Topic: novegija
gal aciras zmoniu givenanciu aplink stvangeri laisvalaiki praleis
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Pasaulio Lietuviai → novegija
gal aciras zmoniu givenanciu aplink stvangeri laisvalaiki praleis
cia merginos is stavangerio visos pasikelusios su lietuvaiciai nebendrauja ir nesusitikineja, taigi gali buti ramus
Tai su kuo jau tos mūsų tautietės susitikinėja?:D
Novegija:-) :-) :-)
stavangeris kaip koncentracijos stovykla su linksmybem,,,
Alesunde rasta bendratautieciu,laisvalaikio praleidimui ??
kaskas naujo
Buciau mergina ir man parasytu taip - "gal aciras zmoniu givenanciu aplink stvangeri laisvalaiki praleis" tai su mielu noru ir toliau gyvenciau vienisa su vibratoriu
Cristiano tu saunuolis, skaitai merginu mintis
yra kas trondheime gal :?
Sveiki,gal kas galetu pasiulyti darbo vieta Norvegijoj ,zinoma ne uz dyka.Rasykit i saulenas10@gmail.com
Gal kas Arendale is merginu yra?
bet tai idomei cia jus kiti panos pasikelusios ir tt su manim visos kiek esu mates lietuvaiciu bendrauja, tai gal cia ne ju problema, ziurekit problemu savy nes jos ir gali pasakyti kad mes tik vieno tenorim nu krc.. ziurekit kaip patys elgiates ir tada ziuresim ar jos tikrai pasikelusios
bet tai idomei cia jus kiti panos pasikelusios ir tt su manim visos kiek esu mates lietuvaiciu bendrauja, tai gal cia ne ju problema, ziurekit problemu savy nes jos ir gali pasakyti kad mes tik vieno tenorim nu krc.. ziurekit kaip patys elgiates ir tada ziuresim ar jos tikrai pasikelusios
Dennis'ai, gal paprasčiausiai ne visi gali pasigirti tokiais išoriniais parametrais, kokius turi pats )
Beje, nusiimk tas kumštines pirštines, nes proto parametrų jos nepadidina )
Diskusijų forumas → Pasaulio Lietuviai → novegija