561

Re: Kodel LT merginos tokios pasikelusios ?

Beviltiška čia kalbėt...:)

562

Rita wrote:

Beviltiška čia kalbėt...:)

jai skirybis negeda vistik anketoje parasyt geda..
kodel..vaikinas paziuri i anketa metus ,foto,,o tinka reiktu susipazint ,,poto pamato isiskyrusi poto dar kad vaikas ir ,,jai jau tokia teisinga ir megsti tiksluma tai kam bandyt cia isivartinet kad as dabar netekejus,,tu jau buvai istekejus ir dabar tu esi isiskyrusi,,,,

563

tinsanis wrote:
Julie wrote:
tinsanis wrote:

diskutuot apie krastutinumus idomiau nei apie savaime suprantamus dalykus..
jai butu tema apie normalia situacija kalbetume apie ja tik kas ta normali situacija?

Tai nesakau diskutuojam apie normalias situacijas smile nuobodu gi. Galima pateikti priešingą kraštutinuma ar ką tik nori, bet gi ne purvais drabstytis

cia lietuva reikia lietuviska bendravima islaikit

Šmaikštuolis :::034

564

Šiuo metu aš ne ištekėjus:) nieko neslepiu:D

565 (edited by tinsanis 2013-07-16 18:16)

Rita wrote:

deja,,,vartymaisi o bandyt juokaut pokstaut man neidomu,,nuomone pasakiau kad kalbi viena o veiksmai parodo ka kita va ir viskas

566

Kokie veiksmai? Vaikų nėra? Aš nesivartau:) vartyčiausi nieko nesuprastum

567 (edited by tinsanis 2013-07-16 18:29)

Rita wrote:

Kokie veiksmai? Vaikų nėra? Aš nesivartau:) vartyčiausi nieko nesuprastum

kokie samojai -deja  nejuokingi ir tik tau suprantami,,

568

Na nebeliktu jokios romantikos tikrai jai kas pries sueiti tai aptarinetu.Net jai ir aptarinetume vistiek 100 proc nebutume garantuotos.Zmogus gali pasikeiti...vienus vaiko gimimas suartina kitus isskiria.Gimdziusi moteris vyrui nebepatraukli pradeda dairytis i kitas iesko meiluziu....o tisani ar kas ten tu toks pataikei tiesiai i desimtuka....teisybe akis drasko....nes priesingu atveju nediskutuotum ir nebutum cia.tu neakenti svetimu vaiku...vienisu mamyciu...tu jas iskart nurasineji....pyksti ant viso pasaulio kad siai dienai yra stipriu moteru

569

Rita wrote:

Netekėjusi yra mergina/moteris, kuri niekada nebuvo ištekėjusi.

570 (edited by tinsanis 2013-07-16 18:34)

Julie wrote:
tinsanis wrote:
Julie wrote:

Šiaip pritariu. Bet net ir laiko praleidimo atveju turi būti susitarimas kas bus daroma. Nors tokie atvejai išskirtiniai, tačiau niekada nežinai ar tau nenutiks

pramogai kai susitinkama daznai uz viska apmoka vaikinas kavine filmai ar klubas na ir pan,,mergina tegu domisi saugumu,,nes vyras ramei atsikels ir iseis-tokiu atveju jai tai nutiktu kad nescia--- nesijausciau nemaloniai pasakidamas abortas ,,,

Bet aš įsivaizduoju, kad jei mergina viskuo pasirūpino ir kažkas nesuveikė (žodžiu tokia anomalija), tu vis tiek su žmogum normaliai pasišneki, pasakai ko nori, nes buvo aptarta. O ne atsistoji, pasakai, kad tai ne tavo problema ir pasiunti ją toli toli? Teisingai supratau?
Ir jei vis dėlto ji nuspręstų gimdyti, nepaisydama susitarimo ir tavo norų... Kaip tu elgtumeis tokioje situacijoje? Ar tu apskritai norėtum bendrauti su savo vaiku, net jei jo nenorėjai? Apie finansus, tai aš jau ir taip manau galiu atsakymą nuspėt. Tiesiog įdomi nuomonė. Ar tu nieko nenorėtum žinoti? (klausiu apie merginą, su kuria leidi maloniai laiką, neplanuoji nieko rimto, tačiau tai tęsiasi jau gan ilgai, o ne kokią savaitę)

na normaliai pasisneki netaip kad tas pokalbis keleta valandu tesias,,
ivairiai butu o kas cia tokio iskart pasakit ar keicias viskas jai pasakai minutes begi abortas ar kad ta pasakisi po keliu valandu pokalbio..jai pasiulai aborta tai manau viskas tuom pasakita kokie dar bendravimai?o jai ji pagimde ir ka tegu auginasi jos sprendimas,,,o apie finansus klausk kas butent?kas aisku ka gali nuspet?:)

