681

Re: Ar vaikinai turi mokėti už savo paneles kavinėse ar kur kitur?

viskas normalu drauge pazistama galima ir pavaisint ir tame bedos ar net klausimas nekyla,bet yprottis prasinet ir kaukt kad tu privalai,,pirma atrodyk taip kaip privaloma,ne vien apie isvaizda kalbu,,turek ta verte,,nereikes nei prasyt vyras pats pavaisins pakvies,,,

682

Jei turi pinigu moki, jei neturi nemoki. Paprasta

683

Marius wrote:

Jei turi pinigu moki, jei neturi nemoki. Paprasta

o poto bliauna didzioji dauguma kad barakudos uzpuole,,:D:D:D:D
tai vargsai uzsienieciai neturi tokiu atveju pinigu nes moka per puse(isimtinais atvejais ar pagal susitarima gali apmoket kuris kviecia ir pan,,visokiu niuansu buna),,,as net nezinojau kad lietuva tokia turtinga salis ,,ech koks as,,,kam man tos kitos salys,,,:)))paprasta...nuperki kebaba ir tuom parodai kad uzdirbi smile kad sugebi parnest-"sumedziot"maista i namus,,,

684

Tai kaip suprantu, vyrai sako, kad neprivalo, merginos, kad privalo? big_smile

685

apskritai is kur atsirado tas - ''privalo''? Nu jei moteris nevaisinga, tai jinai vistiek per jega privalo gimdyti?
tai kodel reikia moketi merginai jei jinai to neverta, akytes parodzius jau iskart galvoja likerio su kavute uz pora simtiniu gaus.

686

Šarūnė wrote:

Tai kaip suprantu, vyrai sako, kad neprivalo, merginos, kad privalo? big_smile

matai vyras iprates moket uz pramogas ir daiktus tad jai jis moka daiktas ar pramoga yra jo,,
merginos nemoka,vienos neturi pinigu ,kitos geriau natura ar pan,mainais atsiskaitys,,dar kitos megsta tesiog prasinet,paziuri kad buomzai nedirbdami ir pavalge ir isgere tai ir pacios bando,,,

687

gydyk galva, nevisproti.

688

Erikutea wrote:

gydyk galva, nevisproti.

sergi ?aciu kad perspejai,,bet jai ir nesirktum ar nenesiotum kokios ligos,,man tu negrazi visom prasmem,,,tad nurasyta,,,

689

o jai konkreciai atsakinet i tema ar turi uz  SAVO paneles moket,,jai panele DUODAtaip jai ne ,,,hm,,pili i baka kuro i masina su kuria nevaziuoji,,:)

690

Eilinis ismastymas-nemaisykit barakudu su normaliom.Visada pirma karta moteris susimokes bent uz save,o toliau pagal bendravimo lygi...

691

Eilinis ismastymas-nemaisykit barakudu su normaliom.Visada pirma karta moteris susimokes bent uz save,o toliau pagal bendravimo lygi...

692

tinsanis wrote:
Erikutea wrote:

gydyk galva, nevisproti.

sergi ?aciu kad perspejai,,bet jai ir nesirktum ar nenesiotum kokios ligos,,man tu negrazi visom prasmem,,,tad nurasyta,,,

shut up, fucking idiot

693 (edited by tinsanis 2013-08-16 21:29)

Erikutea wrote:
tinsanis wrote:
Erikutea wrote:

gydyk galva, nevisproti.

shut up, fucking idiot

mesyte kodel nervojies?google verteju naudojais rasydama angliskai,,vargse lietuvaite,,kokia tavo ateitis?uz maista duosi:D:D:D ar jau davei:D:D:D
kas taip plaukus sulaize.pigus gelis is maximos big_smile...

694

tinsanis wrote:

OLa  jai 35m  na is isvaizdos negaleciau sakit kad tiek na 28-32m
nemanau kad ji islepinta seip isteriska vargse lietuvaite,kuri gauna savo alga ir galvoja kad yra tobulumo virsune,,reikalausiu ir gausiu,,:)
i viesuma nelabai pasirodysi ,kazka minejo apie vaikus su tokia vaikai ,,,kuris jau taip labai to noretu,,,man ji paprasaika-nes neturi litu pati apsirenkt laukia nukainojimo o poto ateina cia pasirodyt o as turiu ,,nemanau kad ka jau  turi,,net paprasciausios isvaizdos,ziuriu foto:kazkoks skuduras ant jos ,plauku spalva kaip ir sukuosena istikro ziauri,kaip jau minejo kazkas pres tai krutine tikrai nekas-papildoma investicija,na viskas ok butu bet viska sudejus perdaug trukumu,,,kad butu verta investuot ,yra 99,99%grazesniu merginu lietuvoje,

O as matau, kad tu seniai nedraugauji su veitrodziu ir tavo mintys bei jas generuojancios smegenys yra labiau nudevetos nei tavo sena apdulkijus maike bei klauno kelnes nesistebiu, kad su tokia isvaizda ir mastymu realiam gyvenime demesio is merginu nesulauki, be lieka tik su luzeliais i vienus vartus musti.

