161 (redagavo gedukas 2013-08-31 17:15)

Re: Merginos yra savanaudes

Nusikopink savo pasisakymus ir paskaityk praėjus penkmečiui manau kad bus linksma ne tik tau bet ir tavo draugams  žinoma jei tik tokiu yra.Kalbant i tema savo nuomone pasakiau anksčiau nors šiaip temos pavadinimas nei tvora nei mėta.
P.S.Apie sovietmeti tu kaip ir aš žinai tik iš vadovėliu ir iš močiutės pasakojimu.Taip kad nelygink gyvenime to ko nežinai.

162

gedukas parašė:

Nusikopink savo pasisakymus ir paskaityk praėjus penkmečiui manau kad bus linksma ne tik tau bet ir tavo draugams  žinoma jei tik tokiu yra.Kalbant i tema savo nuomone pasakiau anksčiau nors šiaip temos pavadinimas nei tvora nei mėta.
P.S.Apie sovietmeti tu kaip ir aš žinai tik iš vadovėliu ir iš močiutės pasakojimu.Taip kad nelygink gyvenime to ko nežinai.

Ismok bent nuotrauka ikelti i anketa, tada ir patarinek.

163

Nuotrauka ikelti manau yra nesunku bet tinkamai nusifotkinti kai kam misija neimanoma.:::608

164

Rasyt irgi galetum ismokti. Kaip koks 12 metis dabar rauniesi:) Nesigilinsiu i diskusijas su tavim ''isminciau''.

165

O yra ant ko rautis mokytojau

166

to OLA
ko tu ardaisi per visa foruma? demesio truksta? atvesk truputi...

167

to OLA
ko tu vadini dauguma vyru pusprociais ir bukaprociais? tau tik uzsienieciai geri? o lietuviai pusprociai ir bukaprociai? tai ko po lietuviskus forumus landzioji?

168

Būna juk,tiesiog nelaimingų žmonių... Jei realybėje savęs nerealizuoji,internete ohoho koks vyriškumas! Visi turim savų širdies sopulių,bet ... Sugebėt nebūt nelaimingu bambekliu ne visiems išeina:)

169

Rita parašė:

Būna juk,tiesiog nelaimingų žmonių... Jei realybėje savęs nerealizuoji,internete ohoho koks vyriškumas! Visi turim savų širdies sopulių,bet ... Sugebėt nebūt nelaimingu bambekliu ne visiems išeina:)

ypac merginu,,nerandanciu kas jas islaikys:)

170

turkai, vokieciai, svedai tokias problemas is dalies issprendzia smile

171

Ramūnas parašė:

to OLA
ko tu vadini dauguma vyru pusprociais ir bukaprociais? tau tik uzsienieciai geri? o lietuviai pusprociai ir bukaprociai? tai ko po lietuviskus forumus landzioji?

Kokia  aplink  draugija,tai  ir  atrodo  ,kad  visas  pasaulis  yra  toks.Nes  perskaičiusi  ,kad  merginos  rašo  dauguma  vyrų  yra  bukapročiai,vyrai  ,kad  moterys  barakūdos  ir visokios  K .Pamasčiau  kiek  mano  aplinkoje  yra  tokių.Na  gal  vienas  kitas ,o  šiaip  giminių  ir  pažystamų  rate  dauguma  protingų  ir  atsakingų .Žinoma  namų  be  dūmų  nebūna ,pasipyksta  ir  jie ,gal  tai  kova  dėl  valdžios? Kai  patenku  į  kokį  ginčą ,tai  dažnai  ir  pakomentuoju  ,ko  jūs  dar  norite  vienas  iš  kito,abu  darbštūs ,atsakingi  ,be  žalingų  įpročių ,gal  pasiilgote  girtuoklių  ar  tinginių  ant  sprando ? Pradeda  juoktis  ir  sako  be  ginčų  ir  gyventi  bus  nuobodu.
Taip  kas  ką  norime  matyti  tą  ir  matome. Ko  daugiau  Alfonsiukų  ar  Barakūdų  ,Tai  čia  niekas  nenustatys.Bet  gerų  žmonių  tikrai  yra daugiau,jei  čia  gyventų  vien  tinginiai  ir  alkoholikai ,lietuva  virstu  laužynu.

172

Ramūnas parašė:

to OLA

Tai kad nėra reikalo lįsti į užsienietiškus forumus, kai čia pilna užsieniečių ir tu net neįsivaizduoji, kaip jie kabinėjasi. :::005

173

globali rinka smile

174

jaigu viena sutikai savanaude tai nereiskia kad jos visos tokios yra.

175

aisku kad nereiskia kad visos savanaudes, bet esme tame, kad visos kiek normalesnes skubiai privatizuojamos, o lieka savanaudes ir su kitom problemom... tai naturaliai taip ir gaunasi, kad vis ant kokios savanaudes ar dar ko uztaikai...

