121

Re: Mergina nori vibratoriaus

parasiau
labai individualu
manau, kad normalu TO noreti. Daznai apsprendzia aplinkybes, vaikino asmenybe ir elgesys susitikimo metu.

122

Ponaitis wrote:
Daiva wrote:

viena senyva mokytoja pasakojo, kai jos pamokoje vaikinas nejo atsakinet prie lentos, paaiskines, kad kaip tik siuo metu per pamoka masturbuojasi...
Cia turbut, taip elgtis- labai kietu atrodyti:)\
Taip, Ignai, mano kartoje buvo visokiu zmoniu, bet dauguma tikrai buvome tyri ir visiski vaikai mokyklose:)
Mano kartos zmones butent dabar, uzaugine vaikus, atranda tuos tikrus dziaugsmus lovoje:) Ir tai nera jokia tragedija... Gaila, kad jums to nebus, nes... jus viska ismeginate daug anksciau...
tai nera nei blogai, nei gerai... tiesiog taip yra.

Prie  ko masturbacija ir kietumas?  Tu visus benrniukus vadini masturbatoriais po mokyklos suolu???  O gal ta mokytoja paauglisko bajerio nesuprato, kad jis tik pasake, bet istikruju to nedare.
O jei rimtai, tai kas blogo masturbacijoje?  Jei esat konservatyvi ir nieko nepripazystat sekse, tai tikrai vargu ar normalus vyras galetu ilgai uzsibuti su tokio poziurio moterimi.

Sakyk, tada iki kiek reikia laukti to sekso, kad nebutu pagal tavo supratima - anksciau ???

Nereik kitus vadinti konservatyviais kai pats toks esi, 21a. vybratorius tau vis dar yra tabu todel kvaila vadinti kazka koservatyviu kai pacio poziuris lygiai toks pats yra...tu klausi kas blogai mastrubacijoje? nieko blogo lygiai taip pat kaip ir vibratoriuje...

123

Jei mergina nori vibratoriaus tai jau nebe mergina o degeneravusio kubilistano mutantas.  Bekit nuo tokiu, vaikinai kuo greiciau, artyn per patrankos suvi neprisileiskit- nebus nei sex nei zmonisko bendravimo su tokiomis. Turekit savigarbos.

124

vibratoriu myletojom ir vyrai nereikalingi. Truksta fantazijos ir iniciatyvos joms su vyrais. su vybriuku joms geriau, viskas gan  paprasta, panaudojo ir viskas. o su vyru kiek pastangu reik panaudot, per sunku joms. Gerai, kad dar ne visos tokios šaltos.

125

Juri wrote:

vibratoriu myletojom ir vyrai nereikalingi. Truksta fantazijos ir iniciatyvos joms su vyrais. su vybriuku joms geriau, viskas gan  paprasta, panaudojo ir viskas. o su vyru kiek pastangu reik panaudot, per sunku joms. Gerai, kad dar ne visos tokios šaltos.

Nes kompleksuotos. Nes net draugaujant ilga laika jos vistiek nepasitikes ir negerbs.

126

kam tas vibratorius,tikras geriau;)

127

bet jus ir kompleksuoti bicai;DDD baidotes kazkokiu plasmasiu ir gumu;D nu nori pana tegul turi ta zaisla, daugiau laisvu vakaru prie xbox praleist galesit;)))  nebent jus visiskai neturit nei smegenu, nei pinigu uzdirbat, nei kalbetis mokat, nei miegamajam susigaudot..., tada taip, bijokit vibratoriu kaip demonu! o tokiu moteru juo labiau ;DD nes busit nukonkuruoti net kazkokio plasmases gabalo, kurio taip iseina net neverti esat ;D
P/s as turiu masazuokli, bet joks masazuoklis man niekada nepakeis mylimos ranku..., nors ir be infraredo/vibro ir giluminio sildymo tos moteriskos rankos wink)) zodziu nekazka bicai...,

128

Nusisnekat bachurai, cia jus kompleksuoti esat ...jei nesugebat tenkit panu nera ko varyt ant ju, jau cia jusu problema yra :::034 Pilnai pritariu Ignui jei vibratorius jums konkurentas, tada jau labai prasti esat,susimastykit pradzioj apie save...Saviskiai nupirkau ir jokiu problemu tame nematau nei ji mane iskeite nei ka, pries kalbant turekit pavyzdi, o ne is oro kurkit istorijas :::021

129

kietas wrote:

Nusisnekat bachurai, cia jus kompleksuoti esat ...jei nesugebat tenkit panu nera ko varyt ant ju, jau cia jusu problema yra :::034 Pilnai pritariu Ignui jei vibratorius jums konkurentas, tada jau labai prasti esat,susimastykit pradzioj apie save...Saviskiai nupirkau ir jokiu problemu tame nematau nei ji mane iskeite nei ka, pries kalbant turekit pavyzdi, o ne is oro kurkit istorijas :::021

Jei pana nulis lovoje, reiskia jai tik ir verta tureti gumini ar plastmasini vyra.
Nesuprantu, jei tenkint turi abu, tai kodel visada vaikinas turi buti atpirkimo oziu? Jei merginos tarkim nenori naujoviu, tai kas kaltas? Vel vaikinai? Nusisnekat patys.

130

o gal jusu mastymas arti to, kad i moters vagina galima kisti bet kokius buitinius daiktus?
ar jus gimde motina?

131

Daiva wrote:

o gal jusu mastymas arti to, kad i moters vagina galima kisti bet kokius buitinius daiktus?
ar jus gimde motina?

