You are not logged in. Please login or register.
Active topics Unanswered topics
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Pages Previous 1 … 39 40 41 42 43 … 48 Next
You must login or register to post a reply
RSS topic feed
- Evelina
- Forumo Naujokas
Re: Ar vaikinai turi mokėti už savo paneles kavinėse ar kur kitur?
Pasireikšiu ir aš Mano nuomone, nesvarbu kas kviečia, kiekvienas gali susimokėti už save... Žinoma, gali būti ir kitaip, jeigu vaikinas labai nori sumokėti, kad nekiltų ginčas mergina gali nusileisti, tačiau piknaudžiauti vaikino gerumo negražu būtu.. juk kiekvienas sunkiai užsidirba pinigus, tad manau tikrai gali tiek vaikinas, tiek mergina susimokėti už save.. Nematau, net problemos jei mergina už viską sumokėtu, juk galima pasiskirstyti, kada kuris moka.. O jei susitinka pirmą kartą, tai esu už tai, kad kiekvienas susimokėtų už save.. tai va
- Juri
- Forumo Pradedantysis
Kiekvienas už save tegul moka, kodel vaikinas turetu moketu už mergina, juk kartu negyvena, ne bendras biudzetas. Norit išmesti pinigus vejais, jusu reikalas. Šiais laikais, kai merginoms nuobodu, tai ir vaikšto i pasymatimus nuotaikai praskaidrint. O normalios merginos gali už save susimoketi, nieko čia blogo nera.
- OLA
- Forumo Karalius
Juri wrote:Kiekvienas už save tegul moka, kodel vaikinas turetu moketu už mergina, juk kartu negyvena, ne bendras biudzetas. Norit išmesti pinigus vejais, jusu reikalas. Šiais laikais, kai merginoms nuobodu, tai ir vaikšto i pasymatimus nuotaikai praskaidrint. O normalios merginos gali už save susimoketi, nieko čia blogo nera.
Koks cia gali but nuotaikos praskaidrinimas, eini i nezine, nezinai ka tam pasimatyme sutiksi meska, vilka ar rupuze ir ten dazniau nuotaika sugadina nei praskaidrina, o dar jai bahurams visur vaidenasi ziauri eksplotacija tai is vis geriau tu interetiniu pazinciu privengti.
- Savas
- Forumo Naujokas
Vaikinas turi moketi ir kitaip negali buti
- Danielis
- Forumo Vijurkas
Evelina wrote:Pasireikšiu ir aš Mano nuomone, nesvarbu kas kviečia, kiekvienas gali susimokėti už save... Žinoma, gali būti ir kitaip, jeigu vaikinas labai nori sumokėti, kad nekiltų ginčas mergina gali nusileisti, tačiau piknaudžiauti vaikino gerumo negražu būtu.. juk kiekvienas sunkiai užsidirba pinigus, tad manau tikrai gali tiek vaikinas, tiek mergina susimokėti už save.. Nematau, net problemos jei mergina už viską sumokėtu, juk galima pasiskirstyti, kada kuris moka.. O jei susitinka pirmą kartą, tai esu už tai, kad kiekvienas susimokėtų už save.. tai va
vat butent tokiu kaip tu su tokiu mastymu labai mazai yra, visoje vakaru europoje, gyventi moteriai is vyro pinigu yra didele geda, o lietuvoje, tai norma, netgi privalumas.
- Giedre
- Forumo Naujokas
Laurynas wrote:hey,
čia toji šliundra ruskė tikra ar tiesiog kažkas erezijas skleidžia mėtydamas kažkokius falšyvus sarkastiškus postus ir provokuodamas ? nesinori man tikėti, kad tokių vargšelių apskritai yra ant šios žemės naivus aš matyt.
Kaip tu dristi apskritai ka nors taip vadinti? Ar turedamas aifauna jautiesi galys taip dergti kitus? Prasciokas, asocialus plikis.
