1

Тема: Simpatija

Sveiki, susidūriau su labai keista padėtimi, išsiskyriau su merginą, taip turėjo nutikti. Man pradėjo patikti vieną merginą kurį tapo per mažą laiką labai gera mano draugė, bet ją bando pakabinti kitas vaikinas, aš jei jaučiu simptija ne kaip draugei, norėčiau ją matyti šalia savęs, aš jei kaip draugas labai geras, ji matė ir gyrė mane kaip aš stengiausi su savo buvusią merginą, sulaukiau daug paramos iš jos pusės. Kaip aš galėčiau perteikti jausmus iš draugiškų į normalių santykiu jausmus, kaip man jei tai parodyti? Ačiū už jūsų patarimus

2

Re: Simpatija

/....................iš draugiškų į normalių santykiu jausmus, .....................................
taip nebuna. chemija... arba ji yra arba ne. greiciausi liksi ''amzinu draugu''

3

nu būna manau ir taip, kad iš draugų kartais patampane dar labiau artimesniais draugais ir taip persiteikia į draugystę ar netiesa?

4

Būna  žmogu  vertini,bet  Amūras  strėlytės  nepaleidžia .Tada  širdis  sako  viena  ,o  protas  kita.Gal  ir  pagalvoja,kaip  būtų  puiku  ,kad  jį  įsimilėčiau ,o  širdis  tyli. Nors  gal  ir  laiko  tave  ,kad  geresnis  žmogus  už  jos  simpatiją,bet  myli  jį. Gal,gal,gal.....O  gal  paklausk  ar  ji  labai  myli  aną  vaikiną,ji  kaip  draugui  pasakys,tada  sužinosi  ar  turi  vilties. O  juk  jėga  nepriversi  mylėti  ,nei  savęs  nei  jos. O  su  savo  mergina  susipikai?

5

Ne, su savo mergina išsiskyrėm , abu nuspresdami dėl savų priežasčių, draugavom apie 2 metus. ačiū už patarimus

6

lol пишет:

Sveiki, susidūriau su labai keista padėtimi, išsiskyriau su merginą, taip turėjo nutikti. Man pradėjo patikti vieną merginą kurį tapo per mažą laiką labai gera mano draugė, bet ją bando pakabinti kitas vaikinas, aš jei jaučiu simptija ne kaip draugei, norėčiau ją matyti šalia savęs, aš jei kaip draugas labai geras, ji matė ir gyrė mane kaip aš stengiausi su savo buvusią merginą, sulaukiau daug paramos iš jos pusės. Kaip aš galėčiau perteikti jausmus iš draugiškų į normalių santykiu jausmus, kaip man jei tai parodyti? Ačiū už jūsų patarimus

as manau sakyk viska kaip yra be jokiu isvedziojimu, papasakok kad per ilga laika ji tau tapo artima ir t.t pasakyk, kad ji tave domina daugiau nei paprasta drauge ir t.t. taciau, tikekis ir neigiamo jos atsakymo buk tam pasiruoses. o jeigu ji atsakys tuo paciu tuomet congrads bro smile

7

edita пишет:

/....................iš draugiškų į normalių santykiu jausmus, .....................................
taip nebuna. chemija... arba ji yra arba ne. greiciausi liksi ''amzinu draugu''

Nebūtinai. Iš tiesiog darugiškų santykių gali išsirutulioti labai stiprūs jausmai. Ir kai geri darugai tampa pora, jie tikrai būna neišskiriami. Juk jie taip gerai viens kitą pažįsta ir po visko ką žino, vis dar nori būti kartu.
Praleisk su ją daugiau laiko, ir pamatysi kas bus toliau. Sėkmės smile

8

welcome to friendzone ;D

9

Saulius пишет:

welcome to friendzone ;D

big_smile

10

ištkrųjų labai sunki situacija