695 (edited by tinsanis 2013-08-16 21:55)

OLA wrote:
tinsanis wrote:

nemanau kad ji islepinta seip isteriska vargse lietuvaite,kuri gauna savo alga ir galvoja kad yra tobulumo virsune,,reikalausiu ir gausiu,,:)
i viesuma nelabai pasirodysi ,kazka minejo apie vaikus su tokia vaikai ,,,kuris jau taip labai to noretu,,,man ji paprasaika-nes neturi litu pati apsirenkt laukia nukainojimo o poto ateina cia pasirodyt o as turiu ,,nemanau kad ka jau  turi,,net paprasciausios isvaizdos,ziuriu foto:kazkoks skuduras ant jos ,plauku spalva kaip ir sukuosena istikro ziauri,kaip jau minejo kazkas pres tai krutine tikrai nekas-papildoma investicija,na viskas ok butu bet viska sudejus perdaug trukumu,,,kad butu verta investuot ,yra 99,99%grazesniu merginu lietuvoje,

O as matau, kad tu seniai nedraugauji su veitrodziu ir tavo mintys bei jas generuojancios smegenys yra labiau nudevetos nei tavo sena apdulkijus maike bei klauno kelnes nesistebiu, kad su tokia isvaizda ir mastymu realiam gyvenime demesio is merginu nesulauki, be lieka tik su luzeliais i vienus vartus musti.

as nedraugauju su daiktais kaip pvz tu su vibratoriu:)
ak ta mano maike ir kelnes ,,kaip matai as  ten ne i teatra ejau o kai karstis 30 kap nori kad apsirenkciau(kelnes audimo,,maike krepsinio megejo dovana)??oipamirsai tapkes paminet:) jos is viesbucio vienkartines,,,(primena tave:)beja ten kur foto daryta tokia salis yra singapuras kita foto sardinija(italija)esi buvusi? merginu demesio man uztenka,,vs dar lietuvoje-delto pikta?:) ar deltos maikes is uzuolaidos ar stalteses?nebuk tokia pikta nes krutine visai sunyks:):)

696

Vibratoriaus neturiu bet tau jo tikrai reiketu prie to pacio ir veitrodi isigyk. Man tikrai ne idomu kur tu ten buvai ir ka matai ir ka devejai, tikrai nesiruosiu dalintis su tavim kelioniu ispudziais. Zemindamas ir tyciodams is merginu cia parodai savo vyriskuma tai ka tu cia veiki jai toks kietas dabar turetum tratintis su merginomis o ne cia kiurksoti.

697

OLA wrote:
tinsanis wrote:

698

Tinsaini-nuimk gaza...pats ne grazuolis...neizeidinek merginu ir nesielk kaip...

699 (edited by tinsanis 2013-08-16 22:42)

ausra wrote:

Tinsaini-nuimk gaza...pats ne grazuolis...neizeidinek merginu ir nesielk kaip...

o kam vyrui grozis ,,svarbu kad ta grozi galima nupirkt kalbu apie grazius daiktus ir pan,,:) buk gerute neaiskink ka man daryt as tau nesakysiu kur eit..galiu elgtis kaip tinkamas,su daiktais kurie nachaliskai sugeba prasinet ,ar siuo atveju pacios liezuvio nevaldo(nereiktu uzmirst lygios teises)taipkad neisijausk i moters vaidmeni ,,,ta prasme,,kad jai esi moteris viskas galima,,,

700

OLA wrote:

Vibratoriaus neturiu bet tau jo tikrai reiketu prie to pacio ir veitrodi isigyk. Man tikrai ne idomu kur tu ten buvai ir ka matai ir ka devejai, tikrai nesiruosiu dalintis su tavim kelioniu ispudziais. Zemindamas ir tyciodams is merginu cia parodai savo vyriskuma tai ka tu cia veiki jai toks kietas dabar turetum tratintis su merginomis o ne cia kiurksoti.

kalbi daugiskaita big_smile tyciotis zemint,,kam man to reikia gyvenimas daugiau pazemins nei as,,,neskubek rasyt klaidas darai,,ar rankos dreba ar nervojies:)
ok as pirksiu veidrodi kai tu pradesi nesiot krutine sutariam:)?