Re: Ar ĮMANOMA čia susipažinti rimtiems santykiams
vylte wrote:Aiste, apsispresk, nes kitoje temoje rasai, kad vienisa esi, o sitoj vyra turi, kaip suprast?
as visada uz savo vyra visom keturiom, net jei tris metus gyvenam skirtinguose miestuose
as visada ji palaikysiu, o jis mane
taip buvo ir bus kol mirtis isskirs, cia man atsibodo buitine rutina, todel sumaniau pakeisti idomiau viska
ir labai i nauda isejo
net labai
vel pasikartosiu, as gal ir jauciuos kartais vienisa, nes po darbu uzsimanau kokios siltesnes nei sunaus rankos palei galva, bet ne viena esu, nes bet kada galiu vyra prisiprasyt atlekt, arba pati sest i masiniuka ir nulekt, ka ir padarysiu artiiausiu metu, nes senai laikas tevus aplanky Vilniuje ir vyra, kuris irgi darboholikas juodas
tai vat visgi ne viena, bet vienisumo savokos neatsisakau, bet mane tas zavi, - tureti garantuotai - ir negaleti paliesti kai uzsimanai - tuo pat metu...zadina aistra didesne
Palauk, atsibos tau buitine rutina kai noresis jaunesnio:D Tik dar kelis metelius palauk:D
Tai kas trukdo jums susitikineti? Biznierius vyras ir zmona, o nuvaziuot vienas pas kita negali:DDDD
Pailseti nuo vyro? Nes nuo kompiuterio zmogus nepailsi o kaip tik pavargsta.