Re: Merginos yra savanaudes
cia ne nusiskundimas buvo, o "nesvarbus" pokalbiu papildymas, komentaras... yra visokiu merginu, tik kaip kam pasiseka sugyvent...
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Merginos yra savanaudes
Puslapiai Ankstesnis 1 … 10 11 12 13 14 … 22 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
cia ne nusiskundimas buvo, o "nesvarbus" pokalbiu papildymas, komentaras... yra visokiu merginu, tik kaip kam pasiseka sugyvent...
nesvarbus parašė:Esmeralda parašė:Bet nesvarbiam reikėtų taktikos bendraujant su merginomis ir pats nustebtų,kad merginos ne vien į pinigus ir užsieniečius žiūri. O kad jis bendrautų su manimi ,aš to nesiekiu Vien dėl amžiaus skirtumo. Paprasčiausiai ginu merginas ir moteris ,kad tikrai ne visos blogos. Juk vyrukai taip pat piktinasi kai juos kiaulėmis vadinti pradeda ir jie teisūs.Jam reikėtų iš tavęs pasimokyti ,paprieštaravai man,bet be įžeidinėjimų.
Kur as tave ar kazka izeidziau? Fantaziju stoka? Savo nuomone issisakyti jau yra izeidimas? Kazkodel savo piktaja drauge cia nematai, kaip jinai vyrus visaip isvadina, ypac impotentai jai labai daznai sapnuojasi (tu zinai apie ka as kalbu:)), tai gal tada daryk ne vien mas ar vaikinams pastabas, bet ir moterims, nes juk jei moteris, tai nereiskia, kad jau tau duotos privilegijos visaip elgtis ir metytis kaip tik nori. Kazkada kovojot uz savo lygias teises, ar ne taip?
Supratau apie mano piktąją "draugę",esu davusi pastabą ir jai ,kad bendraujam be prakeiksmų.Jų neliko,o į jos komentarus aktyviai atsako vyrukai.Jei dar aš prisidėsiu ,tai jau bus vieno žmogaus puolimas.Bet visada pabrėžiu ,kad yra ir protingų vyrų,o ne visi kiaulės.Ir apie tave rašiau ,kad gerbiu už tai jok negeri ir nerūkai.Aš ne prieš tave nusistačiusi ,bet į požiūri - nes kreipi dėmesį vien į blogas merginas .Tikrai yra puikių merginų kurios įvertins ,kad nesi girtuoklis,ir būsi meilėje laimingas.to ir linkiu.
Visu pirma prakeiksmai liovesi tikrai ne del tavo nuopelnu, o del to, kad as nereguoju i tokiu kaip nesvarbus pamastymus ir uzgauliojimus bei patycias, konkreciai jo komentarai man yra neidomus as ju neskaitau ir i jas nereguoju as jam draugiskai apie tai parasiau jai jis yra durnius ir debilas to nesuvoke tai cia yra jo asmenines bedos.
jai jis yra durnius ir debilas to nesuvoke tai cia yra jo asmenines bedos.
Atsargiai panelyte už ižeidinėjima yra straipsnis ir gali tave pradžiai administracine bauda apibiletuoti o jai ižeistasis užsimanys moralinės žalos teks ir ja sumokėti.Todėl prieš rašydama kramtyk ka rašai.Ir iš vis tu kas daktaras kad tokias diagnozes nustatinėji.
Atvirksciai,vyrai ir vaikinai yra savanaudziai ir dar kokie.
Nagi ,nagi nuo šios vietos padrabniau prašom.Klausome visi idėmiai.
Kadangi kova tebevyksta, norėčiau pasidalinti istorija, gilesniam pamąstymui...
Buvo kartą vienas žmogus visą gyvenimą vengęs santuokos. Kartą, kai jam buvo virš devyniasdešimt, kažkas jo paklausė:
- Tu taip ir nevedei. Niekada nepasakojai kodėl. Dabar, kai esi toks senas, gal galėtum patenkinti mūsų smalsumą? Jei yra kažkokia paslaptis, tai papasakok – nes taip ir iškeliausi anapilin nieko neatskleidęs. Kad ir kas ten be būtų, dabar jau tau nėra ko bijoti.
Senis atsakė:
- Taip, aš saugau vieną paslaptį. Nėra taip, kad būčiau visai prieš santuoką. Aš tiesiog ieškojau idealios žmonos. Daugelį metų tokios ieškojau, taip ir prabėgo mano gyvenimas…
- Tai negi visoje žemėje, kur gyvena milijardai žmonių, pusė kurių yra moterys, tu nesugebėjai rasti sau tos – vienintelės ir idealios moters?