176

Ramūnas parašė:

turkai, vokieciai, svedai tokias problemas is dalies issprendzia smile

Aha, dar ir kaip išsprendžia big_smile Nesuprantu, kodėl jūs manot, kad mes taip prie tų užsieniečių kimbam. Yra liurbių kaip reta. Va, sulaukiau laiškučio iš neva 30-mečio vokiečio. Pavartęs anketą atrado, kad norim to paties. Aha, tik mano su šiokiais tokiais niuansais (kurių į kitas kalbas ieškokas neverčia). Na ir ką gi - prisipažino, kad jam 40, o amžių susimažino norėdamas paplepėt su lietuvaitėm. Na ir nežinau, kaip tą vertint - man tokie nepatinka. Ieško lengvo ir naivaus grobio. Arba, kaip ne vienas čia raudat, barakudų. Neabejoju, ras. O man tokie klaikiai nepatinka - akivaizdu pažiūrėjus į nuotrauką, kad amžius sumeluotas, ir noro bendraut nebelieka. Jei kas nori save taip apgaudinėt - nu nežinau...

Turkai... O man jie visiškai nesimpatiški ir nepatrauklūs. tongue Ir dar toks mąstymas, kad dieve apsaugok...

Va ir lieka iš tautiečių rinktis. Kurie bent jau ieškoke oi, kokie nesavikritiški...

177 (redagavo gedukas 2013-09-02 07:28)

Po aštuoniu puslapiu išvados peršasi tokios: vaikinu nuomonė apie merginas - savanaudės barakudos,merginu nuomonė apie vaikinus - visi vyrai kiaulės nėr ka apsirengti.Jo pasaulis nesikeičia akis už aki dantis už danti. nejaugi konfrontuojančios pusės neturi vieni kitiems pasakyti ka nors gero.

178

mergina ir turi buti savanaude smile mes merginos kovojam kad viskas butu mums ,musu seimai, musu vaikam  ir vyram jug taip smile geriau sau nei kitam smile taigi as savanaude ir ka :DDD

179

Viktorija parašė:

mergina ir turi buti savanaude smile mes merginos kovojam kad viskas butu mums ,musu seimai, musu vaikam  ir vyram jug taip smile geriau sau nei kitam smile taigi as savanaude ir ka :DDD

Tada nesistebek jei ateityje tavo vyras begios i kaire nuo taves. Tada susimastysi del savo savanaudiskumo.
Savanaudiskumas turi buti tik tada jei kazkas blogo padare, bet ne tada kada vienas bando graziuoju, o kitas zmogus iskart savo ego rodyt, tai tiesiog pasako apie kulturos nebuvima.

As pvz nekovoju, kad viskas butu tik man, ir kalbek tik uz save o ne visus.  Jei yra geri zmones aplink, tai man nesunku pasidalinti su jais kazkuo. O nuo tokios nuomones merginu kaip tavoji, begti tolyn nuo tokiu..
Kad  viskas butu jums kovokit, tik pagalvokit ar pacios to vertos ir kiek savo pastangu idejot, kad kazka pasiekti be vyto pinigines.

180

Tada nesistebek jei ateityje tavo vyras begios i kaire nuo taves. Tada susimastysi del savo savanaudiskumo.
Savanaudiskumas turi buti tik tada jei kazkas blogo padare, bet ne tada kada vienas bando graziuoju, o kitas zmogus iskart savo ego rodyt, tai tiesiog pasako apie kulturos nebuvima.

As pvz nekovoju, kad viskas butu tik man, ir kalbek tik uz save o ne visus.  Jei yra geri zmones aplink, tai man nesunku pasidalinti su jais kazkuo. O nuo tokios nuomones merginu kaip tavoji, begti tolyn nuo tokiu..
Kad  viskas butu jums kovokit, tik pagalvokit ar pacios to vertos ir kiek savo pastangu idejot, kad kazka pasiekti be vyto pinigines

tokio atsakymo nesitikejau
gyvenu viena auginu dukryte ir daug ko pasiekiau viena su savo savanaudiskumu pasiekiau kad mano dukryte turetu viska ir mane vaikinas paliko kai tik pastojau ne todel kad as savanaude o nenorejo atsakomybes as jam daviau viska o jis man nieko ir nereikejo man niekad jo pinigines niekad neprasiau jo nieko mes galime dalintis daiktais o ne zmonemis jai man brangus zmogus as juo nesidalinsiu ir busiu savanaude as ir nesakiau kad kovoju kad butu viskas tik man as sakiau as  kovoju uz savo seima uzmus jai tu dar neturi brangaus zmogaus gal tu dar to nesupranti ....