571

kleopatra wrote:

Na nebeliktu jokios romantikos tikrai jai kas pries sueiti tai aptarinetu.Net jai ir aptarinetume vistiek 100 proc nebutume garantuotos.Zmogus gali pasikeiti...vienus vaiko gimimas suartina kitus isskiria.Gimdziusi moteris vyrui nebepatraukli pradeda dairytis i kitas iesko meiluziu....o tisani ar kas ten tu toks pataikei tiesiai i desimtuka....teisybe akis drasko....nes priesingu atveju nediskutuotum ir nebutum cia.tu neakenti svetimu vaiku...vienisu mamyciu...tu jas iskart nurasineji....pyksti ant viso pasaulio kad siai dienai yra stipriu moteru

as ant ju nepikstu nemalonios man jos ypac tos kurios pasalpu vaikosi,tik tiek
taip as ju nemegstu kodel turiu megt svetima vaika?nesuprantu kaip kai kurios sako normalu mylet ,normalu uzaugint svetima vaika,,kurioje vietoje cia normalu,,,
stipri moteris man kad vienisa jokia ji stipri,,,as ju nesureiksminu ka nori ta turi,,,

572

oi tensani tau kod desuuuuus..............................ar butinai vienisa moteris sedi namie?ne tinsani ji eina i darba vaikas i darzeli arba su aukle....su sios dienos pasalpom toli nenukeliausi....jos nera dideles tavo ziniai lietuvoj isvis nera tokio dalyko vienisos mamos pasalpa.Naslystes pasalpa yra o vienisos mamos nera.zodziu bobute pasimire ir uztai kad pasimire diedukas gauna dar prie pencijos plius pinigeliu.logikos nera.ir vienisa mama nieko bendro neturi su stiprumu.

573

oi tensani tau kod desuuuuus..............................ar butinai vienisa moteris sedi namie?ne tinsani ji eina i darba vaikas i darzeli arba su aukle....su sios dienos pasalpom toli nenukeliausi....jos nera dideles tavo ziniai lietuvoj isvis nera tokio dalyko vienisos mamos pasalpa.Naslystes pasalpa yra o vienisos mamos nera.zodziu bobute pasimire ir uztai kad pasimire diedukas gauna dar prie pencijos plius pinigeliu.logikos nera.ir vienisa mama nieko bendro neturi su stiprumu.

574

taip tu istu kuris nori susirasti manau savo amziaus ir negimdziuse  mergina.tau butu  geda savo seimai pasakyt kad turi pana su vaiku.na nors neslepi pries visa lietuva.tik mazesnis lieka merginu pasirinkimas ,nes ta ir vienisa mamyte gali buti ir grazi ir patraukli ir protinga idomi moteris

575 (edited by tinsanis 2013-07-16 18:52)

kleopatra wrote:

sklepetra as kalbu konkreciau tu kauki apie viska i viena sumesdama,man jos nemalonios ir kas cia tokio kazkas bloga?ar kad pasakau tu man nemaloni kazkuom kazkur cia yra izeidziancio nemanau,,as nekalbu apie nasles irkazka tokio,,,
na kad ir 20lt pasalpa buna ,,geriau seimunas prageria nei i pasalpa atiduoda:)

576 (edited by tinsanis 2013-07-16 18:55)

kleopatra wrote:

taip tu istu kuris nori susirasti manau savo amziaus ir negimdziuse  mergina.tau butu  geda savo seimai pasakyt kad turi pana su vaiku.na nors neslepi pries visa lietuva.tik mazesnis lieka merginu pasirinkimas ,nes ta ir vienisa mamyte gali buti ir grazi ir patraukli ir protinga idomi moteris

dabar ziurek ,,as apsimetu kad viskas gerai kaip manai bus kai gims dar vienas vaikas kaip bus su tuo nemano?manai nepasijaus ?taip moteris ji gali but ir grazi ir visa kita bet tai kas salia gali but nepriimtina -jai meluosi manai tie santykiai geri bus?
geda nemanau,,,,deja as neistu ,,kurie iesko ten negimdziusi ar kas dar,,,bet nori kazkur iseit nori dar ka nuveikt kad ir namie ramei pasibut ,,negalesi ,,labai daug kitaip kai ji su vaiku ir  mergina be vaiko su situo negali nesutikt

577

pirmiausia jau tai parodai savo isprusima ...jau vien nemandagu kalbeti sitaip su moterim

578

kleopatra wrote:

pirmiausia jau tai parodai savo isprusima ...jau vien nemandagu kalbeti sitaip su moterim

arba poziuri i ta moteri:)..