Nusirito skaidri ašara per laiko išvagotą senio veidą. Ir jis atsakė:
- Ne, vieną aš vis gi radau.
Klausinėtojus apėmė smalsumas sumišęs su nuostaba.
- Tai kas gi nutiko, kodėl nesusituokėt?
Ir senis atsakė:
- Toji moteris ieškojo idealaus vyro.
Esmeralda parašė:nesvarbus parašė:Kur as tave ar kazka izeidziau? Fantaziju stoka? Savo nuomone issisakyti jau yra izeidimas? Kazkodel savo piktaja drauge cia nematai, kaip jinai vyrus visaip isvadina, ypac impotentai jai labai daznai sapnuojasi (tu zinai apie ka as kalbu:)), tai gal tada daryk ne vien mas ar vaikinams pastabas, bet ir moterims, nes juk jei moteris, tai nereiskia, kad jau tau duotos privilegijos visaip elgtis ir metytis kaip tik nori. Kazkada kovojot uz savo lygias teises, ar ne taip?
Supratau apie mano piktąją "draugę",esu davusi pastabą ir jai ,kad bendraujam be prakeiksmų.Jų neliko,o į jos komentarus aktyviai atsako vyrukai.Jei dar aš prisidėsiu ,tai jau bus vieno žmogaus puolimas.Bet visada pabrėžiu ,kad yra ir protingų vyrų,o ne visi kiaulės.Ir apie tave rašiau ,kad gerbiu už tai jok negeri ir nerūkai.Aš ne prieš tave nusistačiusi ,bet į požiūri - nes kreipi dėmesį vien į blogas merginas .Tikrai yra puikių merginų kurios įvertins ,kad nesi girtuoklis,ir būsi meilėje laimingas.to ir linkiu.
Visu pirma prakeiksmai liovesi tikrai ne del tavo nuopelnu, o del to, kad as nereguoju i tokiu kaip nesvarbus pamastymus ir uzgauliojimus bei patycias, konkreciai jo komentarai man yra neidomus as ju neskaitau ir i jas nereguoju as jam draugiskai apie tai parasiau jai jis yra durnius ir debilas to nesuvoke tai cia yra jo asmenines bedos.
Jei neskaitytum tai cia taves nebebutu, o ir man dabar IDOMU KUR TU DRAUGISKAI PARASEI? Dabar tavo ta draugiskai ir - durnius, debilas ? Net meluoti nemoki. O del pamastymu tai kiekvienas turi savo teise i savo nuomone, beje, niekur taves dabar neuzgaulioju, taciau gali dar karta parodyti savo kulturos nebuvima ir pavadinti ivairiais keiksmais, tau neblogai sekasi keiktis;) Jokia pikta moteris man neuzdraus reiksti savo nuomone. Matai, as dabar draugiskai be jokiu uzgauliojimu parasiau:)
Be jokiu argumentu parase ir dingo kaip i vandeni. Tai jei tokie vyrai visi tau savanaudziai pagal tave, kam tau tada isvis reikia to vyro?:)
matyt kazkoks vyras pasitaike, is kurio nepavyko pakankamai ismelzt, tai ir pradejo klykti, kad vyrai savanaudziai. o argumentu tai nera. truputi palauksim, sufantazuos gal kazka
matyt kazkoks vyras pasitaike, is kurio nepavyko pakankamai ismelzt, tai ir pradejo klykti, kad vyrai savanaudziai. o argumentu tai nera. truputi palauksim, sufantazuos gal kazka
na, kodėl taip tuoj "išmelžt"? gerai pagalvojus, juk vyrai guli ant sofos su tv pulteliu ir alaus bonke, kai jų moterys tuo tarpų... daro valgyti, skalbia jų rūbus, tvarko apverstus kambarius ir pan. čia jeigu dar nėra vaikų. tiesiog primityvus pavyzdys. kitas galėtų būti apie intymesnį reikalą... lovoje (ar bet kur kitur, kur tai daroma) vyrai tikrai savanaudiškesni.
