181

Re: Ar ĮMANOMA čia susipažinti rimtiems santykiams

Aistė wrote:
vylte wrote:

Aiste, apsispresk, nes kitoje temoje rasai, kad vienisa esi, o sitoj vyra turi, kaip suprast?

as visada uz savo vyra visom keturiom, net jei tris metus gyvenam skirtinguose miestuose smile as visada ji palaikysiu, o jis mane smile taip buvo ir bus kol mirtis isskirs, cia man atsibodo buitine rutina, todel sumaniau pakeisti idomiau viska smile ir labai i nauda isejo smile net labai smile vel pasikartosiu, as gal ir jauciuos kartais vienisa, nes po darbu uzsimanau kokios siltesnes nei sunaus rankos palei galva, bet ne viena esu, nes bet kada galiu vyra prisiprasyt atlekt, arba pati sest i masiniuka ir nulekt, ka ir padarysiu artiiausiu metu, nes senai laikas tevus aplanky Vilniuje ir vyra, kuris irgi darboholikas juodas smile tai vat visgi ne viena, bet vienisumo savokos neatsisakau, bet mane tas zavi, - tureti garantuotai - ir negaleti paliesti kai uzsimanai - tuo pat metu...zadina aistra didesne smile

Palauk, atsibos tau buitine rutina kai noresis jaunesnio:D Tik dar kelis metelius palauk:D
Tai kas trukdo jums susitikineti? Biznierius vyras ir zmona, o nuvaziuot vienas pas kita negali:DDDD
Pailseti nuo vyro? Nes nuo kompiuterio zmogus nepailsi o kaip tik pavargsta.

182

taip, cia toks sprendimas ir buvo priimtas, kad neuzknistume vienas kito smile as galiu gyvent bet kur, jis ne, as su savo specialybe galiu migruot belen kur, jis nelabai smile
nuvaziuot galim bet kada, bet abiems - laikas pinigai, nes kaip bepaziuresi, iseigines turi dvi dienas, is ju tektu praleist kaip min 6 valandas kelyje smile gaila tu sesiu valandu kiekvienam savaitgaliui smile
todel kas antra susitinkam smile
ir norma smile

nesvarbus wrote:
Aistė wrote:
vylte wrote:

Aiste, apsispresk, nes kitoje temoje rasai, kad vienisa esi, o sitoj vyra turi, kaip suprast?

as visada uz savo vyra visom keturiom, net jei tris metus gyvenam skirtinguose miestuose smile as visada ji palaikysiu, o jis mane smile taip buvo ir bus kol mirtis isskirs, cia man atsibodo buitine rutina, todel sumaniau pakeisti idomiau viska smile ir labai i nauda isejo smile net labai smile vel pasikartosiu, as gal ir jauciuos kartais vienisa, nes po darbu uzsimanau kokios siltesnes nei sunaus rankos palei galva, bet ne viena esu, nes bet kada galiu vyra prisiprasyt atlekt, arba pati sest i masiniuka ir nulekt, ka ir padarysiu artiiausiu metu, nes senai laikas tevus aplanky Vilniuje ir vyra, kuris irgi darboholikas juodas smile tai vat visgi ne viena, bet vienisumo savokos neatsisakau, bet mane tas zavi, - tureti garantuotai - ir negaleti paliesti kai uzsimanai - tuo pat metu...zadina aistra didesne smile

Palauk, atsibos tau buitine rutina kai noresis jaunesnio:D Tik dar kelis metelius palauk:D
Tai kas trukdo jums susitikineti? Biznierius vyras ir zmona, o nuvaziuot vienas pas kita negali:DDDD

183

jaunesniu aplink pilna isvis...vanagai bliamba, paziuri, kad dar normoj atrodanti bobelka, plius kazkaip saugiau gyvena, namai, verslas ar pan, tai suka ratus aplink...aibes tokiu jauneliu, nedomina smile nu pilna bliamba.. tik tokei siaip ir yra paskutinius pora meteliu , jei apie siuos puslapius snekti smile

nesvarbus wrote:
Aistė wrote:
vylte wrote:

184

Kam tau vyras jei uzknisat vienas kita ir nutaret pagyventi vienas nuo kito?

185

Gal ir įmanoma, bet sunkiai. Bent jau aš per tiek daug laiko kiek esu prisiregistravus tokiuose socialiniuose portaluose kaip šis, ėjus į susitikimus tai tik nusivildavau. Kartais situacija būdavo tragiškai baisi, o kartais tiesiog pabendravus pasimatydavo kad tai ne tavo žmogus. Galbūt reikia laiko pažint vienas kita, bet bent jau tokiuose portaluose kaip šis tai drįsčiau abejot ar išvis įmanoma rast vyrų kurie ieškotu , ypač čia, būtent rimtų santykiu. Taigi kantrybės ir noro iš tikrųjų susipažint trukdavo iš kitos puses, o ne iš mano. Aišku galiausiai ir man ta viltis išblėso ir dabar jau nebesitikiu nieko, susitinku tik tam kad prastumt laiką.

186

Yo te esperare wrote:

Gal ir įmanoma, bet sunkiai. Bent jau aš per tiek daug laiko kiek esu prisiregistravus tokiuose socialiniuose portaluose kaip šis, ėjus į susitikimus tai tik nusivildavau. Kartais situacija būdavo tragiškai baisi, o kartais tiesiog pabendravus pasimatydavo kad tai ne tavo žmogus. Galbūt reikia laiko pažint vienas kita, bet bent jau tokiuose portaluose kaip šis tai drįsčiau abejot ar išvis įmanoma rast vyrų kurie ieškotu , ypač čia, būtent rimtų santykiu. Taigi kantrybės ir noro iš tikrųjų susipažint trukdavo iš kitos puses, o ne iš mano. Aišku galiausiai ir man ta viltis išblėso ir dabar jau nebesitikiu nieko, susitinku tik tam kad prastumt laiką.

