Re: Antros pusės partneriai prieš jus
as ne uz ir ne pries ,svarbiausei ne ka turejo ir koks buvo ten ir pns. o koks zmogus dabar ir ka dbr myli
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Antros pusės partneriai prieš jus
as ne uz ir ne pries ,svarbiausei ne ka turejo ir koks buvo ten ir pns. o koks zmogus dabar ir ka dbr myli
Pries, tai jau praeitis. Svarbu kaip elgiasi dabar.
Pries, tai jau praeitis. Svarbu kaip elgiasi dabar.
Būtent. Nes patirtis nei kokybės negarantuoja, nei rodo, kokias ten venerines ligas ar ką. Juk tam, kad susigadintum gyvenimą vieno karto pakanka, o kiti eina per šimtus ir nieko...
tinsanis wrote:OLA wrote:Esmeralda zinoma labai pagirtina uz meginima isaiskint tinsaniui ir i ji panasiom kiaulem esme mano ankstesnio komentaro bet kaip anksciau minejau tai berdzias reikalas, tokie yra nusistate pries protingas, patraukles moteriskes nes jos jam nepasiekiamos. tinsaniui yra vis 30m. jis nieko neturi, nieko nepasieke ir nieko nepasiek, jis yra senbernis niekam neidomus ir nereikalingas, tokiu kaip as tokie bambantys konteineriai troksta bet tokios kaip as niekada i toki neziures jis tai piuikiai supranta ir liepa apmaudas, jo zeminimai, pyktis, uzgauliojimai tai yra jo sirdies rauda. Jis yra slikstyne toki toleruot sugeba tik prostitutes uz pinigus. Vienintele tokiu sifilitiku viltis 16-20metu merginos, bet dabartines jaunos merginos yra labai gudrios, apsukrios pries toki senberni pasimaivo, pasikraipo, http://forumas.ieskok.lt/help.php?secti … esapmausto i palieka, toksai su tokiu poziuriu niekam nereikalingas.
pasake panaudotas mesos gabalas kuriam 36metai:D:D:D:D
tu jau su klaidom rasai )))
tu negrazi OLA tikrai neisivaizduoju kaip normalus vyras gali taves geist-bendraut taip--- ,,,,, ta pati ir realiai pasakyciau tu man panasi i avi o ne i moteri,,su isvaizda tau tikrai nepasiseke o plius dar tavo amzius tai ....
tu tokia pat prostitute tik vietoj grynuju emiai :geles,dovanas,kavines bet kokiu atveju lindai i vyro pinigine (net jai ir turi savu pinigu)
tu piksti nes aplink daug graziu merginu o tu jau praeitis ,,apmauna pasinaudoja-taip kaip pasinaudojo tavim??? del ko gavai "ragus"del jaunesnes?ka tu turi? liudna praeiti ir nekokia ateiti,,,:)))
ieskai kad tave kas uztartu ?kad nedaug uztareju turi nei cia nei realiam gyvenime,,
man tu juokinga isivaizduoju tavo reakcija kai isgirsti realiai kai tau pasakoma:tu negrazi ,tu mesa ar pavadina gatves merga:D ir man juokinga nes taip buvo ,kaip ir tai kad tavim pasinaudojo:D ir dar pasinaudos:)tokia protinga tokia tobula ir be nieko,,,sedi lietuvelej verksleni:D tu beveik apgailetina:)
as nesu idealus ir nesiekiu tokiu but,man nusi,,kas bus ateiti,,as gyvenu dabartim ir gyvenu del saves del savo poreikiu,,,ir as neapsimetineju o esu koks esu,,o tu bandai vaidint gerute bet tave taip lengva isprovokuot ,,,is taves realiai butu idomiau pasijuokt nei kad cia rasinet:)As nepykstu, juk tau vaidenasi, kad as tau sakau normalus zmones raso na o as tau sakau, gal net isgirsi kaip as tau rasau, perdetai jautrus berastis lituanistas psihuskes pacientas, negalima ant tokiu pykti. Suprantu, laikai save ne idealiu tai cia dar per daug svelniai, na zmogui kuriam uzspausti sperma smegenys ir vaidenasi visokie garsai tai naturalu nesuvogti realybes, ne seip neidealus o baisus, tragiskas, durnas...Veitrodi i save neziuri, metus slepi, na i taip aisku isprotejas senbernis, cia profili is tolo idejai, kad saitas nuo tavo slykscios isvaizdos neuzluztu, supranta kai snukis primena sikna tai baisu, skarmalai kuriuos vadini drabuziai tai nebent grindims tinka mazgoti bomzai i tai tvarkingiau i geriau apsirengia, itariu tu esi vienas is ju nes tavo mintys kaip visiskai degradavusio pijoko. Esi niekam neidomus, nereikalingas, kaip vyras mires, kas tokiem belieka tapti etatiniais forumu komentatoriais ir lieti ant protingu, graziu, daug ka pasiekusiu merginu.
