You are not logged in. Please login or register.
Active topics Unanswered topics
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Pages 1
You must login or register to post a reply
- lol
- Forumo Naujokas
Topic: Simpatija
Sveiki, susidūriau su labai keista padėtimi, išsiskyriau su merginą, taip turėjo nutikti. Man pradėjo patikti vieną merginą kurį tapo per mažą laiką labai gera mano draugė, bet ją bando pakabinti kitas vaikinas, aš jei jaučiu simptija ne kaip draugei, norėčiau ją matyti šalia savęs, aš jei kaip draugas labai geras, ji matė ir gyrė mane kaip aš stengiausi su savo buvusią merginą, sulaukiau daug paramos iš jos pusės. Kaip aš galėčiau perteikti jausmus iš draugiškų į normalių santykiu jausmus, kaip man jei tai parodyti? Ačiū už jūsų patarimus
- edita
- Forumo Pradedantysis
Re: Simpatija
/....................iš draugiškų į normalių santykiu jausmus, .....................................
taip nebuna. chemija... arba ji yra arba ne. greiciausi liksi ''amzinu draugu''
- lol
- Forumo Naujokas
nu būna manau ir taip, kad iš draugų kartais patampane dar labiau artimesniais draugais ir taip persiteikia į draugystę ar netiesa?
- Esmeralda
- Forumo Liūtas
Būna žmogu vertini,bet Amūras strėlytės nepaleidžia .Tada širdis sako viena ,o protas kita.Gal ir pagalvoja,kaip būtų puiku ,kad jį įsimilėčiau ,o širdis tyli. Nors gal ir laiko tave ,kad geresnis žmogus už jos simpatiją,bet myli jį. Gal,gal,gal.....O gal paklausk ar ji labai myli aną vaikiną,ji kaip draugui pasakys,tada sužinosi ar turi vilties. O juk jėga nepriversi mylėti ,nei savęs nei jos. O su savo mergina susipikai?
- lol
- Forumo Naujokas
Ne, su savo mergina išsiskyrėm , abu nuspresdami dėl savų priežasčių, draugavom apie 2 metus. ačiū už patarimus
- dedication
- Forumo Vanagas
lol wrote:Sveiki, susidūriau su labai keista padėtimi, išsiskyriau su merginą, taip turėjo nutikti. Man pradėjo patikti vieną merginą kurį tapo per mažą laiką labai gera mano draugė, bet ją bando pakabinti kitas vaikinas, aš jei jaučiu simptija ne kaip draugei, norėčiau ją matyti šalia savęs, aš jei kaip draugas labai geras, ji matė ir gyrė mane kaip aš stengiausi su savo buvusią merginą, sulaukiau daug paramos iš jos pusės. Kaip aš galėčiau perteikti jausmus iš draugiškų į normalių santykiu jausmus, kaip man jei tai parodyti? Ačiū už jūsų patarimus
as manau sakyk viska kaip yra be jokiu isvedziojimu, papasakok kad per ilga laika ji tau tapo artima ir t.t pasakyk, kad ji tave domina daugiau nei paprasta drauge ir t.t. taciau, tikekis ir neigiamo jos atsakymo buk tam pasiruoses. o jeigu ji atsakys tuo paciu tuomet congrads bro
- O man ne DZYN
- Forumo Aktyvistas
edita wrote:/....................iš draugiškų į normalių santykiu jausmus, .....................................
taip nebuna. chemija... arba ji yra arba ne. greiciausi liksi ''amzinu draugu''
Nebūtinai. Iš tiesiog darugiškų santykių gali išsirutulioti labai stiprūs jausmai. Ir kai geri darugai tampa pora, jie tikrai būna neišskiriami. Juk jie taip gerai viens kitą pažįsta ir po visko ką žino, vis dar nori būti kartu.
Praleisk su ją daugiau laiko, ir pamatysi kas bus toliau. Sėkmės
- Saulius
- Forumo Liūtas
- Andrius
- Forumo Naujokas
Saulius wrote:welcome to friendzone ;D
- lol
- Forumo Naujokas
ištkrųjų labai sunki situacija
Pages 1