Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Aktyvios temos Neatsakytos temos
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Puslapiai 1 2 3 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Temos RSS srautas
Žinutės: nuo 1 iki 20 iš 55
- Viktorija
- Forumo Dalyvis
- Neprisijungęs
Tema: Antros pusės partneriai prieš jus
Ar jums svarbu kiek partnerių yra turėjusi(-ęs) jūsų mergina/vaikinas prieš jus?
Kažkur internete buvau užmačiusi nuotrauką su užrašu - ''Merginos kurios turėjo daug vaikinų - lengvabūdės kekšės, o vaikinai turėję daug merginų - maladec''. Kodėl?
3 Atsakymas nuo Andrius 2014-03-08 01:46 (redagavo tinsanis 2014-03-08 01:50)
- Andrius
- Forumo Fantomas
- Neprisijungęs
Re: Antros pusės partneriai prieš jus
vaikinui kad permiegoti su 100 merginu reikia gerai pasistengti -
merginai tiesiog noreti,,,
nereikia visu tu pasakymu sureiksminti-dauguma ju tiesiog,,,
Lenkaitė vardu Ania Lisewska : nori pradėti sekso maratoną: ji ruošiasi permiegoti su 100 tūkst. vyrų
kaip ji pati teigia jau spejo permegot su beveik 300:) ir sakyt kad skaicius nesvarbu siuo atveju butu:)?
4 Atsakymas nuo Ponaitis R 2014-03-08 02:02 (redagavo Ponaitis R 2014-03-08 02:06)
- Ponaitis R
- Forumo Dalyvis
- Neprisijungęs
- Jūsų Košmaras
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
- Ponaitis R
- Forumo Dalyvis
- Neprisijungęs
- Ponaitis R
- Forumo Dalyvis
- Neprisijungęs
P.S. galiu duoti viena lengva pavyzdy.. zmogus tarkim mergina tavo.. buvo 19 metu.. ir ji prasidave su 100 vaikinu.. ir nuo 20 metu.. jie turejo viena drauga iki 25 metu.. tu esi antrasis.. tu tiek zinai.. tau 25 tarkim, tavo draugei tiek pat.. jus pradraugaujat 3 metu (grubiai imu) ir ja vedi.. pagyvenat dar kokius metus ir suzinai, kad ji 19 metu turejo 100 partneriu.. KAS PASIKEICIA? tu ja palieki? 4 metus kurti SANTYKIAI tau nieko nebereiskia? zmogus praranda savo pasitikejima? nors jis tau buvo istikimas 4 metus? Pasakyk man.. kame faktai.. duokit man rimta priezasti suabejot.. tada as suabejosiu..
- Jūsų Košmaras
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
na, nežinau kaip kitiems, bet man asmeniškai, tokį melą nėra sunku atpažinti iš elgesio, bendravimo ir t.t. na, taip, tokia situacija... hmmm... sudėtinga... tik, manau, jei mergina pradėjo meluoti nuo pat pradžių... tokie santykiai trapūs ir neilgalaikiai juk melas anksčiau ar vėliau išaiškėja o nepastebėti tokio dalyko, ar mergina prieš tave turėjo 2 ar 20... tai čia jau net neįsivaizduoju, kokiu reikia būti nedėmesingu nu rimtai... juk nesunku atskirti ar mergina drąsi tik ant žodžių ar ir ant veiksmų, ar moka vilioti, ar ne, gundanti ar ne, gestai, judesiai, bendravimas...
- Ponaitis R
- Forumo Dalyvis
- Neprisijungęs
- Tomas
- Forumo Vijurkas
- Neprisijungęs
nu ka zinau, jeigu antroji puse man pasakytu, kad turejo 2-3 baxurus, tai nk tokio, bet jeigu ten virs 10 tai ne... na o tie baxurai, kurie miegojo su labai daug panu, tai galima susidaryt nuomone, kad jam vienas tik galvoj.
12 Atsakymas nuo Andrius 2014-03-08 14:53 (redagavo tinsanis 2014-03-08 14:56)
- Andrius
- Forumo Fantomas
- Neprisijungęs
Tomas parašė:nu ka zinau, jeigu antroji puse man pasakytu, kad turejo 2-3 baxurus, tai nk tokio, bet jeigu ten virs 10 tai ne... na o tie baxurai, kurie miegojo su labai daug panu, tai galima susidaryt nuomone, kad jam vienas tik galvoj.