- Ponaitis
- Forumo Vanagas
Jei zmogus labai geras, jei malonu bendraut, jei nera pasikeles ir pinigu istroskes, tai uz toki zmogu galima sumoketi. As pamenu su draugem susirinkdavom, tai visi susimetydavom uz alkoholi.
- Danielis
- Forumo Vijurkas
siaip dabar parazituojanciu merginu labai labai daug yra, kur viena diena susitinka, su vienu restorane pavakarieniaut , kita diena su kitu i kluba chalavai pasitusinti, trecia diena, dar koks naujas sponsorius ir taip isdurineja naivius vaikinus,o tie naivuoliai tiki, kad jie kazkam reikalingi , o jeigu ir ivyksta koks nesklandumas , tai standartinis merginu atsakymas : AS GI TAU NIEKO NEZADEJAU, NENORIU ISIPAREIGOTI, man tik siaip tu tavim smagu leisti laika ir tiek , o siaip del ko jus taip vedzioja, tai daug kas siulo paramas uz pasimatymus 500-1000lt, vat ir daug merginu kur sutinka..
- Žana
- Forumo Naujokas
- Evaldas
- Forumo Naujokas
Tokie laikai dabar ,kad sunku Lietuvoje su pinigais daugumai, bet mandagumo ir džentelmeniškumo reikia vaikinams, žinoma galbūt ne visada
- Danielis
- Forumo Vijurkas
cia yra 2 momentai, kai mergina neturi pinigu, mazai uzdirba, arba is biednos seimos, tai aisku, jeigu vaikinas nori ja kazkur nusivesti tai aisku,kad jau cia jam tenka moketi, BET CIA TIK TUO ATVEJU JEIGU JIE draugauja,
o dauguma parazituojanciu merginu paprasciausiai turi pasitusinti uz svetimus pinigus ir reikiamu momentu tepti slides...
- Sandra
- Forumo Naujokas
Kazkur esu skaiciusi, kad "jei mergina grieztai atsisako vaikino pasiulymo sumoketi uz ja-jokio antro pasimatymo galit nesitiketi", paprasciausiai taip yra todel, kad jus jai buvote visiskai neidomus pasnekovas ir ji nenori buti skolinga ne puodelio kavos. O dabar sugriztant prie mano nuomones-tai esu uz tai, kad kiekvienas turi moketi uz save, bet is vaikino puses yra labai grazu, jei jis bent pasisiulo
- OLA
- Forumo Karalius
Sandra wrote:Kazkur esu skaiciusi, kad "jei mergina grieztai atsisako vaikino pasiulymo sumoketi uz ja-jokio antro pasimatymo galit nesitiketi", paprasciausiai taip yra todel, kad jus jai buvote visiskai neidomus pasnekovas ir ji nenori buti skolinga ne puodelio kavos. O dabar sugriztant prie mano nuomones-tai esu uz tai, kad kiekvienas turi moketi uz save, bet is vaikino puses yra labai grazu, jei jis bent pasisiulo
Jai vaikinas mergina pavaisino tarkim pietum ar kavos puodeliu, nesvarbu, tai dar nereikia, kad ji jau nuo tos akimirkos jam isipareigoja, juk niekas nestovejo pistoleta iremes prie galvos neverte jo tai daryti, jis vaisina laisva vale, greiciausiai is pagarbos, simpatijos arba tiesiog jam maloni to zmogaus draugija...Jai vaikinas del to kelia pretenzijas ar dar blogiau reikalauja, kad sumoketu net uz ji tai be abejo reikia susimoketi tik uz save ir atsisveikinti su juo visiems laikams, nera ko gaisti laika su kvailiu.
