mergina ir turi buti savanaude mes merginos kovojam kad viskas butu mums ,musu seimai, musu vaikam ir vyram jug taip geriau sau nei kitam taigi as savanaude ir ka :DDD
Tada nesistebek jei ateityje tavo vyras begios i kaire nuo taves. Tada susimastysi del savo savanaudiskumo.
Savanaudiskumas turi buti tik tada jei kazkas blogo padare, bet ne tada kada vienas bando graziuoju, o kitas zmogus iskart savo ego rodyt, tai tiesiog pasako apie kulturos nebuvima.
As pvz nekovoju, kad viskas butu tik man, ir kalbek tik uz save o ne visus. Jei yra geri zmones aplink, tai man nesunku pasidalinti su jais kazkuo. O nuo tokios nuomones merginu kaip tavoji, begti tolyn nuo tokiu..
Kad viskas butu jums kovokit, tik pagalvokit ar pacios to vertos ir kiek savo pastangu idejot, kad kazka pasiekti be vyto pinigines
tokio atsakymo nesitikejau
gyvenu viena auginu dukryte ir daug ko pasiekiau viena su savo savanaudiskumu pasiekiau kad mano dukryte turetu viska ir mane vaikinas paliko kai tik pastojau ne todel kad as savanaude o nenorejo atsakomybes as jam daviau viska o jis man nieko ir nereikejo man niekad jo pinigines niekad neprasiau jo nieko mes galime dalintis daiktais o ne zmonemis jai man brangus zmogus as juo nesidalinsiu ir busiu savanaude as ir nesakiau kad kovoju kad butu viskas tik man as sakiau as kovoju uz savo seima uzmus jai tu dar neturi brangaus zmogaus gal tu dar to nesupranti ....