221

Re: Merginos yra savanaudes

cia ne nusiskundimas buvo, o "nesvarbus" pokalbiu papildymas, komentaras... yra visokiu merginu, tik kaip kam pasiseka sugyvent...

222

Esmeralda wrote:
nesvarbus wrote:
Esmeralda wrote:

Bet  nesvarbiam  reikėtų  taktikos  bendraujant  su  merginomis  ir  pats  nustebtų,kad  merginos  ne  vien  į  pinigus  ir  užsieniečius  žiūri. O  kad  jis  bendrautų  su  manimi  ,aš  to  nesiekiu  Vien  dėl  amžiaus   skirtumo. Paprasčiausiai  ginu  merginas  ir  moteris  ,kad  tikrai  ne  visos  blogos. Juk  vyrukai  taip  pat  piktinasi  kai  juos  kiaulėmis  vadinti  pradeda  ir  jie  teisūs.Jam  reikėtų  iš  tavęs  pasimokyti  ,paprieštaravai   man,bet  be  įžeidinėjimų.

Kur as tave ar kazka izeidziau? Fantaziju stoka? Savo nuomone issisakyti jau yra izeidimas? Kazkodel savo piktaja drauge cia nematai, kaip jinai vyrus visaip isvadina, ypac impotentai jai labai daznai sapnuojasi (tu zinai apie ka as kalbu:)), tai gal tada daryk ne vien mas ar vaikinams pastabas, bet ir moterims, nes juk jei moteris, tai nereiskia, kad jau tau duotos privilegijos visaip elgtis ir metytis kaip tik nori. Kazkada kovojot uz savo lygias teises, ar ne taip?

Supratau  apie  mano piktąją  "draugę",esu  davusi  pastabą  ir  jai  ,kad  bendraujam  be  prakeiksmų.Jų  neliko,o  į  jos  komentarus  aktyviai  atsako  vyrukai.Jei  dar  aš  prisidėsiu  ,tai  jau  bus  vieno  žmogaus  puolimas.Bet  visada  pabrėžiu  ,kad  yra  ir  protingų  vyrų,o ne  visi  kiaulės.Ir  apie  tave  rašiau  ,kad  gerbiu  už  tai  jok  negeri  ir  nerūkai.Aš  ne  prieš  tave  nusistačiusi ,bet  į  požiūri  - nes  kreipi  dėmesį  vien  į  blogas  merginas .Tikrai  yra  puikių  merginų  kurios  įvertins  ,kad  nesi  girtuoklis,ir  būsi  meilėje  laimingas.to  ir  linkiu.

Visu pirma prakeiksmai liovesi tikrai ne del tavo nuopelnu, o del to, kad as nereguoju i tokiu kaip nesvarbus pamastymus ir uzgauliojimus bei patycias, konkreciai jo komentarai man yra neidomus as ju neskaitau ir i jas nereguoju as jam draugiskai apie tai parasiau jai jis yra durnius ir debilas to nesuvoke tai cia yra jo asmenines bedos.

223

OLA wrote:

jai jis yra durnius ir debilas to nesuvoke tai cia yra jo asmenines bedos.

Atsargiai panelyte už ižeidinėjima yra straipsnis ir gali tave pradžiai administracine bauda apibiletuoti o jai ižeistasis užsimanys moralinės žalos teks ir  ja sumokėti.Todėl prieš rašydama kramtyk ka rašai.Ir iš vis tu kas daktaras kad tokias diagnozes nustatinėji.

224

Atvirksciai,vyrai ir vaikinai yra savanaudziai ir dar kokie.

225

Rita wrote:

Nagi ,nagi nuo šios vietos padrabniau prašom.Klausome visi idėmiai.

226

Kadangi kova tebevyksta, norėčiau pasidalinti istorija, gilesniam pamąstymui...
Buvo kartą vienas žmogus visą gyvenimą vengęs santuokos. Kartą, kai jam buvo virš devyniasdešimt, kažkas jo paklausė:

- Tu taip ir nevedei. Niekada nepasakojai kodėl. Dabar, kai esi toks senas, gal galėtum patenkinti mūsų smalsumą? Jei yra kažkokia paslaptis, tai papasakok – nes taip ir iškeliausi anapilin nieko neatskleidęs. Kad ir kas ten be būtų, dabar jau tau nėra ko bijoti.

Senis atsakė:
- Taip, aš saugau vieną paslaptį. Nėra taip, kad būčiau visai prieš santuoką. Aš tiesiog ieškojau idealios žmonos. Daugelį metų tokios ieškojau, taip ir prabėgo mano gyvenimas…

- Tai negi visoje žemėje, kur gyvena milijardai žmonių, pusė kurių yra moterys, tu nesugebėjai rasti sau tos – vienintelės ir idealios moters?