814 Reply by Juri 2013-12-20 17:33 (edited by Juri 2013-12-20 17:35)
- Juri
- Forumo Pradedantysis
Dauguma merginu tuo ir naudojasi. Pavaišina pietumis, vakariene. Susitikinejat kuri laika, ir dingsta ieskot kito, ir tos pačios istorijos ir pasakojimai. Tokios ir lieka senmergemis. Negadinkit klaidingo įvaizdžio, juk normaliom merginom reikia rymtu sąntykiu, nori šeimos, ir tenka joms ilgai ieškot savo antrosios puses. Normali vaikinai, ieško rymtų sąntykių, o ne kad pavedžiot bobas po restoranus, mieliau vaikščiot su savo mergina.
Šiais laikais kiekvienas moka už save. Kas nori leist pinigus vejais, jų reikalas.
- Mantas
- Forumo Naujokas
Kiekvinas moka uz save, kiekvienas su savim ir dirba Simple and logic
- OLA
- Forumo Karalius
Juri wrote:Dauguma merginu tuo ir naudojasi. Pavaišina pietumis, vakariene. Susitikinejat kuri laika, ir dingsta ieskot kito, ir tos pačios istorijos ir pasakojimai. Tokios ir lieka senmergemis. Negadinkit klaidingo įvaizdžio, juk normaliom merginom reikia rymtu sąntykiu, nori šeimos, ir tenka joms ilgai ieškot savo antrosios puses. Normali vaikinai, ieško rymtų sąntykių, o ne kad pavedžiot bobas po restoranus, mieliau vaikščiot su savo mergina.
Šiais laikais kiekvienas moka už save. Kas nori leist pinigus vejais, jų reikalas.
Esme yra ne isnaudojime o tai, kad esi liurbis-tu nemoki elgtis ir bendrauti su merginomis, tu ju ne myli negerbi, del to tau su jom nieko neiseina. Pietus ir vakariene to yra maza, kad apzaveti.
- Juri
- Forumo Pradedantysis
Ola. Perskaityk idemiau. Rasiau dauguma, o ne visos. Kodel tureciau tokias gerbti? Gerbiu tokias, kuriuos neisnaudoja vaikinu, ne ziuri i vaikinus kaip i pinigu maisa. Jei esi is tu daugumos, pasikelusiu, saltu kad veltai pavalgyti restorane, tai jau tavo reikalas.
- OLA
- Forumo Karalius
Pagal etiketa vyras turi apmoketi saskaita, mergina net neturi siulytis apmoketi tikra vyra tokie pareiskima net izeistu, bet cia TIKRA VYRA. Juri tu toks neesi taip apie tai su tavim nera ka diskutuot tokie kaip tu yra vargdieniai, ubagai vyrai is tokiu juokesi o moterys ilgai neuzsibuna.
- Juri
- Forumo Pradedantysis
Klausyk senmerge eik tu ieskot turtingu vyru, kurie tave linksmins, jei tau nuobodu. Padymatymuose mokejau visad as. Negaleciau pasakyt, kad visos vienodos. Yra normaliu merginu, kuria tikrai pakviesiu ir sumokesiu uz vakariene. Merginos turi buti paprastesnes, o nepasikelusios.
- Ponaitis
- Forumo Vanagas
OLA wrote:Pagal etiketa vyras turi apmoketi saskaita, mergina net neturi siulytis apmoketi tikra vyra tokie pareiskima net izeistu, bet cia TIKRA VYRA. Juri tu toks neesi taip apie tai su tavim nera ka diskutuot tokie kaip tu yra vargdieniai, ubagai vyrai is tokiu juokesi o moterys ilgai neuzsibuna.
Nesistebiu kodel paciai 30 metu, o vyro taip ir nera. Jei turi issilavinima, tai kam tau jis jei tu nenori pati kazko pasiekti? Juk tu nori, kad vyras viska uz tave darytu. Jei mergina nori, kad vyras moketu vien uz jos buvima, tai cia yra savotiska prostitucija = bendravimas uz pinigus.
Pages Previous 1 … 39 40 41 42 43 … 48 Next
You must login or register to post a reply