You are not logged in. Please login or register.
Active topics Unanswered topics
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Pages Previous 1 2 3 4 5 6 7 Next
You must login or register to post a reply
RSS topic feed
- Vitalijus, 19
- Forumo Vanagas
Re: Alfa Romeo vs. Audi
nu pameginsiu dabar paaishkint,man tj paciam zhaliam automobilistui tj tos padangos niekuo ten nesiskiria,krc o ten (egzotikoj) pasake,kad ant tu lietnyku man jokios standartines padangos netinka. nes ten jei gerai supratau kur krashtas lietnyko yra tas pats rantas kazhkox kitox,nu wnz... todel ir klausiu kas cia gali but,nes su kuo pakalbi visi i metaloloma siulo tuos lietnykus stumt ir kitus imt.
- Vitalijus, 19
- Forumo Vanagas
tj tjp ir bus,bet sudomino mane cia su tais lietnykais
- Gintaras, 23
- Forumo Karalius
o kaip tu iki siol vazinejai?
- GT
- Forumo Karalius
Nu as apie N15 ir N16 neka ismanau..nes arciau kaip per metra prie ju nebuves..:D Siaip N15 man minusas isvaizda bet cia jau asmeniskumai..O N16 tai beabejo ir grazus ir t.t.. Ir dar modelis N15 tikrai ne 97 tik tavo masiniukas 97gimimo, ta norejai pasakyt ane?:D
- GT
- Forumo Karalius
Vitalijus, 19 wrote:tj tjp ir bus,bet sudomino mane cia su tais lietnykais
Tu nuejes paskaityk visus uzrasus ant disko ir ant padangos..Nes nelabai aisku..Parasyk tuos uzrasus cia..:D
- Vitalijus, 19
- Forumo Vanagas
tewas iki shiol vazhinejo bet su barabanais,ash kai pasiemiau ta silke lietus uzhdejom (buvo su padangom prie mashinos) ir sudrozhiau,tj ir sumasciau pasikeist gumas
- Vitalijus, 19
- Forumo Vanagas
Tomas, 26 wrote:Vitalijus, 19 wrote:tj tjp ir bus,bet sudomino mane cia su tais lietnykais
Tu nuejes paskaityk visus uzrasus ant disko ir ant padangos..Nes nelabai aisku..Parasyk tuos uzrasus cia..:D
silke grysh ish miesto ir nurashysiu
- Gintaras, 23
- Forumo Karalius
Tomas, 26 wrote:Nu as apie N15 ir N16 neka ismanau..nes arciau kaip per metra prie ju nebuves..:D Siaip N15 man minusas isvaizda bet cia jau asmeniskumai..O N16 tai beabejo ir grazus ir t.t.. Ir dar modelis N15 tikrai ne 97 tik tavo masiniukas 97gimimo, ta norejai pasakyt ane?:D
modelis isleistas 95 bet maniske tarp paskutiniu leistu (gamyba baigta berods 98) tad ir problemu daug pasalinta. Be to sri aka sss sugebejo be jokiu Neovvl ir visokiu vtec analogu pasukti simtuka arkliu is kazkokio 1,6 (analogiskai 2l mazdos 626 issuka). Bet kokiu atveju technologiskai ji nera stebuklas (isskyrus n1 specifikacija su 1,6 neo vvl varikliu issukanciu iki 200 ag)
- Vitalijus, 19
- Forumo Vanagas
Ronal 150TRx390 Kba40490 39514,052 (lietnykai,viska ka radau ta ir nurashiau)
Michelin TRX 220/55 VR390
Dunlop TD SP SPORT D40 TD 230/55ZR390
- GT
- Forumo Karalius
Vacia viskas aisku VR390 ir ZR390 tas 390 yra nestandartinis spindulys..Tokias tik Dunlop ir Michelin tik ir gamino kazkada..:D
Dabar prisimenu kad ir pas pazystama buvo panasus skaiciai.:D
I skupke Ronalus, arba bandyk isdurint parduok papigiai kamnors, vis brangiau nei skupkei bus..:D
- Vitalijus, 19
- Forumo Vanagas
bet tj blyn kai liewai tada...liotai tj grazhus tokie...
- Gintaras, 23
- Forumo Karalius
Vitalijus, 19 wrote:bet tj blyn kai liewai tada...liotai tj grazhus tokie...
tai juos turekis, atminciai ;]
- Vitalijus, 19
- Forumo Vanagas
kambary ant sienos pakabint nebent abejoju ar kas juos pirktu,nebent kaip aliumini...
- Vitalijus, 19
- Forumo Vanagas
o ka patartumet ant silkes uzhdet? nu lietnykus ta prasme,tj proto ribose(cia del kainos)
- GT
- Forumo Karalius
O uz kokia max kaina nori su padangom ar be?
- Vitalijus, 19
- Forumo Vanagas
net nezinau jei rimtai. aishku su padangom,ghm... nu silke verta 1500lt nu tj... ka ash zn... kainu nelabai zhinau tj nusipezet nenoriu
- GT
- Forumo Karalius
Va tokie mazdaug su padangom padroztom 4vnt butu gal 300Lt..:D
Siulau tik originalius Audi c3 imt nes kitiem dar gali nusipirkus reiket kist pinigelius uz visokius ten tekinimus..O siaip labai nelaiku sugalvojai, nes siuo metu lietu ratu kainos pacios auksciausios..:D
- Vilius, 20
- Forumo Vanagas
Tomas, 26 wrote: Va tokie mazdaug su padangom padroztom 4vnt butu gal 300Lt..:D
Siulau tik originalius Audi c3 imt nes kitiem dar gali nusipirkus reiket kist pinigelius uz visokius ten tekinimus..O siaip labai nelaiku sugalvojai, nes siuo metu lietu ratu kainos pacios auksciausios..:D
vieni man labiausiai patinkančių ratų, pigūs, tvirti, dailūs, paprasti, tik šveičiaisi sunkiai:)
- GT
- Forumo Karalius
Gintaras, 23 wrote:o ka rase? pas mane namie tik fhmai metosi )))) gal gali nuskanuoti straipsni?
Va cia straipsniai apie Almera ir dar keletas visiems manau idomiu..:D
Pages Previous 1 2 3 4 5 6 7 Next
You must login or register to post a reply