O jus kas gimde, kad tokio siauro mastymo esat???  Jei merginos nuolat viskuo nepatenkintos, tai sekse tuo labiau su jomis bus prastai, todel ju vienintelis vyras ir bus vibratorius.

132

Daiva wrote:

ar jus gimde motina?

nebekomentuok geriau daugiau tikrai,,,;/ raso, kad pati pana jonori, o tu teigi kad vyrai tai liepai;))) feministes su zydais galejo deginti

133 (edited by Daiva 2014-02-01 13:59)

Ignai, juk jums patiems baisu, tiesa?
Juk nezmoniska... Tai, kas yra sakralu ir intymu, kas skirta tik paciam artimiausiam, geidziamiausiam, kas yra zmogaus pirmykste buveine, pradziu pradzia.... zmones kisa ka randa po ranka, tam isvystyta galinga sekso industrija...,
suprantu, kad mergina to nori... bet ar ji suvokia, ko nori, o gal ji tik civilizacijos auka, kuri nezino, kad meile, seksas- nera tik mechaninis trynimasis...
Todel, man jusu gaila, nes jus dar nesuvokiate, kad palaima galima pajusti tik tada, kai seksas ir meile bus pakyleta nuo tokio vartotojisko poziurio i zmogu...
As galiu ir nekomentuot, bet nesusilaikau, nes baisiuosi.... jus klaidziojate. Tiesa, ne visi, bet ieskote ne ten ir ne to:)

134

Daiva wrote:

Ignai, juk jums patiems baisu, tiesa?
Juk nezmoniska... Tai, kas yra sakralu ir intymu, kas skirta tik paciam artimiausiam, geidziamiausiam, kas yra zmogaus pirmykste buveine, pradziu pradzia.... zmones kisa ka randa po ranka, tam isvystyta galinga sekso industrija...,
suprantu, kad mergina to nori... bet ar ji suvokia, ko nori, o gal ji tik civilizacijos auka, kuri nezino, kad meile, seksas- nera tik mechaninis trynimasis...
Todel, man jusu gaila, nes jus dar nesuvokiate, kad palaima galima pajusti tik tada, kai seksas ir meile bus pakyleta nuo tokio vartotojisko poziurio i zmogu...
As galiu ir nekomentuot, bet nesusilaikau, nes baisiuosi.... jus klaidziojate. Tiesa, ne visi, bet ieskote ne ten ir ne to:)

Girdejau, kad muilo operose Gvadelupes dazniau vaidina blogietes.

135

Ponaitis wrote:
kietas wrote:

Jei pana nulis lovoje, reiskia jai tik ir verta tureti gumini ar plastmasini vyra.
Nesuprantu, jei tenkint turi abu, tai kodel visada vaikinas turi buti atpirkimo oziu? Jei merginos tarkim nenori naujoviu, tai kas kaltas? Vel vaikinai? Nusisnekat patys.

Is situ diskusiju galima spresti, kad cia tik vaikinai pries naujoves...o prie ko cia atpirkimo ozys? man viskas tenkina ir man ir mano merginai patinka naujoves ir nera jinai nulis lovoje ir as nesu, todel kad mokam paivairinti savo seksualini gyvenima ir as nebijau,kad mane paliks, nes cia nesmaone....o pries taip teigiant duokit pavyzdzius? turi bet viena realu pavyzdi savo gyvenime, kad taip drasiai sauki? ar tu bent pana turi?

136

kietas wrote:
Ponaitis wrote:
kietas wrote:

Is situ diskusiju galima spresti, kad cia tik vaikinai pries naujoves...o prie ko cia atpirkimo ozys? man viskas tenkina ir man ir mano merginai patinka naujoves ir nera jinai nulis lovoje ir as nesu, todel kad mokam paivairinti savo seksualini gyvenima ir as nebijau,kad mane paliks, nes cia nesmaone....o pries taip teigiant duokit pavyzdzius? turi bet viena realu pavyzdi savo gyvenime, kad taip drasiai sauki? ar tu bent pana turi?

Nevaidinkit protinguolio. Norit tik pasirodyt super kietas pries merginas sakydamas, kad tik vaikinai visada blogi ir kalti. Na jei merginos neturi nieko veikt, tai..

137 (edited by Daiva 2014-02-02 20:03)

jei mergina nori vibratoriaus... tai jau su vaikinais ir ju galimybemis nekas... o kas laukia veliau tokiu vaikinu, kurie neapsidirba dabar...? Net neisivaizduoju...
Mano drauges dukra intymiai bendrauja su vaikinu nuo 17 metu... dabar jiems apie 20.
Jie mylisi labai labai retai...
Kas juos sieja? Meile? Pirmoji meile?... Na, puiku... bet vistiek nesuprantama...
Kas cia kaltas? Blogas vaikinu auklejimas, ar pampersai savo padare...:)
/ ir dar- prasom i mano komentarus ziuret su sypsena, nes juose gera doze jumoro:)/

138

kodel manai cia kaltas vaikinas? Tu zinai kad jam nestovi?

139

na, jei salia miela mylinti mergina, kuri nori, o vaikinas tingi... o gal yra kitu priezasciu...
manau, kad dabar vaikinai tiesiog tingi... O jaunysteje pats vaikinu pasiutimas:)

140

Daiva wrote:

na, jei salia miela mylinti mergina, kuri nori, o vaikinas tingi... o gal yra kitu priezasciu...
manau, kad dabar vaikinai tiesiog tingi... O jaunysteje pats vaikinu pasiutimas:)

Jaunas vaikinas ir tyngi myletis? Kazkaip neitikinamai skamba.. smile