sakai iki 10,,o jai paklausi merginos kiek ji turejo o jos atsakymas: turejau 2;5ar 9 baxurus bet iskarto(grupavucha ) gi ji nevirsijo tavo skaiciaus:))))
- Viktorija
- Forumo Dalyvis
- Neprisijungęs
Tadas parašė:na, nežinau kaip kitiems, bet man asmeniškai, tokį melą nėra sunku atpažinti iš elgesio, bendravimo ir t.t. na, taip, tokia situacija... hmmm... sudėtinga... tik, manau, jei mergina pradėjo meluoti nuo pat pradžių... tokie santykiai trapūs ir neilgalaikiai juk melas anksčiau ar vėliau išaiškėja o nepastebėti tokio dalyko, ar mergina prieš tave turėjo 2 ar 20... tai čia jau net neįsivaizduoju, kokiu reikia būti nedėmesingu nu rimtai... juk nesunku atskirti ar mergina drąsi tik ant žodžių ar ir ant veiksmų, ar moka vilioti, ar ne, gundanti ar ne, gestai, judesiai, bendravimas...
Jei mergina yra drąsi, gali pirma prieiti ir užkalbinti vaikiną tai dar nereiškia kad jinai kekšė.... Dėl viliojimo,- beveik visos merginos gali ir moka suvilioti vaikiną... Gundanti? Kartais apranga, t.y. koks mini sijonas ar trumpa suknelė, didesnė iškirptė irgi nereiškia, kad mergina kekšė.... Atsipeikėk
- Andrius
- Forumo Fantomas
- Neprisijungęs
Viktorija parašė:Tadas parašė:na, nežinau kaip kitiems, bet man asmeniškai, tokį melą nėra sunku atpažinti iš elgesio, bendravimo ir t.t. na, taip, tokia situacija... hmmm... sudėtinga... tik, manau, jei mergina pradėjo meluoti nuo pat pradžių... tokie santykiai trapūs ir neilgalaikiai juk melas anksčiau ar vėliau išaiškėja o nepastebėti tokio dalyko, ar mergina prieš tave turėjo 2 ar 20... tai čia jau net neįsivaizduoju, kokiu reikia būti nedėmesingu nu rimtai... juk nesunku atskirti ar mergina drąsi tik ant žodžių ar ir ant veiksmų, ar moka vilioti, ar ne, gundanti ar ne, gestai, judesiai, bendravimas...
Jei mergina yra drąsi, gali pirma prieiti ir užkalbinti vaikiną tai dar nereiškia kad jinai kekšė.... Dėl viliojimo,- beveik visos merginos gali ir moka suvilioti vaikiną... Gundanti? Kartais apranga, t.y. koks mini sijonas ar trumpa suknelė, didesnė iškirptė irgi nereiškia, kad mergina kekšė.... Atsipeikėk
tas tiesa,,,ir ko taip bijot to zodzio kekse:)?
15 Atsakymas nuo Degtukas 2014-03-08 23:10 (redagavo Degtukas 2014-03-08 23:15)
- Degtukas
- Forumo Aktyvistas
- Neprisijungęs
Atsakant i kodel tai cia kaip tame ankekdote... Jei daro tave, vadinasi daro mus. O jei darau as vadinasi darome mes... O jei jau as primciau zmogu tai primciau ji toki koks jis yra su visa jo praeitimi. Jos nepakeisi. Svarbu jog dabartis ir ateitis nesimaisytu su praeitimi... Bent jau siuo klausimu..
- Gintaras
- Forumo Pradedantysis
- Neprisijungęs
Nesvarbu kiek buvo prieš mane. Svarbu tik tai, kad dabar būčiau aš vienas.
- Ponaitis R
- Forumo Dalyvis
- Neprisijungęs
Haha Gintaras.. labai neblogai pasakyta, tik gal kiek pataisyti reiketu.. nesvarbu kiek buvo pries mane, svarbu as buciau paskutinis :D
- Artūras
- Forumo Naujokas
- Neprisijungęs
jai 10 bahuru buvo pries tai jai jau kazkas blogai su charakteriu
19 Atsakymas nuo Andrius 2014-03-09 16:00 (redagavo tinsanis 2014-03-09 16:26)
- Andrius
- Forumo Fantomas
- Neprisijungęs
Artūras parašė:jai 10 bahuru buvo pries tai jai jau kazkas blogai su charakteriu
tai bachuras jai buvo daugiau nei su 10 jam ir blogai su charakteriu?
tai gal tie 10bachuru buvo tokie kad jai reikejo ieskot to "gero"...:))))
- Andrius
- Forumo Naujokas
- Neprisijungęs
jei mergina turejo daug partneriu ir apsistojo ties vienu, tai saunu, vyrui pasiseke.
su vyru ta pati situacija, jei zmogus neiesko kito partnerio, reiskia surado ramybe
Žinutės: nuo 1 iki 20 iš 55
Puslapiai 1 2 3 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Sukurta PunBB, palaikoma Informer Technologies, Inc.
The pun_bbcode official extension is installed. Copyright © 2003–2009 PunBB.