek tenka susitikti... Kalėdų vakarėliai,lifte,einant į darbą...
- Andrius
- Forumo Fantomas
is vienos puses patogu,,bet jai poto nusibodo teks kartu dirbt kentes darbas
- Rita
- Forumo Vanagas
Pages 1 2 Next
You must login or register to post a reply