Provokacijom pasiduodu tada kai pati to noriu, man verkt norisi kai skaitau tokia rasleva, ant kiek reikia neismanyti zmonese, kad tokias nesamones rasyti, tu kokoj suns budui pragyvenai, ant kiek prosali, net tingiu aiskit nes tavo tikslas pasikoliot.
kiek metu lietuvoje gyveni ir lietuviskai nemoki,:D tu kazka pasiekusi? vargsti lietuvelej kokios tautybes busi (nemanau kad tu lietuve,lenke?...) ,tau aplink pijokai buomzai cia tokioj aplinkoje uzaugai:))) ismok rasyt atrodai apgailetinai kai 36metai ir esi beraste,,,
tu kazka supranti? perskaityk savo rasliava ka nors supratai??koks tavo seimos narys buvo alkoholikas ar nusigyveno:) tavo rasliavos nebutu tokios jai nebutu taip asmeniska,,
kalbi apie foto-apranga,kai pas pacia viena ,kur tu gali nusifotografuoti?neuzdirbi kad kur isvaziuot kad nors is tolo nusifotografuoti?:) tu moteriske kuri rengias sintetika ir atrodo kaip avis,,dvelkia piguma ))
pasikoliot? kaip is tokio daikto nepasikoliosi,nepasijuoksi:)man tu eiline pramoga,
OLA wrote:tinsanis wrote:pasake panaudotas mesos gabalas kuriam 36metai:D:D:D:D
tu jau su klaidom rasai )))
tu negrazi OLA tikrai neisivaizduoju kaip normalus vyras gali taves geist-bendraut taip--- ,,,,, ta pati ir realiai pasakyciau tu man panasi i avi o ne i moteri,,su isvaizda tau tikrai nepasiseke o plius dar tavo amzius tai ....
tu tokia pat prostitute tik vietoj grynuju emiai :geles,dovanas,kavines bet kokiu atveju lindai i vyro pinigine (net jai ir turi savu pinigu)
tu piksti nes aplink daug graziu merginu o tu jau praeitis ,,apmauna pasinaudoja-taip kaip pasinaudojo tavim??? del ko gavai "ragus"del jaunesnes?ka tu turi? liudna praeiti ir nekokia ateiti,,,:)))
ieskai kad tave kas uztartu ?kad nedaug uztareju turi nei cia nei realiam gyvenime,,
man tu juokinga isivaizduoju tavo reakcija kai isgirsti realiai kai tau pasakoma:tu negrazi ,tu mesa ar pavadina gatves merga:D ir man juokinga nes taip buvo ,kaip ir tai kad tavim pasinaudojo:D ir dar pasinaudos:)tokia protinga tokia tobula ir be nieko,,,sedi lietuvelej verksleni:D tu beveik apgailetina:)
as nesu idealus ir nesiekiu tokiu but,man nusi,,kas bus ateiti,,as gyvenu dabartim ir gyvenu del saves del savo poreikiu,,,ir as neapsimetineju o esu koks esu,,o tu bandai vaidint gerute bet tave taip lengva isprovokuot ,,,is taves realiai butu idomiau pasijuokt nei kad cia rasinet:)As nepykstu, juk tau vaidenasi, kad as tau sakau normalus zmones raso na o as tau sakau, gal net isgirsi kaip as tau rasau, perdetai jautrus berastis lituanistas psihuskes pacientas, negalima ant tokiu pykti. Suprantu, laikai save ne idealiu tai cia dar per daug svelniai, na zmogui kuriam uzspausti sperma smegenys ir vaidenasi visokie garsai tai naturalu nesuvogti realybes, ne seip neidealus o baisus, tragiskas, durnas...Veitrodi i save neziuri, metus slepi, na i taip aisku isprotejas senbernis, cia profili is tolo idejai, kad saitas nuo tavo slykscios isvaizdos neuzluztu, supranta kai snukis primena sikna tai baisu, skarmalai kuriuos vadini drabuziai tai nebent grindims tinka mazgoti bomzai i tai tvarkingiau i geriau apsirengia, itariu tu esi vienas is ju nes tavo mintys kaip visiskai degradavusio pijoko. Esi niekam neidomus, nereikalingas, kaip vyras mires, kas tokiem belieka tapti etatiniais forumu komentatoriais ir lieti ant protingu, graziu, daug ka pasiekusiu merginu.