ne visi tik su pulteliu ir bonke sedi, tuo labiau mazai kam pasiseka, kad maista darytu vien moteris. kitas dalykas, reikia pripazinti, kad merginos megsta tokius "ne lopus". paskui verkia, kad jomis naudojasi ir pan... cia gal pries pora desimtmeciu buvo taip daugiau, kad maista moterys darydavo, o vyras telika ziuredavo, dabar situacija pasikeite, sako kad nedarys ir viskas, patikrinta praktiskai
ne visi tik su pulteliu ir bonke sedi, tuo labiau mazai kam pasiseka, kad maista darytu vien moteris. kitas dalykas, reikia pripazinti, kad merginos megsta tokius "ne lopus". paskui verkia, kad jomis naudojasi ir pan... cia gal pries pora desimtmeciu buvo taip daugiau, kad maista moterys darydavo, o vyras telika ziuredavo, dabar situacija pasikeite, sako kad nedarys ir viskas, patikrinta praktiskai
blyn, gal aš kokiam rusyje gyvenau, kad pas mane niekas nepasikeitė. mano aplinkoje irgi...
gerai ten kur musu nera, va cia ir paradoksas
Verkšlenimai, kad visos merginos/moterys materialistės, žiūri tik į pinigines ir pan., yra tik neįdomių tinginių bandymai save pateisinti. Na bent jau aš taip manau
Verkšlenimai, kad visos merginos/moterys materialistės, žiūri tik į pinigines ir pan., yra tik neįdomių tinginių bandymai save pateisinti. Na bent jau aš taip manau
Pastebiu ir pats kad keli cia ypatingai verkslena... berniukai kaltina merginas kad neziuri i juos.uzdirbkit daugiau elkites vyriskiau ir bus jum demesio..nes paziurejus i tuos miamlinimus.kas nores toki verksni i gimine isileist..na nebent pasijuokt ar del bokso kriauses
uzsidirbkit daugiau ir atiduokit pinigus visokiom tustutem kurios pacios nieko nesugeba )
geras patarimas BRAVO!!! PRAKTISKAI VERTAS ESI NOBELIO PREMIJOS ir MOKSLU DAKTARO VARDO.
o kitas dalykas, kaip lietuves gali buti grazios, jeigu dauguma jos ruko ir vartoja alkoholi? rukancios ir vartojancios alkoholi merginos oda rauksleta, siurksti, elgsena vyriska, balso tembras vyriskas,o ir atrodo 5-10 metu vyresnes, nes alkoholis ir tabakas labai sendina...
Tingine mergina kuri savo bernam istiesusi ranka rodo, kad jai uz viska sumoketu, o apart grozio nieko daugiau neturi. Todel geriau rasti protinga mergina su minimaliu groziu, nei tokia nuo kurios kulka sau ivaryti noretum.
uzsidirbkit daugiau ir atiduokit pinigus visokiom tustutem kurios pacios nieko nesugeba )
geras patarimas BRAVO!!! PRAKTISKAI VERTAS ESI NOBELIO PREMIJOS ir MOKSLU DAKTARO VARDO.
o kitas dalykas, kaip lietuves gali buti grazios, jeigu dauguma jos ruko ir vartoja alkoholi? rukancios ir vartojancios alkoholi merginos oda rauksleta, siurksti, elgsena vyriska, balso tembras vyriskas,o ir atrodo 5-10 metu vyresnes, nes alkoholis ir tabakas labai sendina...
Nebenusišnekam Tu čia apie tokius kraštutinumus kalbi, kur stotyse slankioja
Ramunė parašė:Verkšlenimai, kad visos merginos/moterys materialistės, žiūri tik į pinigines ir pan., yra tik neįdomių tinginių bandymai save pateisinti. Na bent jau aš taip manau
Tingine mergina kuri savo bernam istiesusi ranka rodo, kad jai uz viska sumoketu, o apart grozio nieko daugiau neturi. Todel geriau rasti protinga mergina su minimaliu groziu, nei tokia nuo kurios kulka sau ivaryti noretum.
Ir vistiek daugumai norisi tos puošmenos šalia
Jai esi meme toks ir liksi...jai ketini uzdirbt ir viska atiduot..kuri salis jau tokia negerianti nerukanti..maziau skiesk ir kartok ta pacia perskaityta citata.tu boba ar vyras?jai priklausai tiem kurie su salikeliu apsisuke vaiksto ir aukstom temom kalba ..nerukai negeri tavo reikalas-bet taip kliedet kad jau taip pila ar ruko...jai esi toks kuris 50gr isgeria ir sminga ar nuo vieno cigaretes dumo negera..tai tokiam niekur nebus gerai...
Puslapiai Ankstesnis 1 … 10 11 12 13 14 … 22 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Merginos yra savanaudes