Nusirito skaidri ašara per laiko išvagotą senio veidą. Ir jis atsakė:
- Ne, vieną aš vis gi radau.

Klausinėtojus apėmė smalsumas sumišęs su nuostaba.
- Tai kas gi nutiko, kodėl nesusituokėt?

Ir senis atsakė:
- Toji moteris ieškojo idealaus vyro.

227

OLA wrote:
Esmeralda wrote:
nesvarbus wrote:

Kur as tave ar kazka izeidziau? Fantaziju stoka? Savo nuomone issisakyti jau yra izeidimas? Kazkodel savo piktaja drauge cia nematai, kaip jinai vyrus visaip isvadina, ypac impotentai jai labai daznai sapnuojasi (tu zinai apie ka as kalbu:)), tai gal tada daryk ne vien mas ar vaikinams pastabas, bet ir moterims, nes juk jei moteris, tai nereiskia, kad jau tau duotos privilegijos visaip elgtis ir metytis kaip tik nori. Kazkada kovojot uz savo lygias teises, ar ne taip?

Supratau  apie  mano piktąją  "draugę",esu  davusi  pastabą  ir  jai  ,kad  bendraujam  be  prakeiksmų.Jų  neliko,o  į  jos  komentarus  aktyviai  atsako  vyrukai.Jei  dar  aš  prisidėsiu  ,tai  jau  bus  vieno  žmogaus  puolimas.Bet  visada  pabrėžiu  ,kad  yra  ir  protingų  vyrų,o ne  visi  kiaulės.Ir  apie  tave  rašiau  ,kad  gerbiu  už  tai  jok  negeri  ir  nerūkai.Aš  ne  prieš  tave  nusistačiusi ,bet  į  požiūri  - nes  kreipi  dėmesį  vien  į  blogas  merginas .Tikrai  yra  puikių  merginų  kurios  įvertins  ,kad  nesi  girtuoklis,ir  būsi  meilėje  laimingas.to  ir  linkiu.

Visu pirma prakeiksmai liovesi tikrai ne del tavo nuopelnu, o del to, kad as nereguoju i tokiu kaip nesvarbus pamastymus ir uzgauliojimus bei patycias, konkreciai jo komentarai man yra neidomus as ju neskaitau ir i jas nereguoju as jam draugiskai apie tai parasiau jai jis yra durnius ir debilas to nesuvoke tai cia yra jo asmenines bedos.

Jei neskaitytum tai cia taves nebebutu, o ir man dabar IDOMU KUR TU DRAUGISKAI PARASEI?  Dabar tavo ta draugiskai ir - durnius, debilas ?  Net meluoti nemoki.  O del pamastymu tai kiekvienas turi savo teise i savo nuomone, beje, niekur taves dabar neuzgaulioju, taciau gali dar karta parodyti savo kulturos nebuvima ir pavadinti ivairiais keiksmais, tau neblogai sekasi keiktis;)  Jokia pikta moteris man neuzdraus reiksti savo nuomone. Matai, as dabar draugiskai be jokiu uzgauliojimu parasiau:)

228

Rita wrote:

Be jokiu argumentu parase ir dingo kaip i vandeni. Tai jei tokie vyrai visi tau savanaudziai pagal tave, kam tau tada isvis reikia to vyro?:)

229

matyt kazkoks vyras pasitaike, is kurio nepavyko pakankamai ismelzt, tai ir pradejo klykti, kad vyrai savanaudziai. o argumentu tai nera. truputi palauksim, sufantazuos gal kazka smile

230

Ramūnas wrote:

matyt kazkoks vyras pasitaike, is kurio nepavyko pakankamai ismelzt, tai ir pradejo klykti, kad vyrai savanaudziai. o argumentu tai nera. truputi palauksim, sufantazuos gal kazka smile

na, kodėl taip tuoj "išmelžt"? gerai pagalvojus, juk vyrai guli ant sofos su tv pulteliu ir alaus bonke, kai jų moterys tuo tarpų... daro valgyti, skalbia jų rūbus, tvarko apverstus kambarius ir pan. čia jeigu dar nėra vaikų. tiesiog primityvus pavyzdys. kitas galėtų būti apie intymesnį reikalą... lovoje (ar bet kur kitur, kur tai daroma) vyrai tikrai savanaudiškesni.