579 (edited by tinsanis 2013-07-16 19:07)

Julie wrote:
tinsanis wrote:
Julie wrote:

Bet aš įsivaizduoju, kad jei mergina viskuo pasirūpino ir kažkas nesuveikė (žodžiu tokia anomalija), tu vis tiek su žmogum normaliai pasišneki, pasakai ko nori, nes buvo aptarta. O ne atsistoji, pasakai, kad tai ne tavo problema ir pasiunti ją toli toli? Teisingai supratau?
Ir jei vis dėlto ji nuspręstų gimdyti, nepaisydama susitarimo ir tavo norų... Kaip tu elgtumeis tokioje situacijoje? Ar tu apskritai norėtum bendrauti su savo vaiku, net jei jo nenorėjai? Apie finansus, tai aš jau ir taip manau galiu atsakymą nuspėt. Tiesiog įdomi nuomonė. Ar tu nieko nenorėtum žinoti? (klausiu apie merginą, su kuria leidi maloniai laiką, neplanuoji nieko rimto, tačiau tai tęsiasi jau gan ilgai, o ne kokią savaitę)

na normaliai pasisneki netaip kad tas pokalbis keleta valandu tesias,,
ivairiai butu o kas cia tokio iskart pasakit ar keicias viskas jai pasakai minutes begi abortas ar kad ta pasakisi po keliu valandu pokalbio..jai pasiulai aborta tai manau viskas tuom pasakita kokie dar bendravimai?o jai ji pagimde ir ka tegu auginasi jos sprendimas,,,o apie finansus klausk kas butent?kas aisku

Apie finansus galiu ir neklaust, kaip minėjau. Nes juk aišku, kad jei aptarėt ir nesutinki su tuo, kad moteris gimdytų, tai ir nesiruoši finansuoti vaiko auginimo, nes tai buvo jos pasirinkimas. Ta logika man aiški. Tiesiog buvo įdomu, ar tu nenorėtum pamatyti vaiko (nežinau, gimusio, po metų, po dešimt). Juk vis tiek visą gyvenimą gyventum žinodamas, kad ta moteris jį augina (nesakau, kad tave turi sąžinė graužti).

Julie: as pasakau abortas,,man jo nereikia apie ka kalbet dar ka ji nuspres daryt,,mano atsakimas tavo reikalas,,,,manai man idomu kas bus poto ar imkim ,nejau mergina ims skambinet man reikia paramos ar nori pamatyt vaika nes as pagimdziau? ,,tavo sprendimas,,tavo gyvenimas,,,kam dar pranesinet kazkokia informacija?
ne nenoreciau,,ir nesidomeciau ka ji dare toliau,,,as pasirinkima jau padariau pasakidamas tame pokalbyje:) ir islaikit ar kazka pan,tikrai ne,,kalbu jai tai buvo pramogos atveju,,jai gyvenai kartu isiskyrei manau normalu padet islaikyt

580

Julie wrote:

Man rodos anksčiau (gal prieš 9-10 metų, kai Lietuvoje gyvenau) ir merginos mielos buvo ir vaikinai paprastesni. O dabar, toks jausmas kad žmonės išsigimsta. Moterys, matai, pačios užsidirba, save išlaiko, vyras joms nereikalingas, nes jos viską pačios gali padaryt... žodžiu vyriškėja... O vyrai.. jiem iš tiesų nelieka vietos visuomenėje... ir vaikus tos moterys pačios auginasi, vyrai gi kiaulės... Visi šūkauja apie lygias teises, kurių realiai niekada nebus ir manau jų nereikia... Gal aš senamadiška, bet noriu, kad vyras liktu vyru, o moteris dama. Kad vyras leistų moteriai pasijausti gležna ir kartais silpna, tuo tarpu moteris nesumenkintų jo vyriškumo ir kartais paglostytų jo savimeilę...

Tiesa, Rita, minėjai, jog vyrui nereikia išlaikyti moters vaiko, nes ji pati jį išlaiko. Gal nereikia, kol į pasimatymus vaikšto. Tačiau nutarus kurti gyvenimą kartu, tikrai reikia. Ir auklėti reikia, ir bendrauti, ir išlaikyti. Antraip tai - ne santykiai ir namuose visuomet bus du frontai.

Vyrai kiaules nes? Visi? Tai kaip jausies jei visi prades teigti, kad visos merginos kales? Todel neapibendrinkim visus. Tarp visu lyciu yra savu minusu. Auginti vaikus vyrai nori, ypac savo. O koks man tolkas auginti svetima vaika, kuriam nejausiu nieko tevisko?  Del savimeiles cia irgi idomiai, tik nereikia kalbeti,kad visi yra savimylos, jetau, kaip jus megstate subendrinti visus.