Provokacijom pasiduodu tada kai pati to noriu, man verkt norisi kai skaitau tokia rasleva, ant kiek reikia neismanyti zmonese, kad tokias nesamones rasyti, tu kokoj suns budui pragyvenai, ant kiek prosali, net tingiu aiskit nes tavo tikslas pasikoliot.kiek metu lietuvoje gyveni ir lietuviskai nemoki,:D tu kazka pasiekusi? vargsti lietuvelej kokios tautybes busi (nemanau kad tu lietuve,lenke?...) ,tau aplink pijokai buomzai cia tokioj aplinkoje uzaugai:))) ismok rasyt atrodai apgailetinai kai 36metai ir esi beraste,,,
tu kazka supranti? perskaityk savo rasliava ka nors supratai??koks tavo seimos narys buvo alkoholikas ar nusigyveno:) tavo rasliavos nebutu tokios jai nebutu taip asmeniska,,
kalbi apie foto-apranga,kai pas pacia viena ,kur tu gali nusifotografuoti?neuzdirbi kad kur isvaziuot kad nors is tolo nusifotografuoti?:) tu moteriske kuri rengias sintetika ir atrodo kaip avis,,dvelkia piguma ))
pasikoliot? kaip is tokio daikto nepasikoliosi,nepasijuoksi:)man tu eiline pramoga,
Pakauk, tau labai tinka
tinsanis wrote:OLA wrote:As nepykstu, juk tau vaidenasi, kad as tau sakau normalus zmones raso na o as tau sakau, gal net isgirsi kaip as tau rasau, perdetai jautrus berastis lituanistas psihuskes pacientas, negalima ant tokiu pykti. Suprantu, laikai save ne idealiu tai cia dar per daug svelniai, na zmogui kuriam uzspausti sperma smegenys ir vaidenasi visokie garsai tai naturalu nesuvogti realybes, ne seip neidealus o baisus, tragiskas, durnas...Veitrodi i save neziuri, metus slepi, na i taip aisku isprotejas senbernis, cia profili is tolo idejai, kad saitas nuo tavo slykscios isvaizdos neuzluztu, supranta kai snukis primena sikna tai baisu, skarmalai kuriuos vadini drabuziai tai nebent grindims tinka mazgoti bomzai i tai tvarkingiau i geriau apsirengia, itariu tu esi vienas is ju nes tavo mintys kaip visiskai degradavusio pijoko. Esi niekam neidomus, nereikalingas, kaip vyras mires, kas tokiem belieka tapti etatiniais forumu komentatoriais ir lieti ant protingu, graziu, daug ka pasiekusiu merginu.
Provokacijom pasiduodu tada kai pati to noriu, man verkt norisi kai skaitau tokia rasleva, ant kiek reikia neismanyti zmonese, kad tokias nesamones rasyti, tu kokoj suns budui pragyvenai, ant kiek prosali, net tingiu aiskit nes tavo tikslas pasikoliot.kiek metu lietuvoje gyveni ir lietuviskai nemoki,:D tu kazka pasiekusi? vargsti lietuvelej kokios tautybes busi (nemanau kad tu lietuve,lenke?...) ,tau aplink pijokai buomzai cia tokioj aplinkoje uzaugai:))) ismok rasyt atrodai apgailetinai kai 36metai ir esi beraste,,,
pasikoliot? kaip is tokio daikto nepasikoliosi,nepasijuoksi:)man tu eiline pramoga,Pakauk, tau labai tinka
taip kai kauki kai tavim pasinaudojo:) na dabar tu ipratai jau prie to
na tu ipratai rasyt pasinaudojo tai iprasta tavo aplinkoje ane
na tu ipratai rasyt pasinaudojo tai iprasta tavo aplinkoje ane
apsirukei ar is bado svaigsti:D
cia is savo karcios patirties isvados
cia is savo karcios patirties isvados
nebsugalvoji ka atsakyt:D patyciu objektas:D
Ar jums svarbu kiek partnerių yra turėjusi(-ęs) jūsų mergina/vaikinas prieš jus?
Kažkur internete buvau užmačiusi nuotrauką su užrašu - ''Merginos kurios turėjo daug vaikinų - lengvabūdės kekšės, o vaikinai turėję daug merginų - maladec''. Kodėl?
Todel, kad mazameciai vaikai pirma masto tarpkoju, o paskui galva. Jokio skirtumo nera kiek buvo anksciau, svarbu kas dabar yra. O jei pastovus kaitaliojimas, tai jau paciame zmoguje beda. Arba jam reikia keisti save, arba savo pazinciu rata. Nes amzini kaitaliotojai - esa nevykeliai ....
OLA wrote:cia is savo karcios patirties isvados
Kas pasake tas ant saves pasisake
tinsanis wrote:OLA wrote:cia is savo karcios patirties isvados
Kas pasake tas ant saves pasisake
na as sakau ant taves tai ir gaunasi ant taves
o kodel ne nuo manes, po tavim, pries tave, uz... fantazijos pritruko issisemei, na neveltui esi stoties rajono pazyba, butu daugiau fantazijos eskort paslaugas teiktum
o kodel ne nuo manes, po tavim, pries tave, uz... fantazijos pritruko issisemei, na neveltui esi stoties rajono pazyba, butu daugiau fantazijos eskort paslaugas teiktum
tavo gimdytoja-kurejas paziba stoties norejai ir tu paslaugas teikt bet isvaizdos neturi:D metai eina o patycios nemazeja:D..vis traukia i aplinka kur gimei delto i stoti traukia:D
fantazija-kas tave sukure fantazija gera,,ar alkoholio daug buvo:)kam man fantazija del taves-kai gyvenimas taip is taves pasityciojo kad mano fantazijai dar iki to reikia tobulet:))))) as seip juokios is taves nes tu tam esi skirta :)cia fantazija nereikalinga,,,
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Antros pusės partneriai prieš jus