231

ne visi tik su pulteliu ir bonke sedi, tuo labiau mazai kam pasiseka, kad maista darytu vien moteris. kitas dalykas, reikia pripazinti, kad merginos megsta tokius "ne lopus". paskui verkia, kad jomis naudojasi ir pan... cia gal pries pora desimtmeciu buvo taip daugiau, kad maista moterys darydavo, o vyras telika ziuredavo, dabar situacija pasikeite, sako kad nedarys ir viskas, patikrinta praktiskai smile

232

Ramūnas wrote:

ne visi tik su pulteliu ir bonke sedi, tuo labiau mazai kam pasiseka, kad maista darytu vien moteris. kitas dalykas, reikia pripazinti, kad merginos megsta tokius "ne lopus". paskui verkia, kad jomis naudojasi ir pan... cia gal pries pora desimtmeciu buvo taip daugiau, kad maista moterys darydavo, o vyras telika ziuredavo, dabar situacija pasikeite, sako kad nedarys ir viskas, patikrinta praktiskai smile

blyn, gal aš kokiam rusyje gyvenau, kad pas mane niekas nepasikeitė. mano aplinkoje irgi...

233

gerai ten kur musu nera, va cia ir paradoksas smile

234

Verkšlenimai, kad visos merginos/moterys materialistės, žiūri tik į pinigines ir pan., yra tik neįdomių tinginių  bandymai save pateisinti. Na bent jau aš taip manau smile

235

Ramunė wrote:

Verkšlenimai, kad visos merginos/moterys materialistės, žiūri tik į pinigines ir pan., yra tik neįdomių tinginių  bandymai save pateisinti. Na bent jau aš taip manau smile

Pastebiu ir pats kad keli cia ypatingai verkslena... berniukai kaltina merginas kad neziuri i juos.uzdirbkit daugiau elkites vyriskiau ir bus jum demesio..nes paziurejus i tuos miamlinimus.kas nores toki verksni i gimine isileist..na nebent pasijuokt ar del bokso kriauses

236

uzsidirbkit daugiau ir atiduokit pinigus visokiom tustutem kurios pacios nieko nesugeba wink)
geras patarimas BRAVO!!! PRAKTISKAI VERTAS ESI NOBELIO PREMIJOS ir MOKSLU DAKTARO VARDO.
o kitas dalykas, kaip lietuves gali buti grazios, jeigu dauguma jos ruko ir vartoja alkoholi? rukancios ir vartojancios alkoholi merginos oda rauksleta, siurksti, elgsena vyriska, balso tembras vyriskas,o ir atrodo 5-10 metu vyresnes, nes alkoholis ir tabakas labai sendina...

237

Ramunė wrote:

Tingine mergina kuri savo bernam istiesusi ranka rodo, kad jai uz viska sumoketu, o apart grozio nieko daugiau neturi. Todel geriau rasti protinga mergina su minimaliu groziu, nei tokia nuo kurios kulka sau ivaryti noretum.

238

Danielis wrote:

uzsidirbkit daugiau ir atiduokit pinigus visokiom tustutem kurios pacios nieko nesugeba wink)
geras patarimas BRAVO!!! PRAKTISKAI VERTAS ESI NOBELIO PREMIJOS ir MOKSLU DAKTARO VARDO.
o kitas dalykas, kaip lietuves gali buti grazios, jeigu dauguma jos ruko ir vartoja alkoholi? rukancios ir vartojancios alkoholi merginos oda rauksleta, siurksti, elgsena vyriska, balso tembras vyriskas,o ir atrodo 5-10 metu vyresnes, nes alkoholis ir tabakas labai sendina...

Nebenusišnekam:::810 Tu čia apie tokius kraštutinumus kalbi, kur stotyse slankioja:::b49

239

nesvarbus wrote:
Ramunė wrote:

Tingine mergina kuri savo bernam istiesusi ranka rodo, kad jai uz viska sumoketu, o apart grozio nieko daugiau neturi. Todel geriau rasti protinga mergina su minimaliu groziu, nei tokia nuo kurios kulka sau ivaryti noretum.

Ir vistiek daugumai norisi tos puošmenos šalia smile

240 (edited by tinsanis 2013-09-05 13:55)

Danielis wrote:

Jai esi meme toks ir liksi...jai ketini uzdirbt ir viska atiduot..kuri salis jau tokia negerianti nerukanti..maziau skiesk ir kartok ta pacia perskaityta citata.tu boba ar vyras?jai priklausai tiem kurie su salikeliu apsisuke vaiksto ir aukstom temom kalba ..nerukai negeri tavo reikalas-bet taip kliedet kad jau taip pila ar ruko...jai esi toks kuris 50gr isgeria ir sminga ar nuo vieno cigaretes dumo negera..tai tokiam niekur nebus gerai...