Yra tu vaikinu, kuriems ne vien ta lova rupi. Jau gana jums visur kisti ta lova.

187

aha labai isrankus vyrai, tai aisku, kad ir beveik ner sansu antra puse rasti cia. anksciau tai buvo kitaip dar buvo rimtesniu ir atrasdavo zmones vieni kitus sau i poras, o kuo toliau tuo blogesne situacija. vyrai iesko princesiu, kai patys tuo tarpu baisesni uz velnius big_smile

188

As manau, kad rasti kazka rimto cia yra tikrai imanoma, nes maciau cia nemazai vaikinu ir merginu berasanciu, kad iesko rimtu santykiu smile aisku, pasitaiko visko, taciau juk nevisi vaikinai vienodi smile o ir pati esu dar nusiteikusi rasti vaikina rimtiems santykiams wink

189

Jei yra rimtų merginų prisiregistravusių, tai kodėl neturėtų būti vaikinų.. Logikos tokiuose teiginiuose kaip ir nerasta.. smile O kad dideli kriterijai, manau pas visus jie dideli, neišskiriant kažkokios lyties, gi sau norime geriausio smile

190

As ir nieko nerasiau, kad nera rimtu vaikinu prisiregistravusiu smile tik parasiau, kad yra tokiu ir tiek smile na o kriterijai tiesa, cia visu labai auksti, taciau manau, kazka sau tinkamo tikrai imanoma rasti, juk tobulu zmoniu nera, visi turim tiek privalumu, tiek trukumu smile

191

Erikutea wrote:

aha labai isrankus vyrai, tai aisku, kad ir beveik ner sansu antra puse rasti cia. anksciau tai buvo kitaip dar buvo rimtesniu ir atrasdavo zmones vieni kitus sau i poras, o kuo toliau tuo blogesne situacija. vyrai iesko princesiu, kai patys tuo tarpu baisesni uz velnius big_smile

Pati gal princese, kad tokia jau super isranki? Susimastyt irgi deretu jei nori princo, ar noretu princas taves.

192

Mano nuomone tokia, maziau kriteriju vienas kitam, maziau gyvenkit su roziniais akiniais ir maziau naivumo. Bent tada vertinsit ir paprastuma ir suprasit kaip lengva bendrauti. Nes kriterijais tukstantiniais tikrai taip ir busit visi nepatenkinti-os.

193

Kiek pastebėjau, merginos, kurios dažniausiai verkia, kad neįmanoma nieko rasti, pačios dažniausiai būna šaltos ir abejingos. Iš esmės visada nuo savęs reikia pradėti.

194

Demesio, merginos, jeigu jus esate 17-30m., graziai atrodote mokate anglu, vokieciu arba suomiu kalba ir ieskote tikro vyro, turiu jums gera pasiulyma! 37m. Suomijos pilietis, gyvenantis ir dirbantis Lietuvoje, iesko sau merginos rimtiems santykiams, kuri galetu tapti jo zmona. Daug dirbantis, verslu uzsiimantis vyras, gero charakterio, labai pasiturintis, protingas ir idomus zmogus. Iesko sau paprastos merginos, gali buti ir is kaimo, kuri rupinsis juo, jo namais, gales dirbti pas ji kompanijoje, daug keliauti kartu. Jeigu sudomino - pararasykite man apie save, atsiuskite nuotrauku.

195

Elle wrote:

Demesio, merginos, jeigu jus esate 17-30m., graziai atrodote mokate anglu, vokieciu arba suomiu kalba ir ieskote tikro vyro, turiu jums gera pasiulyma! 37m. Suomijos pilietis, gyvenantis ir dirbantis Lietuvoje, iesko sau merginos rimtiems santykiams, kuri galetu tapti jo zmona. Daug dirbantis, verslu uzsiimantis vyras, gero charakterio, labai pasiturintis, protingas ir idomus zmogus. Iesko sau paprastos merginos, gali buti ir is kaimo, kuri rupinsis juo, jo namais, gales dirbti pas ji kompanijoje, daug keliauti kartu. Jeigu sudomino - pararasykite man apie save, atsiuskite nuotrauku.

Teisingai, visas uz uzsienieciu atiduokit:D Toks skelbimas man isvis primena kazkokia tai prekyba zmonemis, dar neaisku koks tas suomis, jei paciam 37 o iesko nuo 17.

196

visu p[irma prie ko cia rimtai jiuk galima ir seip o paskuj bus matyti ,dar ir kaip imanoma  iki siol yra zmoniu sukiuriais puikiai bendraujame  ,nu jau kokie 8metukai  o dar daugiau del tarp pusavio sutarimu tik seip , internetas ir ieskok.lt  bent jau uz save tikrai galiu piniga statyti  ,daug ko gero  turiu savije

197

Čia toks paradoksas - renkamės pagal foto ir kaip tyčia gaunasi, kad su gražiais (-omis) net nėra apie ką kalbėti. O juk žmogus turi traukti viskuo...

198

nemanau

199

Gal ir būtų įmanoma, jei tiek moterys, tiek vyrai neieškotų princo ar princesės.

200

Aišku, kad įmanoma, jeigu papulsi ant žmogaus, su tokiu pat tikslu.